Şimdi Ara

2010 Mercedes Benz e 250 cgı coupe ve 2010 BMW 3.20d cabrio (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
29.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BMW genç işidir Mercedes yaşlı işidir herzaman bence
  • Bence tamamen saçmalık şu söyledikleriniz.Mercedes spor araba yapamıyor mu? E coupe spor araba değil mi 40-50 yaşında mı olmak lazım binmek için. Yapmayın böyle e30 kasa alıp tekerlekleri kocaman yaptırıp müziği sonlayıp gezmek genç işiyse tamam ben yaşlıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanM -- 4 Mayıs 2010; 23:25:24 >
  • Kusura bakmayın yorumlarınıza geç cevap veriyorum çünkü malum üniden geç geliyorum proje zamanları geldide

Öncelikle dogan_12345 arkadaşım ben bu arabayı almıyacaksam buraya niye yazıyım yazıpta niye suni bir heves tatmini yapıyım sence de saçma olmazmı buraya yazmamın sebebi bi araba almadan önce çevremdeki insanların dışında diğer insanlarda ne düşünüyü bunu öğrenmek istedim sadece söz arabayı alınca fotoalrını çekip senin için ve ayrıca ilgi gösteripte yorum yapan arkadaşlar içinde buraya fotoları koyucam gelelim 2.ci sölediğin şeye bu iki arabayı karşılaştırmamın sebebini en başta söledim biliyorum bu iki aracında bir olmadığını ancak yukarda söylediğim gibi biri cabrio gençlik hevesinden dolayı cabrioda aklıma takıldı yoksa mercedesin kalite olarak ne kadar önde olduğunu biliyorum yinede fikirlerini bizimle paylaştığını için çok sağol.

Akhilleus arkadaşım bu foruma sormamın sebebini üsttede söyledim acaba çevrem dışındakiler ne düşünüyor onu merak ettim birini test ettim diğerinide haftaya bakıyorum tabiki benimde kendime ait bi fikrim var ama genede sormak istedim ne kadar sen sölesende burda hep dergilerden konuşuyorlar diye ama bence gayette burda arabalardan anlayan araştıran arkadaşlar vardır

Corvınus bmw nin makyajlı kasası şu anda geldi baktım evet azda olsa makyaj var araç 177 hp den 184 dü sanırsam beygir yükselimi olmuş farlar büyümüş led gelmiş 250 cgi düşünmemin sebebi dizel sesini sevmemem ama CanM nin dediği gibi 350cdi bu ses yok 250 de gidip baktım vardı ne yazıkki ama babamla 250cgi fiyatını iyi bulduk öle anlaştık gene bi yokluyacam ama zor fiyat baya yükseliyo birde benim istediğim ekstralar var çok uçuyo yani para ne yazıkki benim değil babamın o ne derse o oluyo

bu arada evet gencim ama bmw genç mercedes yaşlı fikrine katılmıyorum yani eskiden böle bişey vardı ama mercedes bu tabuyu kırdı bence son yıllarda fikirleriniz için sağolun sayenizde yeniden daha iyi araştıracam bazı arkadaşlar 5 ileri şanzuman iyi değil diyo bu hafta test sürüşünde görcem onuda ayrıca merak edenler içinde onuda buraya testten sonra yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: CanM

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Doğru ya E-Coupe'yi de babanız sürer değil mi.Hey allahım ya laf olsun diye yorumlar yok mu ...

Boşver abi bmw genç arabası olarak kalmış bizim milletin gözünde öyle devam etsin daha çok çakal arabası çıkar bmw'den.

Evet öyle.

Bmw 320d 184hp 380nm gelicek ve eğer opsiyon olarak emin değilim 8 ileri koyarlarsa baya iyi bir seçim olur.
    e250cgi in 5 ileri otomatiğinden başka bi dezavantajı yok gibi ama kesinlikle amg paketle alınmalı bence.
    a5 2.0tfsi quattro stronic de seçenekler arasına eklenebilir bu da baya hoş makina.

A5 ile e coupe yaklaşık aynı yakar heralde, bmw az yakar ama dizel cabrio arabada seni etkiler mi bilmem?

Aslında bu segmentte seçim çoğunlukla zevke kalıyor hepsi güzel ve hemen hemen aynı performanstalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sparkling

quote:

quote:

Doğru ya E-Coupe'yi de babanız sürer değil mi.Hey allahım ya laf olsun diye yorumlar yok mu ...

Boşver abi bmw genç arabası olarak kalmış bizim milletin gözünde öyle devam etsin daha çok çakal arabası çıkar bmw'den.

Evet öyle.

Bmw 320d 184hp 380nm gelicek ve eğer opsiyon olarak emin değilim 8 ileri koyarlarsa baya iyi bir seçim olur.
    e250cgi in 5 ileri otomatiğinden başka bi dezavantajı yok gibi ama kesinlikle amg paketle alınmalı bence.
    a5 2.0tfsi quattro stronic de seçenekler arasına eklenebilir bu da baya hoş makina.

