Şimdi Ara

2012 WORK&TRAVEL MACERASI - BAŞINDAN SONUNA KADAR BURADA! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
46
Favori
14.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araya bu işler ile ilgilenen birkaç tanıdık sokup Las vegas'da sağlam bir otelde çalışma imkanımız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Araya bu işler ile ilgilenen birkaç tanıdık sokup Las vegas'da sağlam bir otelde çalışma imkanımız nedir?

tanıdık derken?? :)
  • Mesajım bulunsun seneye ben de yapacağım.
  • Gecen sene katildigim program.

Salt Lake City, UT'taydim. Calisirken cok yorulabiliyorsunuz ama travelda her seyi unutuyorsunuz. Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, San Diego, New York gibi sehirleri gorme imkanim oldu. Ozellikle Vegas ruya gibi bir yer. Gitmisken orayi da gormenizi tavsiye ederim.
  • malum forumdada gördüm konunu hocam bende gidiyorum bu sene
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilish_

Gecen sene katildigim program.

Salt Lake City, UT'taydim. Calisirken cok yorulabiliyorsunuz ama travelda her seyi unutuyorsunuz. Las Vegas, San Francisco, Los Angeles, San Diego, New York gibi sehirleri gorme imkanim oldu. Ozellikle Vegas ruya gibi bir yer. Gitmisken orayi da gormenizi tavsiye ederim.

çok farklı yerleri gezmişsin. california'dan taa nyc'ye nasıl gittin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchzophreniC

quote:

Gecen sene katildigim program.

çok farklı yerleri gezmişsin. california'dan taa nyc'ye nasıl gittin?

Calistigim yerde daha calisirken 2 arkadasimla beraber araba aldik. Batidaki sehirleri arabayla gezdik yaklasik 5000 mil yol yaptik. Arabayi San Diego'da satip ucakla NYC'ye gectik. 2 Gun orada kalip Turkiyeye gonduk. Simdiki aklim olsa NYC'ye hic gitmez vegasta 2 gece daha kalirdim.

Sorusu olanlara elimden geldigince cevap verebilirim arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 4 Şubat 2012; 3:43:12 >

• öncelikle hayırlısı umarım oraları gider görürsün burdan ilgili arkadaşlarada doğru örnek olunur.Bende heveslendim tabi kim istemez böyle yerleri görmek ama üniversiteyi ocak ayından itibariyle bıraktığım için bunlar benim için şuan imkansız wat olarak. Ama heralde devamda etsem yanımda çooook samimi 2 arkadaşım olmadıktan sonra böyle bi yere tek başıma gitme eğiliminde bulunmazdım oranın altını üstünü edecek orayı feth edecek 2 sağlam kankayla 4 ayda misal hedeflenen şeyleri 2ye 3 e katlayabilirsn çalışmak para biriktirmek bişeylerin üstünden çok daha kolay gelmek mümkün olur birde en son tatilini yapmak şehir şehir gezip görmek bunu kankalarınla yaptığını düşünmek bile içini kıpır kıpır ediyor gerçekten müthiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3
    @devilish_ dostum ben de nyc'ye 2 saatlik mesafede olacağım. orada kalmasam da günübirlik olarak gidebilirim.
    @erche ben de isterdim arkadaşlarımla gitmeyi ancak amacım ingilizcemi fluent hale getirmek. kaldığım süre içerisinde hep ingilizce konuşmak istiyorum. yoksa arkadaşlarla gitsek dediğin gibi acaip kaynatırdık ama dili geliştirme imkanımız olmazdı
  • Takip.
  • ankara ne zamana kadar kapalı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

ankara ne zamana kadar kapalı acaba

quote:

Göçmen Olmayan Vize Bölümü 2 Mart 2012 tarihine kadar Türk ve diğer ülke vatandaşlarına (İran vatandaşları hariç) rutin randevu vermeye devam edecektir. Sonraki dönemde, 20 Mart tarihine kadar, İstanbul’daki A.B.D. Konsolosluğu, Türkiye’de, Türk ve diğer ülke vatandaşlarına (İran vatandaşları hariç) göçmen olmayan vize hizmeti veren tek birim olacaktır. Randevu almak için Vize Bilgi Servisi’ni (90-212-340-4444) kullanmaya devam ediniz.
  • Hocam takipteyiz

Bu arada ben de ulus. tic. ve işlet. okuyorum Yeditepe üniversitesinde (yani hazırlığı geçersem okuyacagım=) )

Bu bölüm ile ilgili bilgiler verebilirmisin?

Bu arada fakültede neler yapmalıyım tavsiyelerin nelerdir?

Erasmus wat seminerler yandal vs.

Teşekkürler
  • @SchzophreniC

tşkrler
  • Guzel topic yapmissin
    New York a ugradiginda canin turkce konusmak isterse gorusebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

Guzel topic yapmissin
    New York a ugradiginda canin turkce konusmak isterse gorusebiliriz

pm atıyorum hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: godfather24

Hocam takipteyiz

Bu arada ben de ulus. tic. ve işlet. okuyorum Yeditepe üniversitesinde (yani hazırlığı geçersem okuyacagım=) )

Bu bölüm ile ilgili bilgiler verebilirmisin?

Bu arada fakültede neler yapmalıyım tavsiyelerin nelerdir?

Erasmus wat seminerler yandal vs.

Teşekkürler

dostum yardımcı olacağım bu konuda da sana. ancak burada değil. bu topici wat için kullanalım, sana pm göndereceğim en kısa zamanda

• yaş sınırı var mı wat da? Varsa bile tam olarak uygulanıyor mu,istisnalar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyrekasır

yaş sınırı var mı wat da? Varsa bile tam olarak uygulanıyor mu,istisnalar var mı?

yaş sınırı olduğunu sanmıyorum. aranan tek şart üniversite öğrencisi olman.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.