Şimdi Ara

2008 ModEL Focus ST 3K 2.5i araça tam bir modiFiyE kaça maL oLur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: T[R]

Araca tam bir motor modifiyesi, body kit uygulaması, iç dizayn, jant, set güseL bir şey kaça maL oLur arkadaşLar ?

Bu şekilde soruna sana ayrıca genel bi cevap vereyim ...

50.000 YTL civarı bişey olur anlatmak istediklerin.

Bu arada şu aracın plakası ile fotosunu bekliyoruz o kadar yorum yaptık boşa konuşmadıgımızı bilelim ...
  • yok yanlış anlamadım tabiki herkezin zevki farklı tabi.Bu arada bir türlü denk gelemedik seninle msnde falan
  • Yılbaşında aracın siparişini verecek biri olarak merakla takip ediyorum cevapları, kısa birsüre kullanma fırsatı bulduğum için söylüyorum, Motor gayet güçü, yol tutuş gayet iyi, kanımca tecrübeli arkadaşların dış görünüm ve ses sistemi konusundaki tavsiyeleri çok işime yarayacaktır. Bir de siparişten sonra beklenecek 2,5-3 ay var... 5 ay sonra resimleri göreceğiz inşallah. (Euro uçmazsa)
    Çip vs. tuning uygulamaları böyle zaten kuvvetli olan bir aracın limitlerini zorlamaz mı? Gücü ve torku daha düşük olan araçlarda tuning (benim düşünceme göre) bu kadar zarar verici olmaz diye düşünüyorum. ?
    Tavsiyelerinizi bekliorum.
  • sadece su kadarını soyluyorum bende var focus st 2007 model st3 yurtdısı cıkıslı sadece fren disklerinin değişmesi bile bana 1200 e geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbb_comrade

sadece su kadarını soyluyorum bende var focus st 2007 model st3 yurtdısı cıkıslı sadece fren disklerinin değişmesi bile bana 1200 e geldi

fren disklerini nie değiştirdiniz ve 1200ytl fren diski içn ucuz bir rakam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.