Şimdi Ara

2010 Mercedes Benz e 250 cgı coupe ve 2010 BMW 3.20d cabrio (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
29.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

para gani tabi

Daha iyisi sizlerin olsun.Alnımızın teriyle kazanıyoruz,alacağız tabi.
  • ARKDAŞLAR SIRF VARYA BU MERCEDES YÜZÜNDEN BU SİTEDEN BAN YİYECEM DİYE KORKUYORUM.:):)

YA BIRAKIN BOŞ LAFI BMW NEREEEE MERCEDES NEREEE ARAKDAŞIM

BUGUN BİR OTOMOBİL FİRMASI BMW SADECE OTOMOBİL ÜRETİRKEN 1 NUMARAYI KAZANAMAMIŞKEN

MERCEDES BENZ OTOBÜS= SETREIDA RAKİP SANMAYIN MERSO ÜRETİYOR,KAMYON,TIR,MİNİBÜS,SUV,OTOMOBİL BUNLARIN HEPSNİ ÜRETİYOR VE UNLARDA 1 NUMARADIR ARADKİ FARKLA BAKIN

BİR BMW İLE GEZERKEN VAY BE BMW YE BAK DERLER AMA :

BİR MERSO İLE GEZERKEN BU BİRDE 0 KİLOMETRE E COUPE İSE VAY BE ÇOCUGA MERSO İLE GEZİYOR DERLER

BU LAFIMDAN ANLAYAN ANLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_12345

ARKDAŞLAR SIRF VARYA BU MERCEDES YÜZÜNDEN BU SİTEDEN BAN YİYECEM DİYE KORKUYORUM.:):)

YA BIRAKIN BOŞ LAFI BMW NEREEEE MERCEDES NEREEE ARAKDAŞIM

BUGUN BİR OTOMOBİL FİRMASI BMW SADECE OTOMOBİL ÜRETİRKEN 1 NUMARAYI KAZANAMAMIŞKEN

MERCEDES BENZ OTOBÜS= SETREIDA RAKİP SANMAYIN MERSO ÜRETİYOR,KAMYON,TIR,MİNİBÜS,SUV,OTOMOBİL BUNLARIN HEPSNİ ÜRETİYOR VE UNLARDA 1 NUMARADIR ARADKİ FARKLA BAKIN

BİR BMW İLE GEZERKEN VAY BE BMW YE BAK DERLER AMA :

BİR MERSO İLE GEZERKEN BU BİRDE 0 KİLOMETRE E COUPE İSE VAY BE ÇOCUGA MERSO İLE GEZİYOR DERLER

BU LAFIMDAN ANLAYAN ANLAR.

Dışarıdakinin ne dediği beni ilgilendirmez.
    Kendi görüşüm olarak BMW'nin motor teknolojisini Mercedes'in önünde görüyorum
    Ama bana soracak olursanız tercihim E Coupe 250CGI+Amg olurdu.Böyle araçlara dizel motor gitmiyor

• postal58 arkadaşım daha iyileri sana olsun banada bizimkiler alıyor yalvar yakar, dogan_12345 sana katılıyorum arkadaşım mercedesin özellikle e coupe ayrı havası var.

Zaten artık mercedes almak farz oldu kız arkadaşım bmw 3.20d coupe aldı inşallah en yakın zamanda sanırım 250cgi alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erroy38

postal58 arkadaşım daha iyileri sana olsun banada bizimkiler alıyor yalvar yakar, dogan_12345 sana katılıyorum arkadaşım mercedesin özellikle e coupe ayrı havası var.

Zaten artık mercedes almak farz oldu kız arkadaşım bmw 3.20d coupe aldı inşallah en yakın zamanda sanırım 250cgi alıyorum.

inş. kardeşim nasip olur biz hala alfa romeo ile sürünüyoruz tabi sürünme termi mercedesle karşılaştırırsak sürünüyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan_12345

quote:

Orijinalden alıntı: erroy38

postal58 arkadaşım daha iyileri sana olsun banada bizimkiler alıyor yalvar yakar, dogan_12345 sana katılıyorum arkadaşım mercedesin özellikle e coupe ayrı havası var.

inş. kardeşim nasip olur biz hala alfa romeo ile sürünüyoruz tabi sürünme termi mercedesle karşılaştırırsak sürünüyoruz..

