Şimdi Ara

2005 opele LPG taktırayım mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benzin fiyatlarını gördükten sonra taktırın derim ..lpg aynı zamanda çevrecidir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk aşk

benzin fiyatlarını gördükten sonra taktırın derim ..lpg aynı zamanda çevrecidir .

Türkiye'de çevreciliği düşünen var sanki.
  • lpg zavoli
  • benim aracım 2007 Astra 1.6
    15.000 bakımdan hemen sonra BRC marka LPG kit taktırdım şuan 51.000 km. oldu. çok pişmanım nedeni ise 300-500 km deyken taktırmamam. hatta yarın sıfır alsam taktırırım. Bilmem belkide BRC olduğu için midir, ama son derece memnunum.. şiddetle tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceoglu

benim aracım 2007 Astra 1.6
    15.000 bakımdan hemen sonra BRC marka LPG kit taktırdım şuan 51.000 km. oldu. çok pişmanım nedeni ise 300-500 km deyken taktırmamam. hatta yarın sıfır alsam taktırırım. Bilmem belkide BRC olduğu için midir, ama son derece memnunum.. şiddetle tavsiye ederim..

Kardeş ne kadar yakıyor aracın.. cdti mi 1.6 mi?
  • Aracına LPG taktıranların duydukları tek pişmanlık vardır, oda niye daha önce taktırmadım pişmanlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelcevat1976

Aracına LPG taktıranların duydukları tek pişmanlık vardır, oda niye daha önce taktırmadım pişmanlığı

30.000 KM boyunca benzinle gezip o kadar parayı çöpe atmışım gazın altında yumurta var muamelesi yaptığım için pişmanım. Önceden taktırsaydım keşke. Şimdi CRV almaya ikna etmeye çalışıyorum. Alındığı anda LPG taktırcam.
  • gitmek istediğin yere benzini hesap edip gitmemek çok acı oluyor..
  • Lpg bölümünü ve çeşitli firmaları incelemenizi öneririm,özellikle ne kadar lpg yakanları inceleyin.Bu güne kadar lpg montajı yaptırmamış olanlar pişman olacaktır.Ancak montajı, işini iyi bilen ehli ustalara yaptırmak gerekiyor.
  • adam 23 eylül 2007 de açmış konuyu:D çoktan tüpü taktırıp muhtemelen satmıştır bile aracını
  • OPİS OPEL LPG BÖLÜMÜNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.

TEL:0312 293 02 93

KEYİFLİ SÜRÜŞLER DİLERİZ.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.