Şimdi Ara

2010 Passat B6 1.4TSI Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 model Jetta alıp maddi açıdan zorluk yaşadığımdan dolayı satışını gerçekleştirdim ve 55.000'e 2010 model B6 kasa 1.4 TSI Passat buldum daha 25.000 km'de ve tanıdığımın akrabası olduğundan güvenilir yani km bakımından sıkıntı yok ve fiyatı uygun geldiği için yarın satıcıyla görüşmeyi düşünüyorum. Bu araç hakkında yorumlarınız nelerdir? Bir de fiyat bana uygun geldi ama siz ne dersiniz?

Not: Onu alma şunu al demeyin, ailemiz kalabalık olduğundan geniş bir araba lazım ve Opel, Toyota gibi araçlar önermeyin ben sadece bu araba hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

Ekleme: Ayrıca araçta boya, değişen, hasar kaydı falan hiçbir şey yok, tertemiz araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6AEF290E0 -- 13 Temmuz 2016; 0:18:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat gayet iyi bence ayni aracı aktif kullaniyorum tüketimi güzel ve akıcı

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Trendline evet ama kardeşim attığın araçlara baktın mı ayıptır sorması? Ya kmleri uçmuş ya da hasar kayıtları falan var. Bunları alacağıma 2-3 daha koyup tertemiz aracı alırım tanıdıktan. Araç hakkındaki yorumlarınız nedir?

• Tek olumlu yanı yaptığı km.

Onun dışında hiçbir artısı yok.Üzerinden 2 kasa ve 6 sene geçmiş bi araç.Ben olsam tercih etmezdim.

55'e tertemiz 1.6 Elegant Extra Avensis bulursunuz.

• ahmtbrk58 kullanıcısına yanıt
    Tüketimi nedir hocam şehir içinde? Memnunsunuz yani araçtan?

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Tek olumlu yanı yaptığı km.

Onun dışında hiçbir artısı yok.Üzerinden 2 kasa ve 6 sene geçmiş bi araç.Ben olsam tercih etmezdim.

55'e tertemiz 1.6 Elegant Extra Avensis bulursunuz.

Kasa pek önemli değil B6 kasa benim gözümde hala iyi bir yere sahip ve bence araba eski olduğunu belli etmiyor ayrıca araç km bakımından düşük olduğundan yaşı pek önemli değil diye düşünüyorum benim nazırımda en az 4-5 yıl daha gideri var gibi ondan sonra da satarım diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: Francis

Trendline evet ama kardeşim attığın araçlara baktın mı ayıptır sorması? Ya kmleri uçmuş ya da hasar kayıtları falan var. Bunları alacağıma 2-3 daha koyup tertemiz aracı alırım tanıdıktan. Araç hakkındaki yorumlarınız nedir?

evet ben de onu demeye çalışmıştım. linkteki çöpler bile 50bin. alacağınız arabanın fiyatı uçuk değil yani
    ha bu arada içi yenilenmiş passat mı acaba? 2010da göstergeler konsol falan değişmişti.

Aynen direksiyon simidi ve direksiyondaki butonlar falan, göstergeler falan güncel. Ama konsol kısmında değişiklik farkemedim sanırım Trendline donanım olduğu için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tüketimi nedir hocam şehir içinde? Memnunsunuz yani araçtan?

Araç manuel yol tutuşu konforu gidişi bana göre on numara. Sivasta ve tokatta kullanıyorum ortalama 7 lt sehir ici.
    Ayrıca comfortlinelerin donanimlari 2010 da gayet güzel ve araç yeni gövde

• ahmtbrk58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yakıt tüketimi uygun gibi beni pek üzeceğini zaten zannetmiyorum gerçi benimki Trendline donanım olduğundan gövde yeni midir eski midir bilemedim ama araçla ilgili yarın görüşmeye gideceğim hayırlısıyla.

Evet konsol aşağıdakinden sanırım güncellenmiş versiyon yeni farkettim.

Evet ilandakinin aynısı kardeşim sadece iç kısım siyah değil bej. O da sanırım aracın siyah olmasından kaynaklı.

• Dsg ise almayin,onun haricinde kacirmayin 25bin olmasi cok iyi ayrica B6 hala gayet guzel bende kullaniyorum

• Güzel araç güzel fiyat şimdiden hayırlı olsun

• anakin_skyrunner A kullanıcısına yanıt
    DSG tövbe zaten bundan önceki 2009 DSG Jettamda yaşadığım hatta mahkemelik olduğum problemler yüzünden asla DSG tercih etmem bu araç da zaten manuel.

Sağolun arkadaşlar iyi yorumlarınız için aracı gördükten sonra kararımı yazacağım...

• 2009 trendline vardı bende ama dsg idi.

2009 sonuyla beraber içleri güncellenmişti. Çok güzel, rahat, ferah konforlu bir araçtır. Bir sonraki kasasınıda kullandım bir fark hissetmedim. Hatta B6 kasaların tasarımı daha güzel, hala da günceldir bana göre.

Sadece dsg sorun çıkarmıştı, başka da en ufak bir problemi olmamıştı. 50bin km civarı satmıştım bende.
  • quote:

DSG tövbe zaten bundan önceki 2009 DSG Jettamda yaşadığım hatta mahkemelik olduğum problemler yüzünden asla DSG tercih etmem bu araç da zaten manuel.

Sağolun arkadaşlar iyi yorumlarınız için aracı gördükten sonra kararımı yazacağım...

Bir mahkemelik daha..Dsg magdurlari diye vakif acilmali arkadas.

• Onu alma egea al

• B6 kullanıcısıyım trendline olması önemli değil.O kasada trendle comfort arasında otomatik yanan far ve silecek sis farı park sensörü gibi farklılıklar var.Sonraki kasalardaki kadar uçurum yok.Alınır bence.
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114335043&p=1&anchorToGo=114335043#114335043

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 13 Temmuz 2016; 15:05:54 >
  • Kilometreyi iyi kontrol edin . Ancak bir evin , ikinci arabası ise bu km de kalmış olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.