teşekkür ederim arkadaşım inşallah sanada en yakın zamanda nasip olur bu arada estafurullah alfada iyi aractır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erroy38 -- 12 Mayıs 2010; 0:11:19 >
  • arkdaşlar konu çok uzadı farkındayım ama artık arabayı almama bişey kalmadı şimdi babamla konuştum biraz azar yedim artık seç bişey diye kesinlikle mercedesi sectim ancak geçen gün yanımdan bi cabrio e coupe gecti üstü acıkken cok hos duruyo yalnız kapalıyken coupe un yanına gelemiyo görenler varsa e cabrioyu fikirlerini benle paylaşabilirmi başkaları nası görüyor cabrioyu merak ettim
  • bak dostum garajın varsa..keyif arabası istiosan,yani yazları kullancaksan ve akdeniz,ege de felan yaşıyorsan cabrio al..havası farklıdır cabrionun...

ama dersenki ben kışında sürekli içli dışlı olcak o zaman cabrioyu çıkar aklından..coupe al..

ayrıca coupe zaten panoromik cam tavan..cabrio keyfini vermesede ferahlık hat safhada arabanın içinde..

bu nedenle benim tercihim COUPE den yana olurdu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

bak dostum garajın varsa..keyif arabası istiosan,yani yazları kullancaksan ve akdeniz,ege de felan yaşıyorsan cabrio al..havası farklıdır cabrionun...

ama dersenki ben kışında sürekli içli dışlı olcak o zaman cabrioyu çıkar aklından..coupe al..

ayrıca coupe zaten panoromik cam tavan..cabrio keyfini vermesede ferahlık hat safhada arabanın içinde..

bu nedenle benim tercihim COUPE den yana olurdu..

yok arkadaşım araba tek arabam olcak yani hep buna bincem ayrıca istanbul ankara arasında gidip geliyorum fikrin için çok sağol aklımda tutcam bunları

• Erroy kardeşim ne kadar şansılın ya birde bize bi merso alan olsa aramızdaki farka bak ben bir tane C200 Buldum 94 Model Otomatik bunu almak için can atıyorum siz sıfır mersonun marşına basacakasınız inş. bizede nasip olur kardeşim güle güle bin Allah Kazadan beladan esirgesin..

Canım sıkıldı hayalimdeki araçalrın resmini koyayaım konumuz ile pek alakalı değil ama:)

Maserati Hastalıgıda var bende

2010 Mercedes Benz e 250 cgı coupe ve 2010 BMW 3.20d cabrio

Şuan bindiğim araç alfa romeo 156 ama alfa olarak da halalim brera .:)

Porsche Cayenne s hayalimdeki jeeplerden birtanesi

Tabikide birde mercedes-benz cl 63

chevrolet tahoe

Tabiki mercedes s600 long v12 w220 kasa

G55 :)

Jaguar xkr

Rolls Royce Phantom coupe :)

mitsubishi evo 10

camaro

Daimlersizde olmaz:)

beantley

Çok sitedim heralde:)): arakdalar hayalimde ki araçlar bunlar bir an içimden geldi:)): resimlerni koydum ölee:)
    sizde en manyag hangisi fiyat felan değil görünüş olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doqan1akbas -- 20 Mayıs 2010; 15:41:03 >

• millette ne para var arkadaş,

üniversite öğrencisinin altında benim kıyamete kadar çalışsam alamayacağım araba var (ben ki gözümü açmışım okumaya başlamışım, yaş 32 olmuş hala okuyorum, sınav üstüne sınav sonrası 10 yıllık iyi bir devlet kurumunda memuriyet, sabah 9 akşam 6 eşşekler gibi çalışan biri)

buyur burdan yak !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

millette ne para var arkadaş,

üniversite öğrencisinin altında benim kıyamete kadar çalışsam alamayacağım araba var (ben ki gözümü açmışım okumaya başlamışım, yaş 32 olmuş hala okuyorum, sınav üstüne sınav sonrası 10 yıllık iyi bir devlet kurumunda memuriyet, sabah 9 akşam 6 eşşekler gibi çalışan biri)

buyur burdan yak !!!

Uçurum burada değil oğlunun gemisi olanlarda ve o uçurumu yaratan da onlar isyan varsa onlara olsun lütfen.Ayrıca sizden zenginler her zaman olacaktır komünist bir ülkede yaşamıyoruz.Ayrıca her zaman kendinizden aşağıdakilere bakmanızda yarar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanM -- 21 Mayıs 2010; 1:03:22 >
  • quote:

buyur burdan yak !!!

Ticaret`e girin
    Maaşla olacak şeyler değil bunlar (Bazı meslekleri ayrı tutuyorum. O meslekleri yapmak büyük şans, beceri ve azim gerektiriyor).
    Yadırgamamak lazım.
    Riske giren ve ticaret yapan büyük paralar kazanabiliyor, dolayısıyla çocuğuna da istediği arabayı alabiliyor.
    Bizim gibi aman işim garanti olsun, aman aldığım parayı bileyim diyorsanız yapacak birşey yok.
    Ticaret yapanları ve risk alanları çok takdir ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

buyur burdan yak !!!

