Şimdi Ara

2011 astra classic hb düz dizel alanlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
21.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala gemilerle arac geldiğini biliyorum. Ama bu ekstra stok mudur bilemem.
  • bugün opel müşteri hizmetlerinden bir bayan aradı esktra stok olarak gemi geleceğini söyledi renk konusunda bişey diyemem ama yeni araç bayilere gönderilecek dedi onlarda yalan söyleyecek değil ya umudum daha da arttı inşallah şimşek gri gelir
  • Arkadaşlar 3-4 gün önce bizim araç da gelmiş, ancak ocak 5-6'sı gibi teslim alıcaz...
    gemide görünüyo demişlerdi gelmiş...bu arada ankaradan aldık aracı :)
  • Ben opel genel merkeze sordurttum aracın şase numarasını biliyorsanız araca bakabiliyorlar benim araç hala gemide ve 6 ocak gibi izmirde olacak dedi müşteri temsilcisi...Taa aralık 10 civarı sipariş vermiştik hala gelemedi bir türlü arabam
  • Astra classicIII de dikiz aynasından vites topuzuna geceleri ışık yansıyor mu arkadaşlar? classsic öncesi kasada cosmo donanımda vardı zannedersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melankolik23 -- 31 Aralık 2010; 17:07:44 >
  • Benim araçta var yani var. 2011 hb dizel benim araç. Turuncu bi ışık geliyo aşağı doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Optimizer

Benim araçta var yani var. 2011 hb dizel benim araç. Turuncu bi ışık geliyo aşağı doğru.

• ben de geçen hafta 2011 classic hb manuel alarak aranıza katıldım(gümüş gri) . yaklaşık 3 hafta önce istanbulda bir bayiden ayırtmıştım aracı.
    35.700e aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

ben de geçen hafta 2011 classic hb manuel alarak aranıza katıldım(gümüş gri) . yaklaşık 3 hafta önce istanbulda bir bayiden ayırtmıştım aracı.
    35.700e aldım.

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM
    bu arada arkadaşlar başka forumlardada sordum ama cevap alamadım benim test aracımda kapılar açılınca ekranda kapı açık yazıyordu(111.yol easy.)ama aldığım araçta(hb easy)bu bilgi yazmıyor hoş ekranda yakıt alın uyarısıda çıkmıyor sizde durumlar nasıl paylaşırmısınız
  • merhaba arkadaşlar, 31.12 cuma günü çok büyük ihtimalle Türkiye'deki en son astra classic hb düz dizeli ben aldım... Türkiye genelindeki tüm bayileri aradım, şans eseri Eyüp'teki Martur'da 1 adet metalik gri araç buldum ve hemen aldım. Fiyat 36,000 tl anahtar teslim (trafik sigortası, ocak bandrolü, karter koruma, trafik seti, yangın tüpü). Bu hafta teslim alacağım kısmetse..Fiyat normal sanırım... herkese kazasız sürüşler dilerim.
  • arkadaşlar bende mar otodan aracımı 1 hfata önce teslim aldım. 1.6 hb opel astra benzin bayağı yakıyor 11.5 gibi gerçi gittiğim yerler bakkal market yani 2 km lik yollar normlmidir sizce şu anki yakıtı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkez1976

arkadaşlar bende mar otodan aracımı 1 hfata önce teslim aldım. 1.6 hb opel astra benzin bayağı yakıyor 11.5 gibi gerçi gittiğim yerler bakkal market yani 2 km lik yollar normlmidir sizce şu anki yakıtı..

