Şimdi Ara

2014-2015 TEOG Yardımlaşma [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu sene girdim sinava . Sorulariniz varsa sorabilirsiniz . Puanim 477. Dh'deki dahiler kadar cok olmasada yardimci olmaya calisirim . Ortalamalarim 97 ido hepsi . Fraktalve histpgram konusunu kafaniza takmayin. En kolay iki konu geldi bana . Yil icinde sorularinizi sorarsiniz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi okuldan burs aldın
  • Avrupa koleji

• Hocam saolun sorularimi sormaya calisacagim sze bnm okul ortalaması dusuruyo

• Hm. Açıkçası bir olimpiyatçıya göre düşük yıl sonu ortalamaları bence hemen sinirlenme mazeretini göstermişsin ama yinede düşük geldi bana. Ama kurtarırsın sınavdan yüksek almaya gayret ederek
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    Bence böyle bir şey yapmamalısın açıkçası ben yapmazdım hem bu sene öyle bir şey olamaz çünkü MEB tecrübelenmiştir. Hasta falan olmazsan başvurma bu yönteme bence
  • Olimpiyata bu sene karar verdim başlamaya hem olimpiyatcinin dersler alakasi yok o reklamlar daki olimpiyatcilarin çoğu özelde olduğu için not ortalamaları zaten fazla oluyo

• beyler okul değişikliği yapabiliyormuyuz düz liseye falan nakil yaptırabilirmiyiz
  • ANKARA Mehmet Emin Resulzade A.L öğrencisiyim 10. Sınıfa geçtim bu sene okul hakkında sorularınız varsa pm atmaktan çekinmeyin yardımcı olmaya çalışırım

• UquR2 kullanıcısına yanıt
    Burasi teoga geçenler bölümüydü hocam ama neyse

• barcali33 kullanıcısına yanıt
    Burasi teoga geçenler bölümüydü hocam ama neyse
    Bide İstanbul erkek hakkında bilginiz varmi ben sayisalim ve bu sene teoga girecem katarsis kaldim anadolu da sayısal agirligi az olduğundan sadece anadolu olarak gel dusunuyom ama ona da puanim yetkiyi tercihim İzmir fen olacak galiba ( ilk puan glsinde) iel sayısal agirlik veriyormu?

• İFL sayısalcı adam için harika mekandır. Olimpiyatlarda cemaat okulları öndedir hep onlar kazanır.Ben de sayısal zeka yok olsa kesin giderdim. Eğer mühendis olmak istiyorsan puanın yeterse İEL yaz. Çünkü dil çok önemli. Orada mühendisliğin dili almancayı öğreniyorsun. Tıp istiyorsan izmir fen bence. Yıl sonu notların kaç
  • Beyler sadece şunu söyleyeyim 6 ve 7. Sınıf ort.larınız düşükse çok fena hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Ben iki sınavda da 1 yanlış yaptım olması gereken 495 vb. bir puandı ama 482 geldi :D

• StrangerLovely kullanıcısına yanıt
    Aynen arkadaşa katılıyorum. Biz bilmiyorduk etkileyeceğini gerçi beni çok etkilemedi. Ama eğer düşük puanlıysanız çoğu zaman 10 puan civarı yükseltiyor
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam ben tip istiyom İzmir fen dusunuyom olimpiyatlarda basarilari çok fazla büyük
    Ortalamam düşük full cekmem lzm 94.42 ile 95.24

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.