Ticaret`e girin
    Maaşla olacak şeyler değil bunlar (Bazı meslekleri ayrı tutuyorum. O meslekleri yapmak büyük şans, beceri ve azim gerektiriyor).
    Yadırgamamak lazım.
    Riske giren ve ticaret yapan büyük paralar kazanabiliyor, dolayısıyla çocuğuna da istediği arabayı alabiliyor.
    Bizim gibi aman işim garanti olsun, aman aldığım parayı bileyim diyorsanız yapacak birşey yok.
    Ticaret yapanları ve risk alanları çok takdir ediyorum.

okulun yarısında pederin gönderdiği yetmeyince ( peder emekli polis + normalde yeterdi de bende biraz öküzlük olunca alanımla ilgili ne kadar dergi vb varsa alırdım, üstüne birde ders kitabı dışında bir sürü kitap neyimde okurdum - hala da okurum o ayrı) 2 yıl kadar ufak çapta ticarette yaptım. Okul bittikten sonra bir süre daha memuriyet ve ticaret bir arada yürüttüm, kazandım mı? Çok şükür.

Yani yabancı değilim ticaret işlerine, hatta ticaretten sayılır mı bilmem, forumda bile bir sürü alış verişim olmuş. Bence sayılmaz.

Neyse ticaretten, düzgün yoldan iyi para kazanama ihtimali % 1 belki 2'dir. Bunun dışında illaki bir yerlerden ballı ihale vb. düşürmeniz gerekir. Yada işe yalan karıştıracaksınız, bu durumda işiniz hep az yada çok yalanla iş çevirenlere döner, bir süres onra kağıttan kaplan olursunuz, yada tabir caizse dincilerle iş yaparsınız, yalan dolan pek olmaz ama paranı alabilir misin orası kooooocaman bir soru işareti. Hoş her iki durum bu kadar kesin çizgilerle de ayrıda değildir. İşin içine para girince herşey (kelimanin gerçek ve tam anlamıyla herşey) 5 dakikada değişir.

Yani çalıştım kazandım vs vs falan bunlar bence tamamen hikayedir. Bu konuda bir kutsi hadis bile var. "İlmi çalışana, zenginliği istediğime veririm" şeklinde. benim ticaret tecrübemden çıkardığım sonuç budur.

Bu arada "sen milletin gemisine bak" şeysi bence ucuz olmuş, pek uymamış. Her neyse kazasız belasız bin eleman.

Neyse bu mevzu uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 21 Mayıs 2010; 15:04:19 >

• Tabiiki her ticaret yapan zengin olacak diye birşey yok.
    Ancak sizin benim gibi maaşlı çalışanların zengin olma ihtimali, sayısal loto çıkma ihtimali kadar.
    Her hafta oynarım

Konuya gelince, 2 araç arasından 320d cabrio tercihim olurdu.
    Hatta 320d coupe sanki daha hoş olurdu.
  • quote:

okulun yarısında pederin gönderdiği yetmeyince ( peder emekli polis + normalde yeterdi de bende biraz öküzlük olunca alanımla ilgili ne kadar dergi vb varsa alırdım, üstüne birde ders kitabı dışında bir sürü kitap neyimde okurdum - hala da okurum o ayrı) 2 yıl kadar ufak çapta ticarette yaptım. Okul bittikten sonra bir süre daha memuriyet ve ticaret bir arada yürüttüm, kazandım mı? Çok şükür.

Yani yabancı değilim ticaret işlerine, hatta ticaretten sayılır mı bilmem, forumda bile bir sürü alış verişim olmuş. Bence sayılmaz.

Neyse ticaretten, düzgün yoldan iyi para kazanama ihtimali % 1 belki 2'dir. Bunun dışında illaki bir yerlerden ballı ihale vb. düşürmeniz gerekir. Yada işe yalan karıştıracaksınız, bu durumda işiniz hep az yada çok yalanla iş çevirenlere döner, bir süres onra kağıttan kaplan olursunuz, yada tabir caizse dincilerle iş yaparsınız, yalan dolan pek olmaz ama paranı alabilir misin orası kooooocaman bir soru işareti. Hoş her iki durum bu kadar kesin çizgilerle de ayrıda değildir. İşin içine para girince herşey (kelimanin gerçek ve tam anlamıyla herşey) 5 dakikada değişir.

Yani çalıştım kazandım vs vs falan bunlar bence tamamen hikayedir. Bu konuda bir kutsi hadis bile var. "İlmi çalışana, zenginliği istediğime veririm" şeklinde. benim ticaret tecrübemden çıkardığım sonuç budur.

