Şimdi Ara

2011 astra classic hb düz dizel alanlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
21.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkeze hayırlısı olsun joseph33 hakim gri güzel renktir bende büyük bir etkisi var benim araçta hakim gri önceki 7 yıl kullandığım astrada hakim giriydi hayırlısı olsun...
  • sağol humwe ben şimşek griden sonra toz göstermeyecek ikinci elde kolay satılacak bir renk istiyordum o nedenle hakim griye karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plttskn
    Arkadaşlar merhaba,
    Aracımı pazartesi akşamı aldım. Birkaç günlük olan deneyimlerimi aktarmak istiyorum :)
    - Şuan 200 km deyim. Ortalama yakıt 7,5 civarlarında İstanbul da olduğum için sürekli yoğun trafikteyim ve sıklıkla değişiyor.
    - Direksiyon sert fakat tepkileri oldukça iyi, Bence böylede olması daha iyi.
    - Aracın iç döşemesi (koltuk - torpido) oldukça kaliteli.
    - Yol tutuşu gayet iyi
    - Müzik sistemi tatminkar, Bilgi ekranında cd deki parçaları liste olarak gösterse olurmuş. CD yeni ise hangi parçanın nerede olduğunu bulmak biraz güç.
    - Aracın Donanımı mükemmel
    - Koltuk sürücüyü biraz daha sarsa daha konforlu olurmuş
    - 1.3 dizel olmasına rağmen çekişi hele turbo devreye girdiğinde mükemmel
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
    Haftasonu 400 km yol yapacağım, CC ve hız denemesi deneyimlerimi aktarırım.
    Aracı teslim edilirken aracı tanıtan arkadaş CC kullanmanın hız yapmanın sorun olmayacağı rodaj süresi diye bir şeyin olmadığı bilgisini verdi. Sadece ilk 500-1000 km için aracı 4000 devirden yukarıda zorlama diye tavsiye etti.

Tekrar merhaba,
    Hafta sonu uzun yolda araç ile ilgili izlenimleri paylaşmak istiyorum.

160 km gidiş mesafemde;
    İstanbuldan çıkana kadar yaklaşık 60 km hafif trafik nedeni ile max 140 ile ve istanbuldan çıktıktan sonra ortalama 180 ile 100 km yol yaptım.
    Max hız yolun hafif eğimi ile birlikte 205 gibi birşey oldu. Yaktığım yakıt 12 lt.

160 km geliş mesafemde;
    İstanbul girişine kadar 110 da sabit CC kullanarak yaktığım yakıt 7 lt oldu.

Aracın yol tutuşu, performansı ve konforuna hasta kaldım :) Araç kesinlikle ben 180-200 ile gidiyorum demiyor :) İçeriye altığı rüzgar ve yol sesi bence makül seviyede.

İyi sürüşler.

• Selam arkadaşlar. Bende de 1 aydır beyaz astra klasik var. Aracımla aram sizin yazdıklarınız gibi, genellikle olumlu. Bugün ilk kez hafif karlı (1 cm civarı) , yarı ıslak yarı donmuş şehir içi trafikte kullandım aracı. Lastikler ultragrip 7+, 4 tekere de takılı. Lastikleri araştırdığım kadarıyla kendi ebadında test birincisiymiş. Ama kenarları çok ince ve hassas. Yandan giren bir çivi arka sağ lastiği kullanılamaz hale getirdi bugün(eğer lastik basınç kontrolü olsaysı araçta, boş yere 180 tl masraf olmayacaktı ya neyse. Cana geleceğine mala gelsin dedik avuttuk kendimizi.). Konuya döneyim. Lastikler söylendiği kadar iyi değil midir yoksa genişliği çok olduğu için midir nedir direksiyonda hiç güvenli hissetmedim kendimi. Geçen kış eski aracımı (1998 clio hb) ucuz starmaxx kış lastikleriyle -175/70/R13- bir karış karda günlerce kullandım. Bırakın kaymayı kullanırken büyük keyif aldım. Kar sizin oralara da ulaşınca bu konudaki yorumlarınızı ve deneyimlerinizi paylaşırsanız ağır kış şartlarında karşılabileceğimiz sorunlar en aza inecektir diye düşünüyorum. Güvenli sürüşler...

• opel kadar basit bir firma tanımıyorum.