Siz hem kısa mesafelerde kullanmışsıız hem de araba yeni...
    yani araçlar 5000 km sonunda hissedilir biçimde azaltırlar yakıt gereksinimini...
    özellikle de 10000 km sonunda fabrika değerlerine oldukça yaklaşır..
    yani sizin değerleriniz normal ya da anormal diyemiyorum ama emin olun kullandıkça azalır :)
    daha iyi bilenler ayrıntılı bilgi verebilirler sanırım :) hayırlı olsun bu arada :)
  • arkadaşlar benim aracı hala teslim almadım bi iki yerde okudum merak ettim sorayım dedim astra classic III hb cdti 2011 model araçta;
    1.Stepne tam boy mu yoksa yarım boy mu?
    2.Araçla birlikte ilk yardım çantası ve yangın söndürücü geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

arkadaşlar benim aracı hala teslim almadım bi iki yerde okudum merak ettim sorayım dedim astra classic III hb cdti 2011 model araçta;

1.yarım
    2.evet
  • ilk yardım ve yangın tüpü veriyorlar ama alamayanıda duydum o yüzden isteyim.

Karter koruma isteyin. Alabilirseniz bir kauçuk paspas alırsanız 10 numara olur.

Hayırlı olsun.
  • cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ;yarım boy stepne hiç şık olmamış bence benim 2005 corsamda bile tam boydu ve anladığım kadarı ile ilk yardım çantası ve yangın söndürme tüpünü de vermeyebiliyorlar...Aslında çok katı davrandılar fiyat ve aksesuar konusunda ben göstermelik bir 50 liralık indirim istedim onu bile kabül etmediler son araç ister alın ister almayın fiyat bu yanında da birşey vermeyeceğiz dediler normalde almaz vazgeçerdim sırf bu tutum yüzünden ama şimşek gri de renk olunca ve de arabaya da ihtiyaç olunca hayır diyemedim bakalım hayırlısı aracın bulunduğu gemi 6 ocakta güya izmire yanaşacak....
  • quote:

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar ;yarım boy stepne hiç şık olmamış bence benim 2005 corsamda bile tam boydu ve anladığım kadarı ile ilk yardım çantası ve yangın söndürme tüpünü de vermeyebiliyorlar...Aslında çok katı davrandılar fiyat ve aksesuar konusunda ben göstermelik bir 50 liralık indirim istedim onu bile kabül etmediler son araç ister alın ister almayın fiyat bu yanında da birşey vermeyeceğiz dediler normalde almaz vazgeçerdim sırf bu tutum yüzünden ama şimşek gri de renk olunca ve de arabaya da ihtiyaç olunca hayır diyemedim bakalım hayırlısı aracın bulunduğu gemi 6 ocakta güya izmire yanaşacak....

benim araçta şimşek gri ve aynı gemide sanırım bu gemide gelecek şimşek griler. bu gelecek benim 3. gemim:)) inşallah bu sefer gönderirler aracı türkiye opel. karter koruma dışında bende pek bişey alamadım ama teslim alırken aracı bu saydıklarınızıda zorlucam. araçta kırpmak için yer aramışlar stepneden, kapı aksamından, çıtalaradan... ama f/P olarak yine en iyi c segmenti araç astra.

• Arkdaşlar stepnenin yarım boy olması bence problem değil hatta iyi. Bagaj hacminin daha geniş olmasını sağlıyor. Hem artık birçok yeni nesil araçta lastikler böyle veriliyor.
  • joseph33 ;hayırlısı ile bi araçlarımız gelsede bu hasret bitse ve inş kazasız belasız sürebilsek Optimizer eski astrada yani yeni kasa çıkmadan önceki astrada stepne tam boy idi ve bagaj yine 350 litre idi stepneden çaldıklarını bagaja verselerdi dediğine katılacaktım ama maalesef maliyet kaygıları bence...
  • quote:

arkadaşlar benim aracı hala teslim almadım bi iki yerde okudum merak ettim sorayım dedim astra classic III hb cdti 2011 model araçta;

Gakgo,ne zaman istedin arabayı,sözleşme filan yaptın mı?
    Ben Malatya Kavuklardan 27 Kasımda istedim.Halen gelecek.Herhalde gemi yerine kayığa yüklediler arabayı....
    15 tatile kadar büyük ihtimalle gelir dediler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.