Şimdi Ara

2015 gerçeğe en yakın deneme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

2015 gerçeğe en yakın deneme?

(En Son Oy Tarihi: 5.2.2016)
Giriş
  • Gerçeğe en yakın denemeyi sizce hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenolmat -- 3 Ocak 2016; 14:46:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç biri :(
  • akn99 kullanıcısına yanıt
    Varsa bildiğin söyle yoksa saçmalamanın manası yok

• tamam söylüyorum

hiçbiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akn99 -- 3 Ocak 2016; 15:06:18 >
  • Hala ygsyi denemeyle kıyaslayanlar var

• akpaha kullanıcısına yanıt
    Gerçeğini bulduysan bizede ver hocam

• Arkadaşım gerçekten YOK. Hiçbiri gerçek ygs gibi olamaz çünkü piyasadaki bütün denemeler geçen senelerin sınav sorularına bakılarak bir iki değişiklik yapılarak hazırlanıyor. 2015e yakın olsun diyorsan femin yeni çıkan denemelerine bak ama hiçbir deneme 2016 ygs deki gibi olmayacak

• Bide herkese çemkirmiş ya

Ygs 2016 dan sonra görürüm seni liseli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 3 Ocak 2016; 16:09:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akn99

tamam söylüyorum

hiçbiri

• Ya arkadaşlar ne saçmalıyosunuz çocuk ygs nin aynısı dememiş ki ygs ye en yakın demiş.siz de burda hiçbiri filan diyorsunuz...

• Ben söyliyim içlerinde 2015 ygs'ye en yakın olanı fem 11'lidir. Palmeler zaten çok saçma, fem 8'li de ygs'ye göre basit. 345 de kaliteli
    Ösym başkanının yaptığı açıklamaya göre tahminimce bu sene de uzun paragraflar, uzun problemlerle ve yoruma dayalı bir sınav olucak. Yani fem11'liyi şubatta çözersen çok iyi olur
  • 3-4-5 in Türkçesi ygsden esintiler taşıyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Ben söyliyim içlerinde 2015 ygs'ye en yakın olanı fem 11'lidir. Palmeler zaten çok saçma, fem 8'li de ygs'ye göre basit. 345 de kaliteli
    Ösym başkanının yaptığı açıklamaya göre tahminimce bu sene de uzun paragraflar, uzun problemlerle ve yoruma dayalı bir sınav olucak. Yani fem11'liyi şubatta çözersen çok iyi olur

3 4 5 1. Deneme cozdum ama bitiremedim bayag zor geldi normalde 130 140 arasi yapiyorum 107 yaptim bunda

• Up

• Kardeşim neden mat problemlerini abartıyorsun ? Son sene çıkan tüm sorulara baktım 1 tane uzun soru yoktu ve hepsi basitti. Neden herkesi korkutma çabası anlamıyorum

• Uzun soru yok muydu? Bence sen yanlış ygs'ye bakmışsın.

2015 ygs'ye bizzat girdim. Ve öyle basit denecek sorusu azdı. Bu kadar insan nasıl elendi sanıyorsun? Ben gerçekleri yazıyorum ki 13 martta bi anda şok olmasın 12'ler diye. Mezunlar zaten her şeyin bilincinde.

Ama bu dediklerimi unutma, 13 martta forumda haberleşelim seninle. Çok merak ediyorum gene dicek misin sorular basitti diye. Netlerini de ayrıca merak ederim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9A0AF24D -- 3 Ocak 2016; 23:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SheIsLawyer

Uzun soru yok muydu? Bence sen yanlış ygs'ye bakmışsın.

2015 ygs'ye bizzat girdim. Ve öyle basit denecek sorusu azdı. Bu kadar insan nasıl elendi sanıyorsun? Ben gerçekleri yazıyorum ki 13 martta bi anda şok olmasın 12'ler diye. Mezunlar zaten her şeyin bilincinde.

Ama bu dediklerimi unutma, 13 martta forumda haberleşelim seninle. Çok merak ediyorum gene dicek misin sorular basitti diye. Netlerini de ayrıca merak ederim o zaman

Tek satırlık sorular kolay
    3 satırlıklar zor mentalitesindeysen bu tabiki seni eler; bilen adam her türlü yapıyor sonuçta ki bu yıl da çok kişi 38+ gördü

2015 Ygs ye zor diyorsun fakat ben sadece 1 tane uğraştırıcı soru gördüm; sorular her zaman basit, önemli olan onları sınav anı konsantrasyonuyla çözebilmek; yürek isteyen bu.. Her Ygs'de 10 saniyede çözülecek soru da olur 60 saniyede çözülecek soru da olur; Fakat sen bu soru zor diye düşünürsen 10 saniyelik soruyu 5 dakikada bile çözemeyebilirsin; halbuki sonradan görünce ne kadar da inceymiş,basitmiş dersin; çoğu soru böyledir Mat1 adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMO -- 5 Şubat 2016; 12:51:14 >

• Arkadaşlarımız rakip elemek istiyorlar bak 2015'e girmiş biri olarak ygsye en yakın fem 11'lidir hata sosu ygsden 1 tık zordur trsi paralel matın ilk 10 sorusu fem 11'linin zor ygsnin kolaydı

345 orta seviye YGS ye pararlel ilerisi ygsnin üzerindedir

Yani 2015 en yakın deneme yok diyorlar resmen guldum girmemiş olanlar boş yorum atmasın 4-5 tane mat sorusunu 8'e giden kardeşim yapıyor fem 11'li emin ol daha zor

• 2015 YGS'sine en yakın deneme ÖSYM-YGS 2015 denemesidir yaklaşık 55 lira ama çok orjinal soruları var :)

• Samsun MEB denemesi bnce

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.