Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Chromede ben video çalıştıramıyorum nedense, ama televizyonun kendi tarayıcısı çalıştırıyor izliyorum güzel. Everese nin bluetooth mousesini aldım vatan computerden güzel çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

Chromede ben video çalıştıramıyorum nedense, ama televizyonun kendi tarayıcısı çalıştırıyor izliyorum güzel. Everese nin bluetooth mousesini aldım vatan computerden güzel çalışıyor

Normal mouse mı aldınız, birde bu tvde android için en iyi telefon yansıtma cast uygulaması hangisi acaba iphone da olur

• evohan kullanıcısına yanıt
    Üstteki yorumlarda yazmıştım kullandığım cast uygulamasını iphone için mousem bildiğimiz bluetooth mouse

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar görüntü aktarımı için android den chrome cast artık iyi çalışmıyor diyorlar, bir öneriniz varmı acaba telefon tv görüntü aktarımı için yada pc den tv yede olabilir

• Yeni update geldi var mi kuran 13 temmuz eklenmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcarCagdas

Yeni update geldi var mi kuran 13 temmuz eklenmis

Genel stabilizasyon, hata düzeltme ve ufak tefek renk ayarı gelmiş. Güncelleme yaptıktan sonra tv'ye hard reset atıyorum ben. Daha temiz çalışıyor.

• mr_rain42 M kullanıcısına yanıt
    Hocam hard reseti nasıl atıyoruz

• Altyazıda Türkçe karakter sorunu var nasıl çözebilirim ?
  • merhaba bugün televizyon yazılımında mı bilmiyorum philips logosunda takılı kaldı açılmıyor standby konumudayken bile philips logosu gözüküyor. Usbden yazılım güncellemeye çalıştım yine aynı. Nedir sorun sizce?
  • fenerkral kullanıcısına yanıt
    hocam servis çağırın televizyonu alıp götürecekler yazılımı çökmüş. Yazılım atıp size geri getiriyorlar. Ama isterseniz adama haber verin gelirken yazılımı getirsinler evde halletsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilianie

Altyazıda Türkçe karakter sorunu var nasıl çözebilirim ?

hocam kendi oynatıcısında sorun olmaması lazım bugün game ofthrones izledim 1080p torrentten altyazı indirdim oynattı.
  • arkadaşlar pc de chrome açıp sağ tıklıyorum yayınla diyorum ve chrome tv me yayınlanıyor ama bilgisayar ekranının yansıtmak için tv yi arattığımda cihazlardan tv bulunamıyor bu neden oluyor acaba ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: civilianie

Altyazıda Türkçe karakter sorunu var nasıl çözebilirim ?

hocam kendi oynatıcısında sorun olmaması lazım bugün game ofthrones izledim 1080p torrentten altyazı indirdim oynattı.

Altyazının adını kısa tuttum videonun da düzeldi bende onu izlemek için sormuştum .
  • quote:

Hocam hard reseti nasıl atıyoruz

Aynen o nasıl oluyor?
  • @Ted1Getir @eak101

Genel ayarlarda TV'Yİ YENİDEN KUR seçeneği var. Tv'yi komple sıfırlar

• ön yüklü uygulamaları kaldırıyorum. tv açıp kapanınca tekrar geliyor. eskiden yoktu böyle bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_rain42

ön yüklü uygulamaları kaldırıyorum. tv açıp kapanınca tekrar geliyor. eskiden yoktu böyle bir şey

Aynı durumdan ben de şikayetçiyim, son güncellemeler ile gelen bir durum bu.
    Bir çaresini bulan arkadaş varsa ve bizi bilgilendirirse çok makbule geçer.
  • son güncelleme de gördüğüm tek değişiklik kanal logolarının artması oldu.
  • Yokmu arkadaşlar şu kanalları aramasını çözen anlatsın saatlerdir uğraşıyorum

• abdhakan A kullanıcısına yanıt
    Sorunuzu anlayamadım acarmisiniz biraz konuyu

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.