A5 ile e coupe yaklaşık aynı yakar heralde, bmw az yakar ama dizel cabrio arabada seni etkiler mi bilmem?

Aslında bu segmentte seçim çoğunlukla zevke kalıyor hepsi güzel ve hemen hemen aynı performanstalar.

Sparkling bmwde 8 ileri koyacaklarını hiç sanmıyorum yarın ama borusana sorucam bunu mercedes alırsam kesinlikle amg paket alıcam bmwde alırsam kesinlikle m teknik olcak ama A5 düşünmüyorum biraz bana hantalımsı geliyo yanlışda düşünüyo olabilirim ama arkadaşımda memnun değildi bende bindiğimde pek beğenmemiştim

• CanM senin alacağın aracın fiyatı tam olarak ne kadar ve ekstradan neler eklettiğini söylersen memnun olurum
  • Ah ahh e250cgi 7g-tronic olsaydı çok iyi olurdu.Şimdi C250 4maticlerde 7g-tronic veriyorlar hatta bunla ilgili konu da açılmıştı.Belki ilerleyen dönemlerde 7g-tronic 4matic olmayan modellere de gelir.
  • quote:

Ah ahh e250cgi 7g-tronic olsaydı çok iyi olurdu.Şimdi C250 4maticlerde 7g-tronic veriyorlar hatta bunla ilgili konu da açılmıştı.Belki ilerleyen dönemlerde 7g-tronic 4matic olmayan modellere de gelir.

evet keşle 7g-tronic olsaydıda alanlar daha memnun kalsaydı yapcak bişey yok bu hafta sürcem 250 cgi yı bakalım 5 ileri nası görcem pek memnun kalmassam 350 cdi da düşünebilirim 250 cgi € 75,932 350 cdi ise € 82,865 başlayan fiyatlar ekstraları eklemiyorum dhaa onlarla 84 buluyo 250 ile 350 arasında 7 bin euro gibi bisey oluyo babam zaten zor ikna oldu bi 7 daha zor ama bakcam iste test sürüsüne baglın hersey eger test sürüsünde 5 ileriyi sevmessem babamda 350 yi kabul etmesse paşa paşa gider bmw yi alırım
  • Tipe bakarak Bmw daha genç işi mercedes biraz ileri yaşlar için güzel gidiyo
  • quote:

Siz sevgilinizle 3 serisi ile sahilde dondurma yerken ben AMG ile gazlıyor olacağım..

Bırak dostum herkez özgür yorumlarda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erroy38

quote:

Ah ahh e250cgi 7g-tronic olsaydı çok iyi olurdu.Şimdi C250 4maticlerde 7g-tronic veriyorlar hatta bunla ilgili konu da açılmıştı.Belki ilerleyen dönemlerde 7g-tronic 4matic olmayan modellere de gelir.

evet keşle 7g-tronic olsaydıda alanlar daha memnun kalsaydı yapcak bişey yok bu hafta sürcem 250 cgi yı bakalım 5 ileri nası görcem pek memnun kalmassam 350 cdi da düşünebilirim 250 cgi € 75,932 350 cdi ise € 82,865 başlayan fiyatlar ekstraları eklemiyorum dhaa onlarla 84 buluyo 250 ile 350 arasında 7 bin euro gibi bisey oluyo babam zaten zor ikna oldu bi 7 daha zor ama bakcam iste test sürüsüne baglın hersey eger test sürüsünde 5 ileriyi sevmessem babamda 350 yi kabul etmesse paşa paşa gider bmw yi alırım

Full donanımlı araçlar için konuşursak, 250 ile 350 arasında en az 20 bin € oynuyor.Ama ben kararımı verdim valla o kadar para veriyorum 20 bin€ daha veririm o şanzıman ve o performans için.

• quote:

quote:

quote:

Full donanımlı araçlar için konuşursak, 250 ile 350 arasında en az 20 bin € oynuyor.Ama ben kararımı verdim valla o kadar para veriyorum 20 bin€ daha veririm o şanzıman ve o performans için.

ya özellikler gene aynı para ikisinede aynı şekilde ekleniyor sadece aralarında motor parası farkı var diye biliyorum yoksa özellikler her araba için aynı tabi 350 cdi da full diyince içine ayrıca başka şeyler ekleniyosa bilmiyorum ben 250 cgi tam biliyorum eger özelliker 250 cgi da istediklerimin aynısı 350 cdi ekledigimde sadece motor farkını veriyorum tabi ayrıca 350 cdi özel olarak baska neler sunuyolar bilmiyorum tabi okadar parayı verip biraz daha ekleyip daha iyisini almak lazım ama bizde para ne yazıkki babamda bende olsa bende alırdım 350yi

