Şimdi Ara

2013 yılının en kötü 10 otomobili belli oldu: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oradaki araçlardan Spark hariç herhangi birini verseler eleştirenlerin çoğu kırk takla atar.
  • listede cla yı görünce siteyi kapattım
  • cla gibi bi arabaya 130 milyar para vermek ne demektir biri bana mantıklı bi açıklamasını yapsın lütfen.

daha kaç ay oldu araba çıkalı ama, kullanıp hevesini alan satmaya başladı, şuraya bakın zebil gibi kaynıyor 2. eli.http://www.sahibinden.com/mercedes-benz-cla

hele hele aile arabası diye alanlar bin kere pişman olmuştur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

CLA'ya simetri hastası biri baksa şoka girer hastahaneye kaldırılır. Arkasi farkli onu farkli yamuk yumuk bir arac

+1
    Arka yumurta tarzı, ön köşeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cla 100 bin civarı olsa kesinlikle gider alırım tasarım göreceli bana göre süper bir tasarıma sahip

• Demekki clayi tek begenmeyen ben degilmisim. Araba hic mercedes cizgileri tasimiyor ya. Oyle cok ucuz da degil ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Yorumlara bakılırsa herkesin altından CLA geçmiş

CLA'yı hiç inceledin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Demekki clayi tek begenmeyen ben degilmisim. Araba hic mercedes cizgileri tasimiyor ya. Oyle cok ucuz da degil ki.

C180 tayfasının beğendiği bir modeldi zaten, masanın üzerine yıldızlı anahtar koyma sevdasının ötesinde olan bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur801

cla gibi bi arabaya 130 milyar para vermek ne demektir biri bana mantıklı bi açıklamasını yapsın lütfen.

daha kaç ay oldu araba çıkalı ama, kullanıp hevesini alan satmaya başladı, şuraya bakın zebil gibi kaynıyor 2. eli.http://www.sahibinden.com/mercedes-benz-cla

hele hele aile arabası diye alanlar bin kere pişman olmuştur.

Çoğu insan, bu arabanın hangi sınıfta yer aldığını bilmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemoandcemo

Cla'nin olmasi sacma bence bu araba aerodinamik konusunda en iyi degerleri sunuyorken nasil en kotu araclar icin de secilebilir. Ayrica yazinlan yorumda onden cekisli olmasi ve mercedes dinamiklerini sunmamasi gosterimis , onden cekisli olmasi tercih meselesidir bence bir eksi olarak gorulmemeli cok arkadan cekisli almak isteyen varsa c serisi alsin mercedes onun alternatifini zaten sunuyor.cla 'yi sevdigimden degil ama bu kadar da yere batirilmasi buyuk haksizlik

CLA'yı geçtim, C180 bile benim için büyük bir hayal kırıklığı olmuştu. Doğruya doğru, Mercedes'in gerçek kalitesi E sınıfından başlıyor.
  • CLA için yazılanı çeviriyorum;

Stilist olsa da beklenen mercedes sürüş deneyimini sunmuyor. Kısıtlı, gürültülü, önden çeker bir zorlu sürüşe sahip, görüş alanı dar ve olağanüstü kullanımı zor. Beklenenden düşük yol tutuşu ve bu fiyata göre bekleneni veremiyor. Reklamlarda 30bin dolar yazarken mersonun önleyerek bu fiyata bulunmadığından bahsetmişler.

Ayrıca space starın ne işi var ?
    Çok az yakıyor, çok iyi park ediliyor, fiyatı da çok ucuz demiş daha ne bekliyorsun gavur, tasarımı eski diye basmış eksiyi. Polo gibi günümüz stilinde olup benzini içse girmezdi tabi.
  • Bunlar boş işler. Kime göre neye göre?

• Sallamasyon listeler bunlar. Lexus IS ve outlander kötü öyle mi...neyse ban yemek istemiyorum. CLA mercedes amblemi taşımasa şu forumda bu aracı kötüleyen herkes U dönüşü yapar. Kesinlikle kötü bir araç değil ancak mercedes amblemine pek gitmiyor mesele o.
  • En azindan elestiren arkadaslarin kime gore neye gore demeleri hakli iken benim mantigim inceleme yapan dergiler ,otomobil programlari, otomobil sitelerinin ortak görüşünden çikan sonuçlarmı acaba.?çunku cla icin gorus alani dar oldugunu savunan dergi program ve site biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tupacamaru -- 7 Ocak 2014; 1:24:58 >
  • Yahu araba fiyatlarına bak yaa koskocaman bir şaka gibi ya. Allahım yani otomobil sever biri olarak doğmamak gereken ilk 5 ülkeden birinde doğmuşuz heralde ya. Yok böyle fiyatlar şahin e30 96 civic parasına adamlar c sınıfı mis gibi hatchbacklere sıfır biniyorlar çıldırmamak elde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Sallamasyon listeler bunlar. Lexus IS ve outlander kötü öyle mi...neyse ban yemek istemiyorum. CLA mercedes amblemi taşımasa şu forumda bu aracı kötüleyen herkes U dönüşü yapar. Kesinlikle kötü bir araç değil ancak mercedes amblemine pek gitmiyor mesele o.

Bütün modeller için bir şey demiyorum ama CLA konusunda haklılar, Mercedes'in kalitesine yakışmayan bir model oldu.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Mercedes'e yakışmadığı konusunda hemfikirim ancak kötü bir araç kesinlikle değil. Opel, VW gibi markalar şunu üretse yorumlar çok daha farklı olurdu eminim bundan. Verseler hepimiz bayıla bayıla bineriz acı ama gerçek.
  • cla ya sasırmadım
  • Ben cla yı gerçekten çok beğeniyorum, açıkcası param olsa alır kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Mercedes'e yakışmadığı konusunda hemfikirim ancak kötü bir araç kesinlikle değil. Opel, VW gibi markalar şunu üretse yorumlar çok daha farklı olurdu eminim bundan. Verseler hepimiz bayıla bayıla bineriz acı ama gerçek.

Katılıyorum, Jetta denilen otomobilde VW kalitesine yakışır cinsten bir şey değildi ama forumdaki fanatikler yüzünden etkisi bir türlü kırılmamıştı. Neyse ki birkaç haftadır forumda sessiz ve dingin bir ruh hali hakim, her şey yolunda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.