Şimdi Ara

2010 lys3 denemesi kolay geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • edebiyat 53d 2y coğ 22d 2y yarın 2011 sonraki günde 2012 çözücem sizdende yorum bekliyorum

• bende 2011 matı çözünce öyle gelmişti ama 2013 de malum yerlerimize ...
  • inanırmısın 2010 matın ne kadar kolay olduğunu düşünüp kendimi avuturdum... 3 gün öncesine kadar ....
  • 2012 lysyi cozdum 55 d 1 y geldi. Ama 2013de gelecek ozgun sorular muhtemelen yamultur yine amacim paragraf ve dilbilgisini fullemek gerisi gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün çözdüm 2010'u. 49 doğru edebiyat, 17 doğru coğrafya çıktı.. Ama gelecek sınavdan korkuyorum. Hele ki bu sene matematikten o kadar zor sormaları biraz yusufa bağlamama neden oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: feneryener27

2012 lysyi cozdum 55 d 1 y geldi. Ama 2013de gelecek ozgun sorular muhtemelen yamultur yine amacim paragraf ve dilbilgisini fullemek gerisi gelecektir

yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.
    hocam aynen katılıyorum dil bilgisi ve paragrafları yaparsam iyi geçecek, yahu sürede bol ama bazı sorular zor oluyor ve insanda moral kalmıyor.bir tavsiyen varmı türkçe kısmıyla alakalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToniKırosMarcoRoys

quote:

Orijinalden alıntı: feneryener27

2012 lysyi cozdum 55 d 1 y geldi. Ama 2013de gelecek ozgun sorular muhtemelen yamultur yine amacim paragraf ve dilbilgisini fullemek gerisi gelecektir

yorum yazan arkadaşlara teşekkürler.
    hocam aynen katılıyorum dil bilgisi ve paragrafları yaparsam iyi geçecek, yahu sürede bol ama bazı sorular zor oluyor ve insanda moral kalmıyor.bir tavsiyen varmı türkçe kısmıyla alakalı?

Sinavi gercekte 50 dk dan once zor bitirirsin onu belirteyim. Bitirdikden sonra edebiyat kismina bi goz at kaçan göçen var mi diye . Sonra paragraflari tekrar et surekli . Bence bu şekilde iyi bir sonuç alinabilir. Ben böyle yapicam en azindan

• Edebiyatta sikintim yok da tek sikinti dilbilgisi,nasil halledebilirim arkadaslar?

• quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Edebiyatta sikintim yok da tek sikinti dilbilgisi,nasil halledebilirim arkadaslar?

cevap veren arkadaş teşekürler
    hocam bence dilbilgisinde zor soru olacak 1 2 tane bence vakit kaybetmeden onları geç kolaylarını yapmaya çalış süren kalırsa onlara bakarsın.ha dilbilgisinde hiç temelin yoksa yinede bak çok kolay sorularda olabilir,sen paragrafları doğru yapmaya çalış dil bilgisindeki açığını kapatabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SlideToUnlock

Edebiyatta sikintim yok da tek sikinti dilbilgisi,nasil halledebilirim arkadaslar?

cevap veren arkadaş teşekürler
    hocam bence dilbilgisinde zor soru olacak 1 2 tane bence vakit kaybetmeden onları geç kolaylarını yapmaya çalış süren kalırsa onlara bakarsın.ha dilbilgisinde hiç temelin yoksa yinede bak çok kolay sorularda olabilir,sen paragrafları doğru yapmaya çalış dil bilgisindeki açığını kapatabilirsin.

Dil anlatimda tek sorunum dilbilgisi,cumlenin ogeleri,ozne yuklem tamam da,edat ve baglaclar benim belalim,bir de su bilesik cumle zimbirtisi,paragraf iyi de burdan kacirmak kotu,56da 50+ hedefimi su dilbilgisi pis bozuyor.

• hocam madem son günler bu günden sonra sana konuyu çalış diye bi tavsiyede bulunamam,yazım kurallarına bi göz at genel olarak yazımdan yanlış yapan çoktur şahsen bende yazımları hep yanlış yapıyorum.ne diyebilirimki hocam ama gerçekten paragrafları eksiksiz yaparsan farkı güzelce kapatabilirsin.
  • quote:

hocam madem son günler bu günden sonra sana konuyu çalış diye bi tavsiyede bulunamam,yazım kurallarına bi göz at genel olarak yazımdan yanlış yapan çoktur şahsen bende yazımları hep yanlış yapıyorum.ne diyebilirimki hocam ama gerçekten paragrafları eksiksiz yaparsan farkı güzelce kapatabilirsin.

Yazimda problem yok,artik boyuna cumle ogelerini tekrar edecegiz hocam..

• hayırlısı. umarım herkes istediği gibi yapar, bol şans...
  • 2012 çözdüm bugün, 40 net geldi. Yarın dershane denemem var zaten. Cuma 2010 çözerim, cumartesi 2011 çözer hayırlısıyla seneyi kapatırım diye düşünüyorum
  • umarım istediğin gibi olur, cumartesi gerçekten çözmeyi düşünüyormusun?
  • quote:

umarım istediğin gibi olur, cumartesi gerçekten çözmeyi düşünüyormusun?

Tabiki çözerim ne olacak ki? Matematik değilki bu beyin yorasın.. Çözer geçerim sadece dil anlatımları çözmem o kadar.. Edebiyatları çözerim bırakım
  • son senelerde hangi sorular çıkıyosa kitaplarda da o ağırlıkta öğretiliyor yani o sene sınaava girenler için çok sürpriz bir bilgi şimdi sizin için çok basitleşebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

son senelerde hangi sorular çıkıyosa kitaplarda da o ağırlıkta öğretiliyor yani o sene sınaava girenler için çok sürpriz bir bilgi şimdi sizin için çok basitleşebilir

Kesinlikle hocam,önemli olan asıl sınavda çıkan soruları yapmak, hayırlısı artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

umarım istediğin gibi olur, cumartesi gerçekten çözmeyi düşünüyormusun?

Tabiki çözerim ne olacak ki? Matematik değilki bu beyin yorasın.. Çözer geçerim sadece dil anlatımları çözmem o kadar.. Edebiyatları çözerim bırakım

yanlış düşünüyor da olabilirim, bence türkçe çözmesen iyi olur hangisine değinilmemiştir gibi ağır paragraflarla sınavdan bir gün önce yorma kendini,tavsiye sadece hocam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pink freud

son senelerde hangi sorular çıkıyosa kitaplarda da o ağırlıkta öğretiliyor yani o sene sınaava girenler için çok sürpriz bir bilgi şimdi sizin için çok basitleşebilir

Kesinlikle hocam,önemli olan asıl sınavda çıkan soruları yapmak, hayırlısı artık...

amin Allah herkesin gönlüne göre versin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.