Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modem bağlantısını muhtemelen kablosuz alıyorsun. Bende de superonline var kablosuz alıyorum aynı sorun bende de var kablolu deneyin düzelecektir. Superonline modemler aşırı dandik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ment

Modem bağlantısını muhtemelen kablosuz alıyorsun. Bende de superonline var kablosuz alıyorum aynı sorun bende de var kablolu deneyin düzelecektir. Superonline modemler aşırı dandik.

Katılıyorum. kablolu ile kablosuz arasında alınması gereken anlık veri transfer oranı en az 4,5 kat fazla farkediyor. bu tv de tecrübe edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 8 Ekim 2017; 10:3:3 >
  • Android Police sitesinin haberine göre 2016 ve 2017 modellere android 7.0 güncellemesi dağıtılmaya başlanmış.

http://www.androidpolice.com/2017/10/08/philips-rolling-android-7-0-nougat-2016-2017-tvs/
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Hocam ben xbox one s kullanıyorum şuan. 4k HDR çok net fakat oyundayken galiba hdr değilde normal 4k çalıştırıyor nedenini bilmiyorum konsol algılamıyor hdr yi

• Arkadaslar neden böyle sizce

• anladığım kadarıyla hdr sadece filmlerde aktif oluyor, oyun modunda hdr aktif olmuyor.
    film izlerken 24 hz e ayarlarsak tv 10 bit kalitesinde görüntü sunuyor, daha yüksek frekanslarda ( 50 hz, 60 hz ) 8 bit görüntü sunuyor.
    ben filmleri tv ye bağlı bir pc ile seyrediyorum ve filmler zaten 24 kare olduğu için windows monitör ayarlarından tazeleme hızını da 24 e getiriyorum. demek en kaliteli görüntü böyle elde ediliyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    bidakka hocam şimdi ben 1080p de 24 hz demi izleyeyim pc ye bağlarken? 60hz olmasın mı
  • Eğer indirdiğiniz film 10 bit ise o zaman 24 hz de izleyin ama film 8 bitse veya internetten online izliyorsanız 24 hz e ayarlamaya gerek Yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7.1.2 Nougat gelmiş. Helal Philips
  • Akıllı telefonlar böyle güncelleme almıyor
  • Evet dün update geldi ve kurdum , güncelleme konusunda Philips gerçekten çok başarılı ve sorunsuz çalışan bir android tv sistemine sahip .
  • Banada şimdi geldi güncelleme bakalım nasılmış :D

• Hele şükür uygulamalar hdr gösteriyo mesela youtubede baya gelişme var hdr ile ilgili ama yine çözünürlüğü ayarlayamıyoruz çok saçma

• Tarayıcıda aynı şekilde stabilize olmuş eskisi çok iğrençti hantaldı şimdiki baya baya iyi eski sorunlar ortadan kalkmış iyi iyi şimdi yüzümüzü güldürmeye başladı televizyon:)

• yeni güncellemesini yükledim.

tv de birşey yazarken en soldan siliyorduk. ortadan silemiyorduk. bu fixlenmiş
    youtubede 4k 60p videosunu izleyemiyoduk. bu fixlenmiş.

15 dk lık fark ettiğim bunlar.

BU TV nin GÖLGELEME SORUNU halen devam ediyor. :(
    normal film izlerken fark edilmiyorda
    tek renk olduğunda
    soldan sağa kayarak birşey gösterdiğinde(örnek: futbolda bir kaleden diğer kaleyi kayarak gösterme sırasında
    oluşan gölgeleme beni bi hayli sinir ediyor. SONY XE9005 DE olmadığı söylentiler var. ama onda AMBILIGHT yok.
    ben AMBILIGHT i çok seviyorum.

tek yol PHILIPS OLED TV..
  • Hocam youtubede 4k 60p izlediğinizi nasıl anlıyorsunuz ben mesela seçemiyorum

• 49 pus 6581 tv im bu forum aktif olduğundan burada takılıyorum. dün gece guncelleme yaptım 7.0.1 oldu.tv yi yeniden kurdum.fakat kanal kurulumunda sorunlar yasadim.merkezi sistem canak var 1 lnb 2 lnb 4 lnb denedim fakat turksat4e çıkmadı hic.sat 0 hotbird eutelsat sat çıktı tkgs beceremedim yüklemeyi .tekrar yeniden kurdum tv yi 2 uydu seçtim sat 0 ve hotbird buldu yine.acaba güncelleme yaptık türk uydusunu tkgs tanıma sorunumu oldu çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

49 pus 6581 tv im bu forum aktif olduğundan burada takılıyorum. dün gece guncelleme yaptım 7.0.1 oldu.tv yi yeniden kurdum.fakat kanal kurulumunda sorunlar yasadim.merkezi sistem canak var 1 lnb 2 lnb 4 lnb denedim fakat turksat4e çıkmadı hic.sat 0 hotbird eutelsat sat çıktı tkgs beceremedim yüklemeyi .tekrar yeniden kurdum tv yi 2 uydu seçtim sat 0 ve hotbird buldu yine.acaba güncelleme yaptık türk uydusunu tkgs tanıma sorunumu oldu çözemedim

Uydu 2 Mini diye bir seçenek var onda TKGS var ben hep bunu kullanıyorum.
    TKGS konusunda hiç bir problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sah!n

Tv ile oyun için joystick kullanan var mı? Varsa hangi modeli kullanıyorsunuz?

Yok mu kullanan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Hocam youtubede 4k 60p izlediğinizi nasıl anlıyorsunuz ben mesela seçemiyorum

bende seçemiyorum ama 4k gibi tam net gösteriyor. meraklısı için diye bir seçenek var youtube videosunun altında en sağda..
    ordan bütün detaylarına bakabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.