Bu arada "sen milletin gemisine bak" şeysi bence ucuz olmuş, pek uymamış. Her neyse kazasız belasız bin eleman.

Sen ticareti beceremedin diye her ticaretle uğraşanı ya "ballı" ihale kovalıyordur ya da mevcut hükümet kimse ona yaranıyordur diye yaftalayamazsın. 2 sene ticaretle uğraşıp ticareti çözmüş olduğunu düşündüğün için zaten devlet memuru olarak hayatına devam ediyorsun. Ticaret başka birşeydir, sen sadece işin yalan-dolan, çalıp-çırpma kısmına odaklanıp hareket etmeye çalışırsan tabi ki silinir gidersin. Bu ülkede alnının teriyle para kazanan insan 3 lira kazanırsa helal 300 lira kazanırsa direk haram, nasıl bir mantıktır bu gerçekten anlamıyorum.

• Zenginin Malı, Züğürdün cenesini yorarmıs =]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask.Makinası

Zenginin Malı, Züğürdün cenesini yorarmıs =]

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashquil

quote:

Sen ticareti beceremedin diye her ticaretle uğraşanı ya "ballı" ihale kovalıyordur ya da mevcut hükümet kimse ona yaranıyordur diye yaftalayamazsın. 2 sene ticaretle uğraşıp ticareti çözmüş olduğunu düşündüğün için zaten devlet memuru olarak hayatına devam ediyorsun. Ticaret başka birşeydir, sen sadece işin yalan-dolan, çalıp-çırpma kısmına odaklanıp hareket etmeye çalışırsan tabi ki silinir gidersin. Bu ülkede alnının teriyle para kazanan insan 3 lira kazanırsa helal 300 lira kazanırsa direk haram, nasıl bir mantıktır bu gerçekten anlamıyorum.

cümle cümle yapıştırayım,
    ticareti beceremediğimi nasıl çıkardın? bak ne demişim orada " kazanadım mı, çok şükür"

herkesi kastettiğimi nereden çıkardın? bak ne demişim orada"düzgün yoldan para kazanma ihtimali %1 belki 2"

2 senede ticareti çözdüğümü nereden çıkardın, hatta ticareti çözdüğümü nereden çıkardın, demek ki ticaret sence çözülebilecek bir şey, gülünür buna başka bir şey değil, bu arada madem benim ticari tecrübeme geldin, kısaca şöyle yazayım okuldayken 2 yıl sonrasında 7 yıl, bunun sadece bir günü bile (ki buna günde günde 4-5 milyar kazandığım mebzul miktarda günü de dahil ediyorum) bir gün bile ben bu işi çözdüm demedim, ticareti çözülebilecek bir şey olarak görenler zaten yazımda bahsettiğim grup, ballı ihale al, iktidara yakın ol vs. bu grup için ticaret çözülecek bir şeydir, işi düzgün yapayım derdindeki % 1-2 için çözülecek bir şey değildir,

devlet memuru olmam konusu madem laf oldu açıklayayım tamamen tercih meselesi, bir gün kafama dank etti, kazanıyorum, + yani, kar ama mutlu değilim, öyle para içinde yüzmüyorum ama kazancım iyi, hem devlet bir yandan hem alım satım falan, güzel ama mutlu değilim, (şimdi bazısına ooo gelir, sallıyor, paralar falan, ne desem boş ister anlayın ister anlamayın) bunun sebebini düşündüm herhalde 1 ay falan, sonunda da mevcudu kaybetme korkusu olduğunu bir yerde okudum. Yani kazandıkça kaybedebileceğim şeylerin çoğaldığını gördüm, en basitinden fazla fazla yemeye başlamışım farkında olmadan, sebebini de bilmiyorum bir yere gittiğimde porsiyonum 1.5 ile başlıyor farkında değilim ama, ticareti bıraktığımda 96 kiloydum. Zenginliğin bana yaramayacağını gördüm, zordur herkes kaldıramaz, Herşeyi takip edeceğim diye haftasonum yoktu, gezme nedir onu da bilmiyordum. Uzar gider. Her neyse, yani becerememek falan değil. Hoş nereden çıkarmışsın o da belli değil.

Neyse şu anda hayatımdan memnunum, kıyamete kadar belki son model bmw olmayacak altımda ama haftasonları benim, akşamları yine benim, kimsenin bir yerlerinde dolaşmak zorunda değilim, yada ihale peşinde, alacak borç dertlerim yok çok şükür. Tercih meselesi. Gelirim belli giderim belli

Son 3 cümlen açıklamaya bile değer değil, her neyse konuyu iyi dileklerimle bitirmiştim zaten.

Selametle

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.