Şimdi Ara

2007-2008 opel astra hb 1.6 115 hp düşünceleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
36.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 2007 ya da 2008 makyajlı bir astra hb almayı düşünüyorum. 1.6 motor enjoy. bu ararbayı kullananların yorumlarını merak ediyorum arabadan memnun musunuz, yakıt tüketimi nasıl, ikinci eli nasıl. bi de bu araçlara lpg olur mu takıran arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilir mi???

• Yapay Zekanın Yanıtı

2007-2008 Opel Astra HB 1.6 115 HP: Kapsamlı Bilgiler

2008 Opel Astra, kompakt hatchback sınıfında öne çıkan popüler bir araçtır. 1.6 litrelik 115 beygir gücündeki benzinli motoruyla güçlü ve verimli bir sürüş deneyimi sunar.

2008 Opel Astra 1.6 Enjoy Yorumları

Kullanıcı yorumları, 2008 Opel Astra 1.6 Enjoy modelinin konforlu bir sürüşe sahip, sportif bir hatchback olduğunu göstermektedir. İç mekanının geniş ve ferah olduğu, bagaj kapasitesinin ise sınıf standartlarının üzerinde olduğu belirtilmiştir.

Opel Astra 2008

2008 model Opel Astra, yenilenen tasarımı ve geliştirilmiş özellikleriyle dikkat çeker. Otomobilin dış görünümü daha sportif hale getirilmiş, iç mekanı ise yeni teknolojilerle donatılmıştır.

2008 Model Opel Astra

2008 Opel Astra'nın 1.6 litrelik motoru, dengeli bir performans sunar. 0'dan 100 km/sa hıza 11,2 saniyede ulaşabilmektedir. Ortalama yakıt tüketimi ise 7,0 litre/100 km olarak belirtilmiştir.

2008 Opel Astra 1.6 Enjoy Otomatik Yorumları

Otomatik şanzımanlı 2008 Opel Astra 1.6 Enjoy, kullanıcılardan olumlu yorumlar almıştır. Şanzımanın sorunsuz ve hızlı çalıştığı, vites geçişlerinin neredeyse hissedilmediği belirtilmektedir.

Opel Astra 2007 Model

2007 Opel Astra, 2008 modelinin öncülüdür. Tasarım olarak benzerlik gösterseler de, 2008 modeli bazı güncellemeler ve iyileştirmeler içerir.

Opel Astra 2007 1.6

2007 Opel Astra 1.6, 115 beygir gücündeki motoru ve 5 ileri manuel şanzımanı ile yeterli bir performans sergiler. Ancak yakıt tüketimi, 2008 modelinden biraz daha yüksektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Görünüş olarak 10 numara agresif çizgilere sahip.Yakıt tüketimide ş.içi 8/10 Lt kullanıma göre değişir..LPG zaten opel servislerinde takılıyor.Sorun çıktığını pek duymadım.Ama araca sonradan takılan bir sistem mutlaka %100 uyumlu olacak diye birşeyde yok...Lpg ile çok kullanışlı olacaktır

Rengide siyah oldumu offffffff

Sürdün mü? Dersen sürmedim sadece içten ve dıştan inceledim beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_19852003

arkadaşlar ben 2007 ya da 2008 makyajlı bir astra hb almayı düşünüyorum. 1.6 motor enjoy. bu ararbayı kullananların yorumlarını merak ediyorum arabadan memnun musunuz, yakıt tüketimi nasıl, ikinci eli nasıl. bi de bu araçlara lpg olur mu takıran arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilir mi???

Arkadasım bende 1 aydan beri arastırıyorum aynen senın dusuncedeyım..ama benım kafama cdti 1.3 daha cok yatıyor ben 1.3 cdti almayı dusunuyorum hem vergisi az hem yakıtı az.. hemde 2.eli daha kuvetli..bana sorarsan 1.3 cdti al en iyisi..
  • Motor performansı olarak çok beklentin olmasın. Şu anki aracını yada ne derece performanslı araçlar kullandığını bilmiyorum. Performans biraz beklenti meselesi. Yol tutuş için diyeceğim sınıfın en iyisi. Focus ile bu sınıfın referans modelleri. İç dizayn'ı artık eskise de, hala göze hoş geliyor. Ykıt tüketimi şehir dışında ideal düzeyde ama şehir içi biraz yüksektir. Dizel düşünmüyorsan bu sınıfta alınabilecek en iyi araba derim çoğu C sınıf arabayı kullanmış biri olarak Alternatifleri Civic, Jetta ve Focus'dur.
  • açıkçası ben de 1.3 cdti düşünmüyor değilim hem vergi avantajı hem de yakıt gerçekten büyük fark, ama ben yılda ortalama 10000 km yapacağım bu yüzden benzinliyi de düşünüyorum. açıkçası kararsızım.
  • quote:

açıkçası ben de 1.3 cdti düşünmüyor değilim hem vergi avantajı hem de yakıt gerçekten büyük fark, ama ben yılda ortalama 10000 km yapacağım bu yüzden benzinliyi de düşünüyorum. açıkçası kararsızım.

