Şimdi Ara

2015 Sezon Sonuna Kadar - Formula 1 Yayin Haklari Digi Turk'de (Başlık Güncel) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
4
Favori
37.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakabus_

Şimdi tivibu mu alacağız f1 için? Trt ile anlaşma olmaz mı yaa ?

sanmam,aylık web paketi zaten 5-10 TL

Dsmart a göre ucuz
  • Tivibu ayrı bir paket halini aldı mı alacak mıydı öyle bir haber duymuştum.
  • Farklı internet altyapısı ile alabilirsiniz TTnet'e gerek yok
    Ve beklenen haber Serhan Acar mikrofonda yarışın anlatıcısı.
  • Serhan Acar'ın olması iyi oldu. Ama benim kafama takılan şey, özellikle tweetlerde "2015 F1 Sezonu TiviBu'da" demek yerine "Avustralya yarışı TiviBu"da diyorlar.

Sadece 1 yarışlık anlaşma yapmış olmasınlar. Ya da başka bi ortaklık falan kovalıyorlar mı acaba ? Tam çözemedim ne olduğunu ama bi bit yeniği olduğundan şüpheliyim açıkçası. Güvenemiyorum artık pek bu konularda hiç bi platforma.
    Bütün sezonun TiviBu'da olduğunu duymadan bağlatmam açıkçası.
  • Tivibu dayanamadı Serhan Acar'ı da aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum bu hafta sonu bi herşey netleşsin artık ilk yarışı kacıraz ingilizce felan seyredecez ama bakıcaz duruma göre.
  • Bende ttnet var arkadaşkar. Sıf cep telefonunda izlemek için tivibu alabilir miyiz bilgisi olan var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aldık Full Go paketini bakalım,Serhan Acar ile de anlaşılmış

sabaha hazırız :)
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    http://www.tivibu.com.tr/paketler/go-full
    Burda Telefon gözüküyor seyredersiniz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bende ttnet var arkadaşkar. Sıf cep telefonunda izlemek için tivibu alabilir miyiz bilgisi olan var mı acaba?

Tivibu Go Maxi Paket’i aylık 4.90 TL olarak ücretlendirilmektedir. Bu paketlerin fiyat avantajı sunan yıllık paket seçenekleri de bulunmaktadır. Yıllık paketlerde üyeliğinizin 2 ayı ücretsiz olarak sunulmaktadır. Tivibu Go Maxi Yıllık Paket 49 TL olarak ücretlendirilmektedir.

TTNET ADSL abonesi olmayanlar Tivibu Go Maxi Paketlerine mobil ödeme veya kredi kartı ile ödeyerek sahip olabilirler. Aylık paket bedeli iptal edildiğinde, ödemesi yapılan ay sonuna kadar kullanım devam eder. TTNET ADSL abonesi olmayanlar için Tivibu Go Maxi Paket fiyatları şu şekildedir; Tivibu Go Maxi Paket aylık 6.90 TL olarak ücretlendirilmektedir. Bu paketlerin fiyat avantajı sunan yıllık paket seçenekleri de bulunmaktadır. Yıllık paketlerde üyeliğinizin 2 ayı ücretsiz olarak sunulmaktadır. Tivibu Go Maxi Yıllık Paket 69 TL olarak ücretlendirilmektedir.

Tivibu Go Full Paket’i aylık 9.90 TL olarak ücretlendirilmektedir. Bu paketlerin fiyat avantajı sunan yıllık paket seçenekleri de bulunmaktadır. Yıllık paketlerde üyeliğinizin 2 ayı ücretsiz olarak sunulmaktadır. Tivibu Go Full Yıllık Paket 99 TL olarak ücretlendirilmektedir.

TTNET ADSL abonesi olmayanlar Tivibu Go Full Paketlerine mobil ödeme veya kredi kartı ile ödeyerek sahip olabilirler. Aylık paket bedeli iptal edildiğinde, ödemesi yapılan ay sonuna kadar kullanım devam eder. TTNET ADSL abonesi olmayanlar için Tivibu Go Full Paket fiyatları şu şekildedir; Tivibu Go Full Paket aylık 11.90 TL olarak ücretlendirilmektedir. Bu paketlerin fiyat avantajı sunan yıllık paket seçenekleri de bulunmaktadır. Yıllık paketlerde üyeliğinizin 2 ayı ücretsiz olarak sunulmaktadır. Tivibu Go Full Yıllık Paket 119 TL olarak ücretlendirilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

aldık Full Go paketini bakalım,Serhan Acar ile de anlaşılmış

sabaha hazırız :)

go maxi pakette var mıdır f1 hocam ? var gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 13 Mart 2015; 22:44:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Bende ttnet var arkadaşkar. Sıf cep telefonunda izlemek için tivibu alabilir miyiz bilgisi olan var mı acaba?

Tivibu Go'yu alabilirsiniz.Web,cep,tablet,smart tv de kullanabilirsiniz

evet,izleyebilirsiniz @karakabus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 13 Mart 2015; 22:46:16 >
  • Aslında Tivibu akıllık edip Avusttralya yarışına mahsus olmak üzere TRTspor'da yayınlasa daha mantıklı ve akıllılık olurdu şimdi yayın haklarını bugun duyuruyorsun kaç kişi izleyecekki onu yarın ver TRTspor'a orda yayınlansın reklamını yap üye kazan.
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. acaba trt ile bir anlaşma yaparlar mı sizce ? şampiyonlar ligi gibi mesela. bir maçı trt'den vermek gibi.

antrenman, sıralama turlarını ve yarışı tivibu veripte, trt'ye sadece yarışı verse... olmaz mı böyle birşeyler ?

ayrıca sezonun tamamını da almamış olabilirler. twitter'den öyle anladım ben. sezonun ilk yarışı diyor dikkatinizi çekerim.

https://twitter.com/tivibuspor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 13 Mart 2015; 23:07:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakabus_

teşekkürler hocam. acaba trt ile bir anlaşma yaparlar mı sizce ? şampiyonlar ligi gibi mesela. bir maçı trt'den vermek gibi.

antrenman, sıralama turlarını ve yarışı tivibu veripte, trt'ye sadece yarışı verse... olmaz mı böyle birşeyler ?

ayrıca sezonun tamamını da almamış olabilirler. twitter'den öyle anladım ben. sezonun ilk yarışı diyor dikkatinizi çekerim.

https://twitter.com/tivibuspor

sanmıyorum ama belki yarış özeti veya tekrarını TRT verebilir,CNN Türk 10-15 dk kıytırıkta olsa özet veriyordu Smart Spor zamanında

• Herkes bir hevesle alıyor yayın haklarını sonra kara kara düşünüyorlar. Tivibu da Avustralya duyurusuyla nabız yoklamaya çalışıyor.
  • Değerli arkadaşlar, öncelikle şunu belirteyim: Tek sezonluk bile değil sadece tek yarışlık bir anlaşma Tivibu anlaşması.

Henüz sezonun kim tarafından yayınlanacağı, hatta sezonun yayınlanıp yayınlanmayacağı bile belli değil. Eğer Tivibu almak niyetindeyseniz biraz bekleyin.
  • az once bende dsmartı aradım sırf f1 ıcın almıstım
    bır ıslem yapmıyorlar
    sıkayet formu olusturttum
    sacmalık suraya bak
    tıvıbu almıs F1 ı
  • Tivibu go için niyetliydim ama anlaşmanın bir yarışlık olma ihtimalinden şimdilik beklemeye karar verdim.
  • vallaha bende beklemedeyım bakalım
    devamı gelırse tıvıbu web alabılırım

maxı 5
    full paket 10tl sanırım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.