Şimdi Ara

2012 Model Caddy alıcam sıfır acaba Trendline mi Comfortline mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
44.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: plectrum

Caddy rakiplerinden geride kaldı. Citroen Berlingo , Partner Tepee, Connect ve Doblo oneriyorlar daha cok. Onlardan birini almalısınız bence.

Yeni Caddy Comfortline'ı incelediniz mi?
  • klimayı ticari araçta ilk volkswagen standart kıldı :) hala klimalı olsun diyo :)

Al comofrtline dsg valla tadından yenmez, binek araçta yok o konfor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

Caddy rakiplerinden geride kaldı. Citroen Berlingo , Partner Tepee, Connect ve Doblo oneriyorlar daha cok. Onlardan birini almalısınız bence.

Yeni Caddy Comfortline'ı incelediniz mi?

Diğerlerinde de dolu versiyonlar tercih edilirse pek fark çıkmıyor. Caddy'nin sadece dış kasası makyajlanmış o kadar. Berlingo, Tepee, Connect, Doblo gibi araçların arka suspansıyonlarında salıncak tipi suspansiyon kullanmışlar ve yol tutuşu artırılmış. Aynı zamanda çok daha konforlu. Guvenlik ve konfor bence araçların donanım seviyesinden daha onceliklidir.
  • Makaslı olduktan sonra comfortline olsa ne olur.
  • makaslı derken
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihbaba4125

makaslı derken

Caddy'nin arka suspansiyon kısmında hala Eşek arabalarında kullanılan makas sistemi varda onu anlatmak istemiş arkadaş :D
  • 'bile' demek istemiyorum ama birçok kimsenin beğenmediği Doblo'da amortisör var. Son kasa gayet şık, donanımlı ve kullanıcı yorumları olumlu.
  • quote:

2012 Model Caddy alıcam sıfır acaba Trendline mi Comfortline mi alıyım çok fark varmı bilgilendiriseniz sevinirim

valla binek otomobil alacaksan comfortline düzeyınde donanımlı bir şey al derdim ama ticari olduğu için en boşunu al...sonuçta makaslı yüksek tavanlı aynısının van modelini ekmekçilerin kullandığı bir araç..
  • makas sistemiyle amartisör arasında çok büyük fark varmı acaba farkları neler
  • quote:

makas sistemiyle amartisör arasında çok büyük fark varmı acaba farkları neler

Midibüsle havaalanı transferi yapıyordum. En arka sırada oturuyordum. Önlerde 5-6 kişi vardı.
    Araç kasisten hızlı geçti. Mübalağa yapmıyorum kafam tavana deymişti.
    Öndekiler dönüp bakana kadar koltuğuma ulaşmıştım ve istifimi bozmadım
    Makaslı aracın ne olduğunu anlatır.
  • Makas yalnızca araç dolu olduğunda doğru çalışır. Yüksek tavanlı bir araç alacaksanız Fiat Doblo bakın. Her açıdan Caddy'den iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

jant kapağı standart

2012 Model Caddy alıcam sıfır acaba Trendline mi Comfortline mi

eski kasada jant kapagi yoktu direk sac jantla veriliyordu arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Comfortline her türlü iyidir. Şahsen ticari araçta olsa donanımsız kullanmak istemem. Ama arkadaşlarında dedigi gibi doblo yu da bir düsünün derim. Bence son kasalarda doblo cag atlamısken caddy yerinde saydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Makas yalnızca araç dolu olduğunda doğru çalışır. Yüksek tavanlı bir araç alacaksanız Fiat Doblo bakın. Her açıdan Caddy'den iyidir.

Yav he he. Daha bugün ikisini birden sürdüm, Caddy'den inip Doblo'ya binince resmen attan inip eşşeğe bindim.

Not:Caddy 2009 modeldi hem de. 120 bin km'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 21 Mart 2012; 21:20:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

Orijinalden alıntı: yuci

jant kapağı standart

eski kasada jant kapagi yoktu direk sac jantla veriliyordu arac

ben öyle daha da beğeniyodum şahsen

• şirkette zibilyontane yeni doblo var.caddyden üstün diyen biri bu iki araçı kullanmadığına kalıbımı basarım.ayrıca 2004 ten beri caddylerde klima dijital klima standarttır.sınıfında tek
  • arkadasim bende bu sinifta bir arac bakiyorum.ve hepsini az cok test etmisligim var.kullanim tarziniza gore araclar mevcut.is icin,agir yukler icin,aile icin, hepsi icin :-) caddy kaliteli gozuksede (kalite herkese gore farklidir) bakim maliyetleri gercekten cok yukarda suan caddy confortline 48bin civarinda.patner tepee premium pack 110ps 39500 civarinda alinabiliyor.bence bu siniftaki butun araclari test edip kararinizi verin fiyat performans olarak.benim kararim tepee olcak ins makyajli kasasi cikicak bekleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

şirkette zibilyontane yeni doblo var.caddyden üstün diyen biri bu iki araçı kullanmadığına kalıbımı basarım.ayrıca 2004 ten beri caddylerde klima dijital klima standarttır.sınıfında tek

Yapma üstat dijital klima 2011 modelde geldi. Şuan şatışta olan kasa gelene kadar life olsun combi'de olsun manuel klimadır. Bir dönemde panelvan maxilerde klima yoktu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.