Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalr işyerim yeraltı çarşısında uydu anteni kullanmam mümkün deil bu cihazda stabil tv nasıl izliyebiliriz?
  • internete bağla kodi programi turkvod eklentisiyle canlı kamallari izleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu android tv çozemiyecrgim sanirim 43pus6501 kullaniyorum.tvde kodi var ama ingilizce ne seyirturk nede vodturk uzantisini bulamiyorum.internettende apk olarak uzantilarini bulamadim.sizler nasil buldunuz uzantilari acaba?

• https://www.turk-dreamworld.com/forums/1120-Enigma2-TURKVod-OE1-6-OE2-0-OE2-2-OE2-5?t=1088945

üye ol turkvod apk var indir usb at usb yi tv ye tak kodi ac .depodan yükle turkvod zip dosyasi usb den bul yuklensin

• dtceko D kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler yarin magazada kuracagim insallah

Idman az tv de var mı burada

Sonunda birisi anlattı. Saolun hocam

• muharrrm M kullanıcısına yanıt
    binlerce kanal var canlı liste çok uzun tek tek bakmak lazım mutlaka vardır

• Merhaba arkadaslar benimde 49pus6501 model tvye ufonun ucu carpti ve bu hale geldi nereye telefon etsem 1700 2300 tl arasi panel degisimi fiyati verdiler bunu daha uyguna tamir ettirme yada daha uyguna panel degistirebilecegim biryer varmi acaba

2016 Philips 49 Pus 6501

• Tv cok guzel begenerek kullaniyorum fakat cok fazla ghosting oluyor sizlerdede durum boylemi arkadaslar?

• Arkadaşlar samsung telefonumun ekran görüntüsünü aktarma yapamioyrummm mirror screen özelliği yok mu.. ortam yöneticisinden fotograflara bağlanmaya çalıştığımda tam randıman alamiyoRum. Tv ye veya telefona herhangi bir program mı kurmaliymmm

• quote:

Orijinalden alıntı: serkancnr

Arkadaşlar samsung telefonumun ekran görüntüsünü aktarma yapamioyrummm mirror screen özelliği yok mu.. ortam yöneticisinden fotograflara bağlanmaya çalıştığımda tam randıman alamiyoRum. Tv ye veya telefona herhangi bir program mı kurmaliymmm

Google Home uygulamasını telefona kurup oradan deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV de launcher kullanan varmı ?

• Geçen sene 43pus6501 modelini aldım ama android sürüm güncellemesi gelmedi. Android tv ler için son sürüm hangisidir ve yenisi varsa nasıl yükleyebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLaXis_1907

TV de launcher kullanan varmı ?

Lollipop kullanırken nova launcheri default yapabiliyordum ama marshmallowdan sonra kabul etmiyor. Sideload Launcher kullanıyorum şimdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: epsilon257

Geçen sene 43pus6501 modelini aldım ama android sürüm güncellemesi gelmedi. Android tv ler için son sürüm hangisidir ve yenisi varsa nasıl yükleyebiliriz.

Ayarlardan yazılım güncelleme seçeneğini kontrol edin. Olmadı Manuel indirip flash disk üzerinden güncelleme yapabilirsiniz

• arkadaşlar benim 43pus6501de çok fazla görüntüde titreme oluyor ps4 bağladım nba 2k17de sanki eski bilgisayarlarda ekran kartı desteklemeyince titreşim olurdu bu tvdede aynen öyle oluyor harddiskten film açtığımdada oluyor.bu ürünlerin kronik sıkıntısı mı benim üründe mi sıkıntı var acaba?
  • Yazılm mevcut, TV'yi kullanmadığınız zaman bekleme moduna alın diye uyarı geliyor ama 2 -3 saat bekledim hala yüklememiş. Philips sitesi ve toengel'de de sürüm paylaşılmamış. Android 7'yi kurmuştum, ne güncellemesi geldi acaba :)
  • bu tv de altyazilar gorunmuyor bende..srt formatini gormuyomu tv?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aldığım 55 pus 6501 de iki ölü pixell vardı hakem heyeti kararı bügün geldi kazandım hakkınızı arayın yedirmeyin amerikaya paranızı yapıyorsa adam gibi tv yapsın

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.