Şimdi Ara

2008 makyajlı focus... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
17.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön taraf cdden güzel olmuş allah var , arka aynı, kötü de değil ama caziesi de yok. Sadece diyeceğim o vites kolu ne yahu. Onun haricinde bence güzel araba , şu an arabam yok objektik söylüyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensiferum2 -- 30 Kasım 2007; 15:50:12 >
  • benimki focus1 dostum yaa ona gitmez heralde,zaten focus1 ghia jantından memnunum.yani alıp takmak ayrı bi olay,orijinal olarak üzerinde bulunması-ve bol jant seçeneği olması iyi olurdu.
  • sedanı çok hoş olmuş , içim gitti walla
  • Sedan,hb,sw,st kısacası makyaj hepsine gitmiş hepside çok güzel olmuş
  • 1.6 dizelle şu yeni otomatik şanzımanı getirtseler tadından yenmez. sedanını alırım valla :)
  • Makyajlı kasa ST'de çok güzel duracağa benziyor.
  • bugün haftalık otohaber dergisinde okudum, makyajlı focus avrupayla birlikte türkiyede de şubat 2008 de piyasaya verilecekmiş...

6 ileri dsg şanzıman seçeneğide gelirse tadından yenmez valla

•  2008 makyajlı focus...
  • suan yollarda gördüümüz focus II kat be kat daha iyi şekil olarak.bu ne yaa önü mondeo ya benzio :s biraz özgün olmak gerekiyor die düşünüorum..
  • Arkadaşlar, bu başlıkta bahsedilmemiş ama focus zaten 2007 yaz aylarında ufak bir makyaj geçirdi :)
    *Ön sislerin üzerindeki siyah plastik şeritler gövde rengi oldu. Ama arka tampondakiler ne hikmetse haala siyah!!!
    *İçeride, radyo/cd çalar ve klima kontrol paneli değişti ve güzel oldu.
    *En güzeli ise, artık kokpitte bulunan bütün göstergelerin, düğmelerin, v..s. pırıl pırıl turuncu bir aydınlatması var. En güzel değişiklikte bu bence...

Belki farketmeyen arkadaşlar vardır diye yazayım dedim...
  • Ona New Spec deniyor.Sinyalleri ve Ghia yazısını unutmuşsun
  • ben çok beğendim

2008 makyajlı focus...
  • 2009 YENİ FOCUS HB

Bir resimde benden.

2008 makyajlı focus...
  • Bu arabayı bir tek DSG ( power shift ) için arabamla değiştiririm. Farları dışında ve ufak tefek değişikliklerle arabamla bir fark olacağını zannetmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mog72

2009 YENİ FOCUS HB

Bir resimde benden.

2008 makyajlı focus...

Bu arabanın bu şekilde piyasaya çıkacağını zannetmiyorum. Ama keşke çıksa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

quote:

Orjinalden alıntı: Mog72

2009 YENİ FOCUS HB

Bir resimde benden.

2008 makyajlı focus...

Bu arabanın bu şekilde piyasaya çıkacağını zannetmiyorum. Ama keşke çıksa...

Zaten bu bir hayal tasarımı bence... Tabii ki çok güzel gözüküyor fakat, bu kadar büyük jant (ki bu jantlar da mevcut ghia kopyası gibi) ve alçak konumlandırılmış süspansiyon sistemi focus gibi bir aile arabası için seri üretimde sadece hayal olur...

• Bugün Ford bayiisi Nuray'daydım (İstanbul). Makyajlı modellerin Türkiye'ye gelmeye başladığını, ancak satışına şubat sonu gibi başlayacaklarını söylediler. Hatta fiyatları da belli ve listesi var. Örneğin 1.6 benzinli titanium(eski ghia) sedan için 40.500YTL fiyat verdiler.
  • 1.6 dizel titanium ne kadar olur acaba? çünkü 40.500 lük fiyat makyajsız focus ghia nın dizel fiyatına denk geliyodu
  • Dizeli 45'den aşağı olmaz heralde...
  • eğer öyle olursa hiç bi donanım farkı olmayan aynı 2 araç için 5000 ytl fark ödemek fazla değil mi sizcede?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.