Şimdi Ara

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
4
Favori
8.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlanda'yı 40 sayı farkla yenersek 3.yüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

İzlanda'yı 40 sayı farkla yenersek 3.yüz.

Ispanyadan fark yemeseydik 3 olabiliyormuyduk ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

İzlanda'yı 40 sayı farkla yenersek 3.yüz.

Ispanyadan fark yemeseydik 3 olabiliyormuyduk ?

Aynen olabiliyorduk çünkü 3. italya ve ikili averajda da onlardan iyiyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LGBT

bu gergin ergin hesaplar yapıyodu 3. olup Fransa'dan kaççaz diye Ama hesaba katmadı İtalya'nın İspanpa'yı yenceğini

gergin ergin epic fail oldu ve turnuvaya veda ediyor Fransa eler rahat turkoları

Aynen öyle. Paşa Ergin, İspanya maçında resmen sahaya bir havlu atmadığı kaldı. Hükmen mağlubiyeti kabullenip çıktı. O İspanya'yı da yendiğimiz Almanya ve İtalya resmen şamaroğlanı etti. Ergin Ataman küçük hesapların küçük adamıdır.

• Turnuvanin organizasyonu rezalet... BU GRUPLARI KIM YAPTI ? Yahu Basketbolda hicbir basarisi olmayan ISRAIL bu aksma Fransayi yenerse Grupta 1 oluyor. O derece zayif bir grup

Tek Suclu Ergin ataman !! Egosunu bir kenara birakip ENES KANTER'i cagirsaydi rahat 3-2 olabilirdik
  • Turnuva kuralarında ya da eşleşmelerde bir kural getirilmeli bence. Torba usulü bile bir çözüm olabilir. Almanya eğer diğer 3 gruptan birinden yer alsaydı çok rahat ilk 2 ye ya da liderliğe oynardı ama şimdi avrupanın en iyi 16 takımından biri olamadılar. Gerçekten saçmalık

Edit: Ayrıca bu saçma düzen yüzünden belki de turnuvanın en iyi pg lerinden biri olan Schröder'i de daha fazla izleme imkanımız kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milerado -- 10 Eylül 2015; 21:27:43 >
  • Ya benim anlamadığım neden 4.lüğümüz kesinleşti diye bir kabulleniş var ? Biz 40 sayı fark atsak 3. olmuyor muyuz? Tamam ben de farkındayım 40 sayı fark atamayacağımızın. Ama Türk Milli Takımı en azından bunun icin mücadele etmeli diye düşünüyorum, 4.lüğü kabullenişi kabul etmiyorum. 40 sayı fark atsak bile olmuyor diyen varsa açıklarsa sevinirim ben anlamıyorum bu hesabı gerçekten
  • Korkmaya gerek yok Fransa yı yeneriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: negres_1903

Ya benim anlamadığım neden 4.lüğümüz kesinleşti diye bir kabulleniş var ? Biz 40 sayı fark atsak 3. olmuyor muyuz? Tamam ben de farkındayım 40 sayı fark atamayacağımızın. Ama Türk Milli Takımı en azından bunun icin mücadele etmeli diye düşünüyorum, 4.lüğü kabullenişi kabul etmiyorum. 40 sayı fark atsak bile olmuyor diyen varsa açıklarsa sevinirim ben anlamıyorum bu hesabı gerçekten

Eğer kazanırsak İspanya-İtalya gibi 3 galibiyet 2 mağlubiyetle bitirecez. Ve puan eşitliğinden dolayı takımlar arasındaki maçlar dikkate alınarak 3lü averaja bakılacak. İspanya'ya farklı yenildiğimiz için 4. olacağız.

• quote:

Ya benim anlamadığım neden 4.lüğümüz kesinleşti diye bir kabulleniş var ? Biz 40 sayı fark atsak 3. olmuyor muyuz? Tamam ben de farkındayım 40 sayı fark atamayacağımızın. Ama Türk Milli Takımı en azından bunun icin mücadele etmeli diye düşünüyorum, 4.lüğü kabullenişi kabul etmiyorum. 40 sayı fark atsak bile olmuyor diyen varsa açıklarsa sevinirim ben anlamıyorum bu hesabı gerçekten

bende şeyi anlamıyom bu turkolar neden İzlanda maçı oynanmış gibi 4. yüz diyolar?? İzlanda yenerse nolcak ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taxofgod

Turnuva kuralarında ya da eşleşmelerde bir kural getirilmeli bence. Torba usulü bile bir çözüm olabilir. Almanya eğer diğer 3 gruptan birinden yer alsaydı çok rahat ilk 2 ye ya da liderliğe oynardı ama şimdi avrupanın en iyi 16 takımından biri olamadılar. Gerçekten saçmalık

Edit: Ayrıca bu saçma düzen yüzünden belki de turnuvanın en iyi pg lerinden biri olan Schröder'i de daha fazla izleme imkanımız kalmadı.

