Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • root için de erken. tv yeni daha. garanti bittikten sonra bakarız artık root işlemine.

en uyuz olduğum bir şey. firma " sanane benim uygulamalarımdan, neden kısıtlıyorsun, sistem uygulaması olsa anlarım fakat çoğu hava civa. ayrıca çalıssa bari :("

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonulbas kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın gereksiz ana ekranda yer kalabalığı yapıyor ayrıca tv android boot ederken bu uygulamalar gereksiz yavaşlatıyor tv yi arka planda farketmedigimiz guncellemelerde var.phlipisin android sistemin sponsoru gibi bir şey sanırım bu uygulamalari koymalarinin sebebi

• chrome kurup birde mause bağlarsanız hiçbir sıkıntınız kalmayacak
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    chrome zaten var farede varda chromeden video izleyemiyorum çalıştırmıyor
  • çoğu siteden rahatlıkla izleniyor bende sorun çıkmadı..
  • Merhaba tv için hangi model klavye mouse alınmalı acaba? Touchpadli olan logitech k400 klavyelerden değil de faresi ayrı ikili set almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

• LENASSO kullanıcısına yanıt
    logitech k300 ve m325. unifying özelliği sayesinde tek alıcı ile ikisini birden kullanabilirsiniz
  • Yazılım gelmiş ahali

• nougat gelir mi acaba :D

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Ohhh be sonunda. Hergün kontrol edip duruyodum gelişme varmı bari menüde donma devam ediyor mu bide şu amblighti sese göre ayarlayınca geç tepki veriyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Ohhh be sonunda. Hergün kontrol edip duruyodum gelişme varmı bari menüde donma devam ediyor mu bide şu amblighti sese göre ayarlayınca geç tepki veriyodu

Sese göre Ambilight kullanmadığımdan giderildi mi bilmiyorum ama menüde donma yoktu bende. Yazılım güncelleme ekranını biraz daha basitleştirmek dışında gözle görülür bir yenilik yok. Kumanda ve menü tepkileri daha iyi gibi geldi bana.

• ozan_26 kullanıcısına yanıt
    Adam gibi güncelleme yapmadılar hala he

• Arkadaşlar vatan computerden everesenin faresini aldım bluetootlu güzel çalışıyor sıkıntı yok birde 90 tl ye hdmi 2.0 kablo aldım leptopa takıcam leptopta bluray okuyucu var 1.4 kablo takınca buzlanma oluyordu görüntüde bende kıydım paraya test edicem şimdi ayrıyeten profesyonel ayar yaptım youtubede yabancı biri en iyi görüntüyü bulmak için test etmiş ayarlarıfa vermiş görüntü baya değişti youtubede 4k video izliyorum şimdi gece moduna aldım siyahlar daha siyah görüntü biraz daha ciddi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Midnightmrt

logitech k300 ve m325. unifying özelliği sayesinde tek alıcı ile ikisini birden kullanabilirsiniz

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Arkadaşlar vatan computerden everesenin faresini aldım bluetootlu güzel çalışıyor sıkıntı yok birde 90 tl ye hdmi 2.0 kablo aldım leptopa takıcam leptopta bluray okuyucu var 1.4 kablo takınca buzlanma oluyordu görüntüde bende kıydım paraya test edicem şimdi ayrıyeten profesyonel ayar yaptım youtubede yabancı biri en iyi görüntüyü bulmak için test etmiş ayarlarıfa vermiş görüntü baya değişti youtubede 4k video izliyorum şimdi gece moduna aldım siyahlar daha siyah görüntü biraz daha ciddi oldu

Ayar için videonun linkini yazarmsınız.
  • LENASSO kullanıcısına yanıt
    YouTube
    Philips 49PUS6501 Best TV Picture Settings
    https://youtu.be/qANS2QgxkDo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu tv de internet üzerinden film izlemenin en kolay yolu halen kodi mi arkadaşlar,

android playstore da türkcell tv+ bile bulunmuyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bu tv de internet üzerinden film izlemenin en kolay yolu halen kodi mi arkadaşlar,

android playstore da türkcell tv+ bile bulunmuyor ?

play store haricinde uygulamaları apk olarak da yüklemeyi deneyin. bazıları çalışıyor, bazıları yüklenmiyor. deneme yapmalısınız.
  • Film izlerken chromu etkin kullanabiliyormusunuz, bunun için tv ye uygun bir air mouse önerebilirmisiniz

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.