Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürüm notları aşağıda, önemli olan bir üst sürüme güncellenmiş olması...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can somebody give us the god damn turkvod

• https://youtu.be/LrE4zZrVaaw

turkvod sitesinde son sürümde mevcut ayrica kodi 17.5 guncelleme oldu otomatik turkvodda otomatik guncellendi

• vay be o kadar iyiyse yükleyeyim. Güncelleme sonrası uydu kanalları değişiyor mu ? bide onla uğraşmayalım.

• patapon_00 kullanıcısına yanıt
    Güncelleme yapmadan önce tv yi yeniden kur seçeneğinden tv yi mutlaka sıfırlayın. Güncelleme yaptıktan sonra yine tv yeniden kurun. Bu sayede temiz bir kurulum yapmış olur ve daha sonra oluşabilecek hataları engellemiş olursunuz.

TV de kanallar seçeneğinden kanalları USB ye kopyala senesinden kanal listenizi kopyalayarak bilir daha sonra kanal kurmaya uğraşmazsınız

• Yahu bir de bluetooth kulaklık la tv kullanan var mı? Ben performans alamamıştım.

• Bellekten apk yuklemeye calisirken bilinmeyen kaynaklara izin ver diyor. Bu ayari nereden acacagim? Bir de guncelleme yaparken internet uzerinden, belli bir yere kadar ilerleyip hata veriyir ve guncellemeyi tekrar dene diyor. Basina gelen var mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim sağol

• hocam bende apple storeden alacaktım bluetooth kulaklık. Siz böyle diyince bekleyeyim bari boşuna almış olmayayım
  • Güncelleme gerçekten çok iyi oldu sanıyorum son güncellememiz ama olsun hatasız bir sürüm aldık banding de olmasa çok memnunum tv den

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Bence bir güncelleme daha gelir ama bu android 7 geliştirme için olur
  • İnternetten güncelleme yapamadığım için usb'ye atıp güncelleme yapayım dedim şimdi de philips logosunda bootloop'a girdi makina açılmıyor. Var mı çözüm önerisi olan? Recovery moda falan nasıl girilir fikri olan?
  • Tv yi kullanan arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var
    tv de kullanışlı olan, beğendiğiniz yapın yükleyin dediğiniz uygulamaları,önerilerinizi paylaşırmısınız.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    Recovery moda giremiyoruz servise göstermen lazım

• Yapma ya kotu oldu bu :( Daha dogru duzgun kullanmaya baslamadan servislik olduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bLaXis_1907 kullanıcısına yanıt
    Kodi, fx dosya yöneticisi, chrome..

• Hocam son güncellemeden sonra Tv'de dilediğim uygulamalar TV yi yeniden başlatınca geri geliyor. Çözümü varmıdır ?

Birde bu exodus turkvod kurulumu nasıl yapılır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLaXis_1907 -- 28 Ekim 2017; 12:11:52 >
  • bLaXis_1907 kullanıcısına yanıt
    Bir video çekeyim diyorum buunu için yine.. Çünkü eskisi gibi kurulmuyor turkvod

• Kullandığınız ve memnun olduğunuz klavye mouse varmı acaba? Sadece mouse da olur.
  • LENASSO kullanıcısına yanıt
    logitech k400 plus kullaniyorum memnunum

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.