Şimdi Ara

2009 Fiat Grande Punto 1.4 Benzin-LPG Hasarsız / 26.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç Fiat Grande Punto 'nun özel Spor Paketi olan tek kapılı Fire Active modelidir.
    ATİKER LPG
    KLİMA
    ABS-EBD
    AİRBAG , YOLCU AİRBAG
    PARK SENSÖRÜ
    YOL BİLGİSAYARI
    MENZİL
    OTOMATİK CAM
    ELEKTRİKLİ AYNA
    CD ÇALAR
    FONKSİYONEL DİREKSİYON (HİDROLİK/ELEKTRONİK)
    MERKEZİ KİLİT

Aracı aldığımdan beri bir kez olsun sorun çıkarmadı, aracıma güvenim tamdır. Sırf LPG konusundaki hassasiyetimden şamandıra ve tank hariç neredeyse tüm hattı değiştirttim. LPG boruları, map sensörü, LPG beyni, regülatör vs .. tamamen sistem yenidir. Bu nedenle gazda mı benzinde mi çalıştığını anlamanız mümkün değildir. Çok sessiz bir motora sahiptir.
    Hiçbir şekilde kaza yapılmadı, değişen parçası yoktur, tamamı orijinal, aracımın sağ kapı altında ve çamurlukta hafif sıyırığı bulunuyor. Park halinde iken meydana gelmiştir ve orijinalliği bozulmaması için boyatılmamıştır. Lokal temizlik kapı ve çamurlukta ve marşpiyel boyası bulunuyor, benden önce yapılmıştır. Plaka açık sorgulatabilirsiniz kaydı yoktur.
    Aracın lastikleri yepyenidir rot-balans yapıldı, yağ değişimi, polen filtresi değişimi, antifriz yenilemesi yapılmıştır. Hatta su tankı rengi hoşuma gitmediği için sıfır aldım. Bujileri yenilendi, sıfır orijinal Fiat (Bosch) bujileri takıldı, gerek yoktu ama yine de trigger kayışı orijinal değişti. Araçta her şey yepyeni istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz.
    Araç yol bilgisayarlıdır. Yakıt tüketiminden A ve B arası mesafe, tüketim, hız ortalaması tutabilirsiniz. Menüsünden araç uyarılarını yönetebilirsiniz. Ben emniyet kemeri ikazını ve hız limiti ikazını kaldırttım isterseniz siz ikazı açtırabilirsiniz.
    Aracın bakımları rapor defterinde not edilmiştir. Ekspertiz raporu eski ama isteyene alındığı zaman raporunu gösterebilirim.
    Aracın muayenesi yapılmıştır, 2018 Mayıs ayına kadar vizesi bulunmaktadır.
    City Mode direksiyon elektronik ve şehir içinde çok rahat tek parmağınızla kullanabileceğiniz rahatlıktadır.
    Araçta vize onaylı cam filmi kaplıdır dilerseniz söktürebilirsiniz, farlarda solmasını önleyecek kaplama bulunmaktadır.
    Amerikan sinyal aktif ve çalışır durumdadır, istenildiğinde devredışı bırakılabilir. İsterseniz Cruise Control taktırabilirsiniz beyinde özelliği bulunuyor, Sis Lambası takılabilir konsolda düğmesi mevcut.
    Aracın yedek anahtarı, kullanım klavuzu, ilk faturası mevcuttur. Stepne sağlamdır. Araç Izmir Karşıyaka da saat 17:00 ' den sonra görülebilir.
    Alıcısına hayırlı olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zpawnz -- 12 Haziran 2017; 14:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.