MARAŞ SARPEL bayi kasım 27 de fiyatı sabitledik diyerek iki ay beklettiler. Aralık son hafta olmazsa kaporamı verin ben başka araç alacam dedim yok yok fiyatı sabitledik dedi satış temsilcisi neyse beklerken şimşek gri aracın gelemeyeceği yerine hakim gri verelim dediler tamam dedim bayiye gittim bayide ne duyayım fiyat sabitleme olmadı üzerine yeni yıl zammını alacaz olmaz dedim sizin elemanınız beni neden beklettti dediysemde en son sözde geliş fiyatı dedikleri ankara isntabul bayilerinden rahatlıkla alıncak bir fiyat verdiler.

opel izmir merkezi aradım müşteri ilişkilerinde kimle konuştuysam hepsi aynı şeyi zırvaladılar biz bayi ile sizin aranıza giremeyiz dedim fiyatı sabitlemişlerdi şimdi neden böyle olmaz opelde fiyat sabitleyemiyoruz neyse Allah nasıl biliyorsa öyle etsin dedim kapattım. (opel almanya merkezde bir mail atacam birazdan)

bayide satış müdürü dedi hatamız kusura bakmayın ben satış temsilcisi arkadaşla görüşürüm azarlarım(aman ne büyüklük) dedim tamamda bana indirim olmayacak mı yada satış temsilcisini işten atın demiyorum ama aldığı primlerden kesin zararı paylaşalım dedimse de olmaz isterseniz kaporayı verelim deyip kesip attılar. haksızlığa hiç tahhammül edemem sinirden napacağımı şaşırdım ve opelin beni böyle yalnız koyup bayi ile ezilmeme izin vermesini bir türlü anlayamadım. dünya markası opel türkiyede koreli markaların bile müşteri memnuniyetnin yanından geçememesi beni üzdü sinirlendirdi. ama boş 2 aydır hayalini kurduğum araç şimdi 2500 lira farkla. bütün markalar en az 2000 tl olmak üzere zaten fiyatlara koymuş neryee gitsen tok satıcı nasıl olsa yılı geçirdi artık altı kuru hesabı istersen diyen bile var düşün artık. neyse lafı uzatmayayım hepsinin....

not: araç gelirse de 20 şubattan sonra teslim bu dediği fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joseph33 -- 26 Ocak 2011; 16:08:03 >

• Yıl bitmeden filo alımı yapan galeriler var ve 0 km araç satıyorlar internetten bir tara istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph33

opel kadar basit bir firma tanımıyorum.

MARAŞ SARPEL bayi kasım 27 de fiyatı sabitledik diyerek iki ay beklettiler. Aralık son hafta olmazsa kaporamı verin ben başka araç alacam dedim yok yok fiyatı sabitledik dedi satış temsilcisi neyse beklerken şimşek gri aracın gelemeyeceği yerine hakim gri verelim dediler tamam dedim bayiye gittim bayide ne duyayım fiyat sabitleme olmadı üzerine yeni yıl zammını alacaz olmaz dedim sizin elemanınız beni neden beklettti dediysemde en son sözde geliş fiyatı dedikleri ankara isntabul bayilerinden rahatlıkla alıncak bir fiyat verdiler.

opel izmir merkezi aradım müşteri ilişkilerinde kimle konuştuysam hepsi aynı şeyi zırvaladılar biz bayi ile sizin aranıza giremeyiz dedim fiyatı sabitlemişlerdi şimdi neden böyle olmaz opelde fiyat sabitleyemiyoruz neyse Allah nasıl biliyorsa öyle etsin dedim kapattım. (opel almanya merkezde bir mail atacam birazdan)

bayide satış müdürü dedi hatamız kusura bakmayın ben satış temsilcisi arkadaşla görüşürüm azarlarım(aman ne büyüklük) dedim tamamda bana indirim olmayacak mı yada satış temsilcisini işten atın demiyorum ama aldığı primlerden kesin zararı paylaşalım dedimse de olmaz isterseniz kaporayı verelim deyip kesip attılar. haksızlığa hiç tahhammül edemem sinirden napacağımı şaşırdım ve opelin beni böyle yalnız koyup bayi ile ezilmeme izin vermesini bir türlü anlayamadım. dünya markası opel türkiyede koreli markaların bile müşteri memnuniyetnin yanından geçememesi beni üzdü sinirlendirdi. ama boş 2 aydır hayalini kurduğum araç şimdi 2500 lira farkla. bütün markalar en az 2000 tl olmak üzere zaten fiyatlara koymuş neryee gitsen tok satıcı nasıl olsa yılı geçirdi artık altı kuru hesabı istersen diyen bile var düşün artık. neyse lafı uzatmayayım hepsinin....

not: araç gelirse de 20 şubattan sonra teslim bu dediği fiyat

Yusuf hocam mesaj atmışsın yeni gördüm.bana herhangi bir zamdan bahsetmediler.bugün görüştüm,vallahi pazara kadar kesin gelecek dediler.hatta şasi numarasınıda aldım.Senin adına çok üzüldüm.Gerçi son anda bana da aynı şeyi yapmayacakları ne malum......

