Şimdi Ara

2005 Astra Easytronic'e Hill Holder Taktırılabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 Astra Easytronic arbam var, fakat yokuşlarda kalkışta araba geriye kaçıyor. Hill Holder Taktırılabilir mi? Bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?

• takanlar var, ama maliyet olarak pek uygun olduğu söylenemez
  • Pahalı bişey de değil. Ayrıca takılma değil yüklenen bir yazılım diye biliyorum.
  • sifir arac alirkenki hillholder farkindan daha mi ucuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IFSO -- 7 Mayıs 2009; 19:09:53 >
  • Konu niye VW bölümünde acaba?Yardıma açığız;ama merak ettim açıkçası.

Bildiğim kadarıyla hillholder sonradan takılabilen bir sistem değil.Tam emin değilim ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

Konu niye VW bölümünde acaba?Yardıma açığız;ama merak ettim açıkçası.

• "deserthawk" haklısın ama bu konuyu açarken bile çok zorlandım ve bir daha da opel'e geçemedim mazur görün artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: rone1907

Arkadaşlar 2005 Astra Easytronic arbam var, fakat yokuşlarda kalkışta araba geriye kaçıyor. Hill Holder Taktırılabilir mi? Bilgisi olanlar cevaplayabilir mi?

HILL HOLDER derken sanirim AUTOHOLD fonksiyonu diyorsun !!!!! Opel Astra icin bilmem ama VW PASSAT icin sonradan takiliyor ucuz bir maliyete yaklasik 200 €uro fiyati, sadece Parkfreni Kontrol Ünitesi deyisiyor ve bir kac kablo döseniyor daha sonra Bilgisayardan araci Kodlama yapiliyor AUTOHOLD takilidir diye sonra tikir tikir calisiyor. Ama Passat ta Elektronik Park freni oldugu icin gereksiz bir sistem cünkü ayni görevi görüyor. ASTRA icin bilmiyorum sanirim konu yanlis yere acildi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.