• quote:

quote:

quote:

Özellikler aynı da motor yükselince motora da vereceğin vergi artıyor, aracı alırken opsiyon fiyatlarına vereceğin vergi de artıyor.Bu nedenle aynı opsiyon daha yüksek motorlu modellerde daha pahalı oluyor.Benim almayı düşündüğüm araba ise şu:

http://www.sahibinden.com/-yenikoy_motors-2010_e350cdi_coupe_amg-13WQQaXQQ15596016WQQpXQQdisplayitem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanM -- 5 Mayıs 2010; 0:56:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Özellikler aynı da motor yükselince motora da vereceğin vergi artıyor, aracı alırken opsiyon fiyatlarına vereceğin vergi de artıyor.Bu nedenle aynı opsiyon daha yüksek motorlu modellerde daha pahalı oluyor.Benim almayı düşündüğüm araba ise şu:

http://www.sahibinden.com/-yenikoy_motors-2010_e350cdi_coupe_amg-13WQQaXQQ15596016WQQpXQQdisplayitem

haklısın beni yanlış bilgilendimişler ozaman benim için artık 350 cdi bitmiş gibi çok uçuyo fiyat sen bu galeriden mi alcan yoksa koluman mengerler yada gürsoy gibi mercedes distribütörlerindenmi alıcaksın bana sorarsan bunlardan al galerilere pek güven olmuyo ben ankara kolumandan alcak gibiyim

• Galeriden alacağım çünkü koluman falan sipariş alıyor ve fiyatları da daha yüksek.Bu aracın fiyatı kolumanda yaklaşık 125bin € ve 4 ay bekletiyorlar sipariş olduğu için.

Zaten almadan gidip bakacağım yani, her türlü kontrolü yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanM -- 5 Mayıs 2010; 1:15:02 >
  • quote:

Galeriden alacağım çünkü koluman falan sipariş alıyor ve fiyatları da daha yüksek.Bu aracın fiyatı kolumanda yaklaşık 125bin € ve 4 ay bekletiyorlar sipariş olduğu için.

Zaten almadan gidip bakacağım yani, her türlü kontrolü yapacağım.

gümrükte bazı oyunlar dönüyor sonrada sorun oluyor diyodu çoğu çevre tabi bilemem sonuçta yeniköt motors gayet iyi bir galeri fiyat olarak doğru tabi ama sonrada insanın başını ağrıtmamalı
  • Sevgili Kardeşim,

Topiği tamamen okumadım ama sadece sorunu yanıtlamak isterim,

iki aracıda tanıyorum ( hatta mercedesin cabriosunu dahil ) ,

BMW'yi tercih etme. Makyajlı kasası yolda ve surat değişimine az kaldı.

Mercedes tercih et. Cabrio değil ama Coupe al.

İstediğin donanımları ve motor tipini bilemiyorum fakat ,

Mengerlere uğra bilgi al . Fiyatlar konusunda da 100küsür bin euro'lar da değil aralıkları.

Galeriden de tercih etme.

Hayırlısı olsun şimdiden.

• quote:

Yahu benim gözlemlerim bu, Allah Allah... Benim etrafımda 20-25 yaş arası bir tane Mercedes kullanan adam yok. BMW kullanan var ama.
  • önce istan ne istediğini bilmeli eğer cabrio istiyorsa alıcak kişinin gözünde cabriodan başkası olmaz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Sevgili Kardeşim,

Topiği tamamen okumadım ama sadece sorunu yanıtlamak isterim,

iki aracıda tanıyorum ( hatta mercedesin cabriosunu dahil ) ,

BMW'yi tercih etme. Makyajlı kasası yolda ve surat değişimine az kaldı.

Mercedes tercih et. Cabrio değil ama Coupe al.

İstediğin donanımları ve motor tipini bilemiyorum fakat ,

Mengerlere uğra bilgi al . Fiyatlar konusunda da 100küsür bin euro'lar da değil aralıkları.

Galeriden de tercih etme.

Hayırlısı olsun şimdiden.

bende senin gibi düşünüyorum arkadaşım mercedesin cabriosunu beğenmedim bu yüzden bmw cabrio düşünüyordum KURSAD. arkadaş demiş insan ne istediğini bilmeli diye doğru demiş ama ikisindede beni cezbeden şeyler var sonuçta insan her zaman araba almıyo bu yüzden tam içime sineni almak istiyorum bu arada mengerler koluman gürsoy hepsinede uğradım 250cgi hakkında herşeyi biliyorum ancak CanM arkadaşın dedikleri kafamı biraz karıştırdı vites konusunda birde 350cdi bakcam test sürüşünden sonra bmw mi mercedes mi kararını tam vericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erroy38 -- 5 Mayıs 2010; 9:54:39 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.