ben yılda 5.000 belkı daha az yapacam ama genede cdti alacam

• zaten benim de aklıma cdti iyice yatmaya başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astra benzinli alsak sıralı taktırsak kaç yakar acaba lpgli astra 2007 2008 model kullanan var mı cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

astra benzinli alsak sıralı taktırsak kaç yakar acaba lpgli astra 2007 2008 model kullanan var mı cevaplarsanız sevinirim

arkadaşım ekonomi düşünüyorsan dizel her zaman avantajlıdır, çok yapılır bu gazda kaç yakar, benzinde ve dizelde kaç yakar diye, çok özel bir durum yoksa dizel hep kazanır, km'deki yakıtla 1.3 vergi ile ve de dizel orjinaldir, tüp gibi taktırma değildir, al dizel aracını kafan ağrımasın, öyle km'yi de takma kafana

hayırlısı olsun
  • yarım depo benzinle 450 km yi geçti şehir dışı..
    şehir içi de 8 yakarsın
  • yarım depo lpg demek istdin galiba:D
    hayırlsıyla askerden gelince almak istiyorum evden adliyeye adliyeden eve hergün ortalama 40 km yapacağım inşallah kendim için en iyisini alırım dizel düşünüyorum tek korkum dizel motorların benzinli motorlara göre dayanıksız olması hadi bakalım hayırlısı.
  • quote:

yarım depo lpg demek istdin galiba:D
    hayırlsıyla askerden gelince almak istiyorum evden adliyeye adliyeden eve hergün ortalama 40 km yapacağım inşallah kendim için en iyisini alırım dizel düşünüyorum tek korkum dizel motorların benzinli motorlara göre dayanıksız olması hadi bakalım hayırlısı.

dayanıksız derken?

tüm bunlar eskilerde kaldı, artık diesel araçların bakımı da ne fiyat ne de km olarak çok da farklı değil, ha ne yapmak gerek daha özenli binmek daha temiz yakıtla binmek önemli,

mesela kontak açma ve kapatmalarda bir kaç dakika zaman verin aracınıza, benzinli gibi çalıştırıp yürümeyin araç ısınır diye, sık sık hava filtresi değişimi iyi gelir

gibi küçük notalar sizi uzun ömürlü diesel sahibi yapar,

selamlar

• yarım depo lpg mi??
    nasıl yani??
  • 450 km yaptım dedin ya lpg yle mi benzinlr mi ysptın die sordum
  • Benzinle yaptı.İlerde çok param olursa benim mercoya şöfer edicem onu
  • quote:

astra benzinli alsak sıralı taktırsak kaç yakar acaba lpgli astra 2007 2008 model kullanan var mı cevaplarsanız sevinirim

Cevaplayayım;bende Astra 2004 H Elegance var.BRC sıralı taktırdım,7000 km oldu.Hergün okuluma gidip geliyorum 15km gidiş 15 km geliş,DÜz asfalt yol,ama biraz eğimli.Çok fazla trafik olmuyor.Şartlar bu halde iken km'de ortalama 15 kuruş yakıyor.Gazın litresi 1.80lira.Uzun yolda 100'ü geçmezsem 12,5-13,5 kuruş arası yakıyor.Şehir içi trafiğine çıkmıyorum ama şehiriçinde de zannedersem 18-20 kuruş yakar.
  • bende astraya LPG taktırmayı düşünüyorum arkadaşlar.Atiker yeterli olurmu başka marka daha az yakar diyen varmı?
    sonuçta yılda 20 bin km yapsam km de 5 kuruş az yaksa toplamda 1000 tl eder bu da az bir rakam değil yani biraz daha verip başka marka almalımı sizce?
    Ayrıca 2007 astra 1.6 twinport motorlar kaç beygir 105 mi 115 mi?
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cüneyttan -- 10 Ekim 2009; 14:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

Benzinle yaptı.İlerde çok param olursa benim mercoya şöfer edicem onu

e yuh yani...
  • 2007 ler 115 bg.
  • 1.3 cdti alınır.....zorda kalırsan CHİP attırırsın...
    millet performans a takmış..
    1.3 cdti motorda TURBO var...1.6 da yok ATMOSFERİK motor ..daha ne performans tan bahsediliyor anlamıyorum...
    1.3 ün 1.6 dan performans ta çoook aşşağı kalır bir yanı yokki.
    vergi avantajı cabası...az yakması cabası...turbo keyfi cabası...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.