Şimdi Ara

2014-2015 TEOG GUNLUK YAPTİKLARİMİZ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
7.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meşgul ettim seni ama
    bizim okulun alınacaklar listesi bunlarmışhttps://avrupa.okulsepeti.com.tr/sinif-paket-detayi/728/
    tabi bunlar istenirse alınıyormuş(lazım olursa okulda) normal için meb kitaplarını ücrtsiz veriyorlar
  • Çalışana hepsi kolay 2013 sbs de 100 küsür full çeken varmış 16 kişinin de okul puanlarıyla full çekmiş. OKS sınavında her yıl en az 100 full çeken olurdu
  • İspanyolca mı öğreneceksiniz? Onun dışında teog için kaynaklar iyi gibi ama yetersiz kalmış gibi ama seçtikleri yayınlar iyi sende kaynak kitap var mı yani yoksa pdfden mi çalışıyorsun

• İnsan doğası gereği belli şeyler sürekli olunca beyin bunu normal olarak algılar ve mutluluk hormonu salgılamaz
  • Liseyi kazanınca 12 ler beni döverse diye ölümüne vücut çalışıyorsun kurtuluş yok çalışmaktan
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Çok doğru mesela ben ilk sınavdan 100 alınca,ikinci sınavdan da 100 alınca çok sevinmem çünkü alışkınım ama arkadaşlarım falan abartıyo

• İspanyolcayı bilmem de diğer test kitaplarını alma bence
  • TEOG 1 de full yapınca çok sevindim ama teog 2 de 1 yanlış yapınca üzüntü sevinç hiçbir şey yoktu bende
    İlk teogu fullemeyi çok istiyorum eğer salaklıktan yanlış yaparsam kafamı duvara vuracağım. İlk teogu fullersem Bi nebze rahatlıyorum ama salmak yok ikincisini de fullemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: lovatic_1

İspanyolca mı öğreneceksiniz? Onun dışında teog için kaynaklar iyi gibi ama yetersiz kalmış gibi ama seçtikleri yayınlar iyi sende kaynak kitap var mı yani yoksa pdfden mi çalışıyorsun

dil ing-almanca ya da ing-ispanyolca olacak orası bize baglı
    diger kaynakları almayı düşünmüyom ayrı alcam bnde kaynak yok pdf çalışıyom bide dergilr var
  • aynen 2. si biraz daha sıkıntı yazın çünkü vakit boll
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

İnsan doğası gereği belli şeyler sürekli olunca beyin bunu normal olarak algılar ve mutluluk hormonu salgılamaz

mantıklı
  • Hmm o zaman alabilirsin ben 3. ye kitap alıyorum netten sipariş ediyorum yarında sipariş edicem.Hedef ful du galiba sizin o yüzden kaynağınız bol olmalı çok soru tipi görmek önemli

• Ben full yapacağım diye sınava girersen full yapamazsın bunu unutma. Rahat ol sınav sabahı erken kalkıp counter oynadım sonra sınavı beklerken babamın telefonda minecraft oynadım türkçe sınavının 25. dakikasında çıktım. Sonuçta hiç birşey senden daha önemli değil
    :D
    iyi yapmışşın valla :DDD
  • Kitapları hocalar söyleyince alsaydınız keşke farklı dersler için farklı yayınlar var güzel olan

Mat=Karekök
    Inkılap=Dosya
    Fen=Biltest
    Türkçe=Sınav
    Zaten hedefim kesin ful değil yani ful ful başka yolu yok tarzında değilim sadece dikkatsizlikten yanlış çıkarmamaya özen göstereceğim. Gerçekten oyun mu oynadın :D ama sizin sınav basitti ben ona girsem en fazla iki uç yanlış çıkarırdım

• 400 puanlık anadolu lisesine gitsen bile 10.sınıfta üni sınavına çalışmaya başlarsın birde iyi bir dershane iyi üni kazanırsın zaten
  • Evet yolda da full oyun oynadım

Arkadaş denemelerde hep full yapardı. Sınav günü çocuk resmen titriyor sınavda dokunsan ağlayacak

Sonucu= 1 din yanlışı kitapçık üzerinde, cevap anahtarına göre 1 din 1 mat 2 fen 1 türkçe üzülmüştüm çocuğa
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.