Bildirim
2010 corolla 1.33 comfort tüp taktıranlar lütfen yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de 1700 fiyat aldim brc my11 diye bi kit siz acaba farkli bir kit icin mi fiyat aldiniz yoksa sizi kaziklamaya mi calisiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonla sormuştum hangi modeli takıcaklarını söylemediler. corolla için uygun olan 2400 tl dediler. Siz taktırdınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: ibram_e
telefonla sormuştum hangi modeli takıcaklarını söylemediler. corolla için uygun olan 2400 tl dediler. Siz taktırdınız mı?
O ne öyle yazık gidin pazarlık yapın 2400 lira verilmez...3 aydır lavato kullanıyorum tüpün böyle olduğunu bilseydim hiç durmaz taktırırdım 3 ay önce 1150 verdim....Şimdi zam gelmiş diyorlar ama 1300-1400 e takılır muhtemel ha o zaman atikere 900 e takarım diyordu ustam....
-
arabanızın marka modeli ne? Ve şehir içi şehirler arası yakıtınız nedir? -
quote:
arabanızın marka modeli ne? Ve şehir içi şehirler arası yakıtınız nedir?
2005 corolla şehiriçi ölçmedim ama 630km şehirler arası yolu 125tl ile gittim.... -
quote:
telefonla sormuştum hangi modeli takıcaklarını söylemediler. corolla için uygun olan 2400 tl dediler. Siz taktırdınız mı?
Ben taktirmadim ama çok kararsızım taktirsam mi acaba. Taktirip da belli bir km sonrası sorun yaşayanlar var otopark sorunu var vs ama benzin fiyatları da malum.
quote:
Orijinalden alıntı: mutluakbulut
quote:
Ben taktirmadim ama çok kararsızım taktirsam mi acaba. Taktirip da belli bir km sonrası sorun yaşayanlar var otopark sorunu var vs ama benzin fiyatları da malum.
Dediğim gibi lavato 1150 tl verdim ne titreme ne başka bir sorun oldu 2000 den beri araç kullanırım ve lpgye benim kadar karşı olduğunuzu düşünmüyorum ben zamanında boşuna o kadar para vermişim şimdi sıfır alacak olsam gider hemen lpg taktırırım....
-
bende de 2011 1.33 corolla var, landiranzo tuplu. masallah hic bir sıkıntı yok en son 80TL lpg ile 430 km gittim. Kesinlikle tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: mcroses
bende de 2011 1.33 corolla var, landiranzo tuplu. masallah hic bir sıkıntı yok en son 80TL lpg ile 430 km gittim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam ayni arabadan bende de var Ben de taktirmayi dusunuyorum size bir kac sorum var cevaplarsaniz sevinirim.
1. Kac km' dir tuple kullaniyorsunuz
2. Taktirdiktan sonra hic motor ariza ışığı yandı mı
3. Yol bilgisayarında ortalama tüketim olarak lpg mi gözüküyor veya yol bilgisayarında ne gibi değişiklikler oldu.
4. Ilk calistirmda benzinden lpgye geçmesi ne kadar sürüyor.
5. Hangi kiti taktirdiniz tavsiye eder misiniz
6. Performansda değişiklik oldu mu.
Biraz fazla soru sordum ama kusura bakmayın... Çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluakbulut -- 24 Şubat 2014; 20:41:43 >
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mcroses
bende de 2011 1.33 corolla var, landiranzo tuplu. masallah hic bir sıkıntı yok en son 80TL lpg ile 430 km gittim. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hocam ayni arabadan bende de var Ben de taktirmayi dusunuyorum size bir Mac sorum var cevaplarsaniz sevinirim.
1. Kac km' dir tuple kullaniyorsunuz
2. Taktirdiktan sonra hic motor ariza ışığı yandı mı
3. Yol bilgisayarında ortalama tüketim olarak lpg mi gözüküyor veya yol bilgisayarında ne gibi değişiklikler oldu.
4. Ilk calistirmda benzinden lpgye geçmesi ne kadar sürüyor.
5. Hangi kiti taktirdiniz tavsiye eder misiniz
6. Performansda değişiklik oldu mu.
Biraz fazla soru sordum ama kusura bakmayın... Çok teşekkürler.
1.Araba ilk alındığından beri tüplü, ben arkadasımdan aldım 4 bin km oldu. Araba su an 39 binde.
2. Motor arıza ışığı yakmadı.
3. Yol bilgisayarı ise hic benzinle kullanmadigim icin farkı bilmiyorum. ama sehir ici 7.5-8 sehirdisi ise 6.5-7.5 ortalama.
4. kısın o sure biraz uzamakla birlikte. cok uzun surmuyor.
5.Duz yolda performans kaybı cok hiissettirmese bile yokuslarda hissediliyor. ama tolere edilmeyecek bir kayıp degil bence. ekonomisi icin deger.
ek olarak bendeki tup landiranzo, uzun yolda cok rahat 20 krş altı yakıyor. Yakıt olarak cok memnunum tupten de hic bir sıkıntı yasamadım.
-
Çok teşekkürler hocam. Çok yardımcı oldunuz.
quote:
Çok teşekkürler hocam. Çok yardımcı oldunuz.
yardımcı olabildiysem ne mutlu...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X