Şimdi Ara

2005 All-Stars Maçında Kimleri Görmek İstersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence bu yıl da önceki yıllarda olduğu gibi All-Stars maçı çok çekişmeli olacak.Bu maçta sizce kimler oynamalı

• batının ilk beşi gene yao ming.tim duncan,kevin garnett,tracy mcgrady ve kobe bryant olur klasikleşti artık ve çok iyi bir beş
    doğunun ise shaq,lebron,iverson,carter ve bana göre jermiane onel ile çıkar seneye grant hilli ilk beşe sokmak hataydı bence geçen sene çok kısa kalmşlardı jeemiane gibi bir yetenek oynamalı ilk beşte doğuda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguroz89 -- 24 Temmuz 2005, 23:38:32 >
  • kidd i geçen yılki all stara alamdılarya kimle ba$larlarsa ba$lasınlar..
  • Hakkaten Kidde Ayıp Ettiler Walla Biz Amerikalılardan Daha İyi Biliyoz Bu işi Walla CARTER la Kidde Hergün 50 OY atcam Ayrı Ayrı

Ayrıca carter Bu sene ilk devre sakatlanmassa( allah korusun ) Bi kaçta Hareket Yapsın Birinci olur Bence ...Haa bu arada Yao ile Shaq ı Saymayın derim ben size...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vinsanity86 -- 25 Temmuz 2005, 1:14:24 >
  • abi sunu düzeltin ya... ne 2005 i, 2005 all-star i yapildi uyuyomusunuz, önümüzde 2006 all-star war...

c billups'i görmek istiyorum artik bu yilki all-star da... adamin hakkini yiyip duruyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7bertpires -- 25 Temmuz 2005, 1:18:56 >
  • 2005 2006 die arkadaş öle yazmış dostum.! heralde öledir galiba
  • Tabiki de Vince Carter ve Jason Kidd...Bu sene yao ming i görmek istemiyorum artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sum 41 -- 25 Temmuz 2005, 15:02:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vinsanity86

2005 2006 die arkadaş öle yazmış dostum.! heralde öledir galiba

yok öyle degil, bizim süper ligdeki gibi 2005/2006 sezonu diye bisey degil nba all-star i, yapildigi yil ile aniliyo sadece : all-star 2006 gibi
  • bence şu detroitden billupsun girmesi kesinlikle lazım adam çılgın walla
  • bence carmela ve kenyon martin seçilmeli
    bi de tabi ki jason kidd olmalı
  • doğu: AI,lebron,carter,j oneal,shaq
    batı: nash,kobe,t-mc,dirk(ben onu istiyorum)yao
  • Mehmet Okur,Hidayet Türkoğlu,İbrahim Kutluay,Kerem Gönlüm,Kerem Tunceri,Mirsat Türkcan,Harun Erdenay,Hakan Şükür,Sasa Ilıç ve Hasan Şaş

• bence bu sene francisinde hakkını yediler yazık ettiler adama ne gzl oynio yani grant hill den daha ii zaten yao neden girio anlamiom adamın bişi yaptıı yok kaç all-stara çıktı hiç birindede bi.... yapamadı rezil herifi çinliler olmasa kimse seçmez heralde yao oynadıı zaman maça kalktııma üzüliom
  • Bence T-MAC , Carter , Kobe , Wade Shaq ve James kesin olmalı (show açısından)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.