Yooo eşleşmeler çok mantıklı.. Rasgele seçilip gruplara atmak gerek.. Böylece güçlü takımlar bir grupta toplanıp birbirlerini eliyolar.. Dİğer grupta güçsüz takımlar oluyor ve üst tura çıkma şansı oluyor... Her gruba 3 tane güçlü takım atarsan güçsüzler napcak?? Hiç şansları olmucak??

Hem napalım ALmanya çıkamadıysa?? Bu işler hatır işi mi oluyor?? Almanyada Dirk oynuyor diye illa gruptanmı çıkartcaklar.. O zaman diğer ülkeler hiç katılmasın izlanda israil polonya vs falan?? Madem şansları olmucak girmesinler o zaman.. Ama gruplar böyle olunca şansları oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Turnuvanin organizasyonu rezalet... BU GRUPLARI KIM YAPTI ? Yahu Basketbolda hicbir basarisi olmayan ISRAIL bu aksma Fransayi yenerse Grupta 1 oluyor. O derece zayif bir grup

Tek Suclu Ergin ataman !! Egosunu bir kenara birakip ENES KANTER'i cagirsaydi rahat 3-2 olabilirdik

Ergin değil, başımızdakiler almadı Milli Takıma Enes'i. Ergin'i aşan bir olay o. Adam mal değil afedersin, ülkenin en iyi uzununu kadroya almayacak kadar. Ergin'in tek suçu sürekli aynı rotasyonda itiraz etmesi ve bazı oyuncuların pestilini çıkarana kadar onlara süre vermesi ve takması. Melih Mahmutoğlu yeteneksizi gibi heriflerden sürekli bir bench katkısı almaya çabalaması. 97'li Furkan Korkmaz oynasa Melih'ten daha kötü oynayamaz. Adam o kadar kötü ki top bile süremiyor yahu. Türk milli takımının Serkan Erdoğan'dan sonra boşalan, top sürme özürlüsü oyun kurucu kontenjanına yerleşmiş Melih. Bir ömür çıkmaz ordan. Suç onda değil, koskoca 70 milyonluk ülkede bir SG ve PG çıkaramayanlarda.

Not: Keskin şutör denilen adam 4/21 üçlük isabetiyle oynuyor şuana kadar turnuvada.

• yahu yazmayayım dedim de ergin ataman'ı hala suçlu bulanlar var. şuan çıktığımız grup eurobasket tarihinin en zorlu gruplarından birisi. ayrıca italya - ispanya maçını ispanya bilerek kaybetti,bunu da bilmeyen yok sanırım. bir de enes neden çağrılmadı diye saçma sapan bir soru var. işin içerisine siyaset girince ergin ataman'ın yapacağı hiçbirşey yok. umarım israil fransa'yı yener ki bu düşük ihtimal,2.tur'da karşımıza israil gelir. fransa gelirse şansımız var ama çok fazla değil.
  • 3 lü averaj denince sadece birbirleri ile olan skorlara bakılıyor o zaman ? Ben sanıyordum ki genel averaja bakılacak. Tamam teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi negres_1903 -- 10 Eylül 2015; 21:43:43 >
  • Benim bildiğim Ergin Ataman İsrail i çektirir bize.Şanslı adam gerçekten :)
  • quote:

quote:

bende şeyi anlamıyom bu turkolar neden İzlanda maçı oynanmış gibi 4. yüz diyolar?? İzlanda yenerse nolcak ?

Yenilsekte 4 ncü oluyoruz çünkü Almayanın 1 galibiyeti var.

• quote:

quote:

Bu maçı yenmemiz veya yenilmemiz bir şeyi değiştirmiyor çünkü

• Tam bir avrupa basketbolu şöleni yaşanıyor Çek Cumhuriyeti-Litvanya maçı nasıl bir maçtır arkadaş gecenin en iyi maçı kesinlikle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat Kosova ile yorumcu nasıl ilk beşle oynamamıza bir şey demiyorlar anlamıyorum, Fransa maçında kaybedince de rakibimiz zorluydu canınız sağolsun derler şaka gibi.

• Molalarda hemen reklama gidilmesine karşıyım. Ponpon kızlarımızı izleyemiyoruz hiç
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.