• joseph 33;ben aracı 19 ocakta teslim aldım ama bayi şubatta bile teslim alırsanız fark almayacağız fiyat sabit demişti (aydın surtaşlar).35800'e anlaşmıştık o fiyattan teslim ettiler sizin bayininde fark almaması gerekirdi bence ama naparsınız...O kadar bekledikten sonra aracı teslim alamamak sinir bozucu çok iyi anlıyorum ama kısmet nasip...
  • Arkadaşlar satış temsilcisine suçu atıp aradan çekildiler. güya motor şasi numarası olmadan geçen yıldan araç fiyatı sabitlenemiyormuş felan dediler dedim ben ne anlarım şasi nosu yoksa olmayacağını aradım tamam demediniz mi bir hata olmuş deyip kapattılar. bu arada gümrük işlemleri devam ediyormuş 1 haftaya gelir dediler araç ama benim güvenim kalmadı geliş fiyatı diye verdikleri fiyat ankara bayilerinin satış fiyatı olmadı ankaradan alacam bunlara para vermek iş yapmak istemiyorum bu kadar sorumsuz bir opel bayi yok MARAŞ SARPEL arkadaşlar unutmayın sizi yarı yolda bırakıverir hiçde bakmaz gözünüzün yaşına opel adına büyük talihsizlik
  • çok geçmiş olsun ne denir nasıl bir ruh hali içinde olduğunuzu tahmin edebiliyorum, işte bu tür bayilerin bir an önce opel isminden temizlenmesi lazım benim aracı opel arkas otomotiv bayisi aralıkta 300 civarı araç satmış ve hiçbir tantanaya mahal vermemiştir araçları istenilen ve söz verdikleri tarihlerde teslim etmişlerdir (ben ve benle birlikte araç alan bir iki akraba ve tanıdıkta aynı şekilde) tek gecikme aracın gelişinde hava koşulları ile gemilerin tehirlenmesinde yaşanmıştır oda kayde değer bir gecikme değildir , her markada böyle cins satıcı ve servislere rastlanmaktadır...
  • Arkadaşlar merhaba bugün bayiye gittim opel astra classic 1.3 dizel için plaka masrafları size ait olursa 36.800 e bırakırız dediler. Sizce fiyat nasıl normalmi?. Birde bu plaka masrafları ne kadar tutar bilen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?
  • kasım ayında emniyette plaka masrafları 150 tl ve 205 tl trafik sigortası tutmumuştu.
  • 36.800 iki ay öncesine göre yüksek. yine de hangi bayi olduğunu yazmayaa devam edelim. bu araç 35.500 civarına alınabilir.
  • Bende bugün bayiye gittim ayak üstü konuştum enjoy paketi düz vites sadece tavan açılır yok arabada geri kalan her şeyi full donanımlı 42.000 tl dediler eğer ciddi alıcıysanız size yardımcı oluruz dediler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bende bugün bayiye gittim ayak üstü konuştum enjoy paketi düz vites sadece tavan açılır yok arabada geri kalan her şeyi full donanımlı 42.000 tl dediler eğer ciddi alıcıysanız size yardımcı oluruz dediler,

sedan için mi bu fiyat? eğer hb içinse yuh diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerumFizyolojik

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bende bugün bayiye gittim ayak üstü konuştum enjoy paketi düz vites sadece tavan açılır yok arabada geri kalan her şeyi full donanımlı 42.000 tl dediler eğer ciddi alıcıysanız size yardımcı oluruz dediler,

sedan için mi bu fiyat? eğer hb içinse yuh diyorum

Evet sedan üstadım bu araç Opel Astra Sedan - Enjoy Plus olanı,

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-saloon/modeller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html

• merhaba,

Bugün adana onatçadan astar hb classic 1.3 cdti + konfor paket + güvenlik paket (kırılmaz cam,kartel koruma, xenon far) 39.500 TL mart teslim.

bana fiyat yüksek geldi
  • hocam liste fiyatı ne ki ?? Çok yüksek bu fiyat. ağustos ayında 35.500TL ye verdiler almadım, gaziantepte. Kampanya yapılmış liste fiyatı 36600 gibi bi rakam olmuştu. Ah ah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuphiBA -- 5 Mart 2011; 22:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volden2010

merhaba,

Bugün adana onatçadan astar hb classic 1.3 cdti + konfor paket + güvenlik paket (kırılmaz cam,kartel koruma, xenon far) 39.500 TL mart teslim.

bana fiyat yüksek geldi

Bu güvenlik paket derken bunda ne var? ayrıca xenon far fln iyimiş. bizede en son 38.750 ye düştüler.
  • Antalya GUNLAS dan astra hb classic 1.3 cdti (duz vites ) + konfor paket (+kartel koruma) Son fiyat 38000 tl karar vermem lazim zam gelmis... fiyati haftaya carsambaya kadar dondurdum sonra satilacak... araliga kadar bekleyemem 2 el de tam bir kurtlar sofrasi....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.