Şimdi Ara

'2014 YGS-LYS' Hakkında Her Şey *Ana Konu* //YENİLENDİ// (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.056
Cevap
83
Favori
117.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal0643 geldi hedef hacettepe diş veya daha yüksek tıplar !! Yıkacağız ortalığı..

• Hedef : 140
  • sizce sıkı bir çalışmayla lys konuları kaç ayda biter (temelim orta)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

quote:

Orijinalden alıntı: Ebüyubiiii

Lys ye girmeyi düşünmüyorum ygs6 dan 460 puan alip bilkent e tam burslu girmek istiyorum nasil calismami önerirsiniz ? Lys ye calisacagima ygs ye girip iyi puan almak istiyorum nasil calismaliyim ??

CTIS mi BIM mi düşünüyorsun ?

Onlar hakkinda biraz aciklama alabilirmiyim onlsri anlayamadim ben

• ygs tarihi için nutuk okunur mu _? yoksa ösym tarihi birebir olmadığı için zararı mı olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurulmac11 -- 1 Nisan 2013; 21:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

ygs tarihi için nutuk okunur mu _? yoksa ösym tarihi birebir olmadığı için zararı mı olur ?

nutuk + şu çılgın türkler

daha da inkılap tarihi çalışmazsın o kadar diyorum sana...
  • quote:

quote:

quote:

Lys ye girmeyi düşünmüyorum ygs6 dan 460 puan alip bilkent e tam burslu girmek istiyorum nasil calismami önerirsiniz ? Lys ye calisacagima ygs ye girip iyi puan almak istiyorum nasil calismaliyim ??

CTIS=Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
    BIM=İşletme Bilgi Yönetimi

bu 2 bölümü forumdan epey isteyen varda o yüzden sorayım dedim.Hatta geçen yıl 12 kişi CTISe gitmişti forumdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: nurulmac11

ygs tarihi için nutuk okunur mu _? yoksa ösym tarihi birebir olmadığı için zararı mı olur ?

nutuk + şu çılgın türkler

daha da inkılap tarihi çalışmazsın o kadar diyorum sana...

eyv nutuk u okuyorum şu an çılgın türklere de bakıcaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

CTIS=Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri
    BIM=İşletme Bilgi Yönetimi

bu 2 bölümü forumdan epey isteyen varda o yüzden sorayım dedim.Hatta geçen yıl 12 kişi CTISe gitmişti forumdan

Bankacilik ve finansman istiyorum ben hocam

• Beyler bende soru cozme , calisma sorunu var. Okul ortlari 95 - 94 bu yil ilk donem 96. Ama ben hic ygs ye basliyorum diyenlere katilamiyorum. Sinavlar btince saliyorum napacaz

• beyler bugün rehberlikte hocayla konuştuk hocam ygs mi çalışalım yoksa lysmi dedik ygs çalışacağınıza lys çalışın ne olsa zaten lysnin içinde ygs var dedi sizce hoca haklımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VORVZAKONE -- 2 Nisan 2013; 0:45:43 >
  • 1 senede çok çalışsam tıp olurmu sizce vana bile giderim bu sene derslerim iyi bir tek 10.sınıfım 0 ygs çalışıyorum
  • Ekle beni de ekle hedef ilk 1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzi123

beyler bugün rehberlikte hocayla konuştuk hocam ygs mi çalışalım yoksa lysmi dedik ygs çalışacağınıza lys çalışın ne olsa zaten lysnin içinde ygs var dedi sizce hoca haklımı

evet lys nin içinde ygs var ama bence önce ygs bitirilmeli ki temel sağlam olsun. zaten özellikle sayısal derslerde ygs yi adam gibi halletmezsen çok zorlanırsın. kaldı ki lys mat ta 20-25 tane mat 1 çıkıyo neredeyse. ha tm yada sözelsen zaten edebiyatla türkçe farklı şeyler. edebiyat sınavında da yaklaşık 20 dil anlatım çıkıyo. ama kalanı ezber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

quote:

Orijinalden alıntı: huzi123

beyler bugün rehberlikte hocayla konuştuk hocam ygs mi çalışalım yoksa lysmi dedik ygs çalışacağınıza lys çalışın ne olsa zaten lysnin içinde ygs var dedi sizce hoca haklımı

evet lys nin içinde ygs var ama bence önce ygs bitirilmeli ki temel sağlam olsun. zaten özellikle sayısal derslerde ygs yi adam gibi halletmezsen çok zorlanırsın. kaldı ki lys mat ta 20-25 tane mat 1 çıkıyo neredeyse. ha tm yada sözelsen zaten edebiyatla türkçe farklı şeyler. edebiyat sınavında da yaklaşık 20 dil anlatım çıkıyo. ama kalanı ezber.

doğru söylüyon ygsde çalışmak gerekiyor

• Yarından itibaren ders çalışmaya başlıyorum, Günde 2 saat çalışarak başlayacağım, Ders çalışma alışkanlığım hiç yoktur, sizce ne kadar bir sürede edinirim, Biraz gaz verin bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

Yarından itibaren ders çalışmaya başlıyorum, Günde 2 saat çalışarak başlayacağım, Ders çalışma alışkanlığım hiç yoktur, sizce ne kadar bir sürede edinirim, Biraz gaz verin bana

ilk sevdıgın 2 3 dersten bırden basla kolay konular oldukca dewamı gelır
  • Arkadaşlar malesef mezuna kaldım. 2014 ygs için hazırlanıyorum. Şimdi ben size kafamdaki planı anlatayım sizde eksik olduğum yönleri söyleyin.ben günde 10 saat çalışan bir adamım.hedef ankara hukuk.şimdi derslerdeki genel durumu izah edeyim size, türkçede hız dışında sıkıntı yok.mat-1 de iyiyim 29 d 1y vardı.geometri 0,tarih ve felsefe iyi,coğrafyada ise insan içine çıkabiliyorum,fen ise 0 , bu arada tmciyim.mat-2 de trigonometri türev integral hariç sıkıntı yok.
    Şimdi planım şu yaz aylarında 3 ay boyunca güvenderin ygs soru bankalarının hepsini bitirmek yani fen ve geometriyi düzene koymak doğerlerindede pratik yapma,ekimin başındada ygs bireyin soru bankalarını alıp (birey b mat hariç çünkü bu sene çözdüm) aralığın başında bitirmek.sonra bir ay boyunca güvender,fem yaprak testleri ve yine fem,güvender,birey bölüm denemeleri. Sonra ocak ayı boyunca final mat-türkçe,fdd mat,tekinay fizik,doğu ateş coğrafya gibi soru bankalarını bitirmek.şubat ayında ise final ve fdd bölüm denemeleri ve denemeler,martta ise çıkmış sorular ve deneme. Benim ygs adına planım bu lys hakkında ise tavsiyelerinizi istiyorum.

Sizce günde 10 saat çalışmayla(haftada 1 gün izin günü olacak)
    Türkçe:35+
    Fen 35+
    sosyal:35+
    Matematik:35+ gelirmi ......lütfen yardımcı olun
    Bu arada körfez tv geo.etri nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kimya'da kçç ve asit baz bitti. hafta sonuna kadar toplam çarpım ve dizileri bitirsem tamamdır. sanırım okulun son 1 ayı rahat rahat ygs çalışmaya başlayabileceğim sonunda.

ayrıca şöyle bir şey var ygs başlamalı mıyım diye düşünenler: sene başında 95 ile başlayan ygs netlerim hiç ygsye çalışmadan sadece lys konularına çalışa çalışa 115-120 seviyesine çektim. boşverin 11 konularını çalışın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.