Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk kurulumda tkgb ekranı çıktı servis kanalları buldu daha sonra trt hd kanalları hepsi gitti servis kuraraken videoya çektim adam çekmeniz birşey değiştirmez siz bunu yapamazsınız dedı içimden hadilan dedim harbiden yapamıyorum
  • bu tv'de wifi ağı nasıl unutturuluyor? kafayı yiyeceğim hiç bir yerde bulamadım ağı unutmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 21 Temmuz 2017; 23:7:58 >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    İnternet belleğini silin hocam en altta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size ISF ayarlarını vereyim test edilmiş en iyi ayarlar:

Gece ISF:

Renk:60

Kontrast:26

Keskinlik:0

Parlaklık:50

Renk geliştirme Kapalı

Renk sıcaklığı özel

Özel renk sıcaklığı- Kırmızı WP 127 Yeşil WP 88 Mavi WP 66 diğerleri 0

Renk Kontrolü>Ton> Sarı 2 diğerleri 0

Doygunluk hepsi 0

Kontrast>Kontrast modu kapalı dinamik kontrast kapalı video kontrastı 88 ışık sensörü kapalı GAMA 1

Keskinlik ayarlarından hepsini kapatın

Hareket ayarlarından hepsini kapatın

Daha sonra ısf yi kitlemek için gece ısf nin üzerine gelin 473473 tuşlayın kitlenir tekrar yazarsanız kilit açılır kilitlerseniz ayarlar kaydedilir

Arkadaşlar yapan varsa beğensin yorum üste çıksın girenler faydalansın

• 4k rip filmleri nereden indiriyorsunuz beyler

• Hareket ayarları kapalı olunca kesik kesik oluyor herşey. Ben minimuma veya orta ayara getiriyorum. Hareket kapalı rahatsız olmadan seyredebilen var mı arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Nasıl kesik kesik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hareketli nesneler kademeli, tutuk olarak hareket ediyor. Görüntü akıcı değil yani. Sizde hareket özelliğini kapatınca veya açınca arada hiç fark olmuyor mu?

• eros68 kullanıcısına yanıt
    Hiç fark etmedim akşam evde denerim. Ama motion özelliğini falan açınca görüntüde buzlanmalar oluyor nesneler hızlı sahnelerde kareleşiyor

• Motion özelliğinin getirisi de var kötü etkisi de var.
    Mesela kameranın ekranı taradığı binaların üzerinden uçtuğu görüntüler vardır ya, veya tribünleri sahayı taradığı... motion açık olunca hareket yağ gibi akar, ekran akıcı olur. Bu güzel tarafı ama hareket eden kişinin etrafında da mozaik lenme olur, bu da kötü tarafı. Hareketi sonuna kadar açarsan mozaiklenme çok artar, en iyisi minimumda tutmak. Ama tamamen kapatınca hareketli alanlar o kadar tutuk tutuk olur ki izlenmez.

• civilianie C kullanıcısına yanıt
    Hocam videoyu oynatırken oka basın sağ altta 3 nokta var ona gelip basın. Diğer seçenekler çıkacaktır ondan sonra soldan 2. Ye basın ve türkçe yi seçin düzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

İnternet belleğini silin hocam en altta

o bir işe yaramıyor. wifi unutmak için değil zaten o.
  • x265 videolarda takılma ve oynatamama sorunu yaşıyorum. archos ve vlc güç bela açıyor ve bi süre sonra kesiliyor. diğerleri açmıyor bile

• mr_rain42 M kullanıcısına yanıt
    Ben x265 codekli 10bit hdr arrival filmini ki 25 GB boyutluydu sıkıntısız oynatmıştım..

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_rain42

x265 videolarda takılma ve oynatamama sorunu yaşıyorum. archos ve vlc güç bela açıyor ve bi süre sonra kesiliyor. diğerleri açmıyor bile

hangi oynatıcı kullanıyorsunuz?

Ben kodi kullanıyorum genellikle ama tvnin oynatıcısının görüntüsü daha daha güzel... Şimdi şehir dışındayım evde olsam elimdeki 265 kıdemli filmleri tek tek denedim ama zaten son 6 aydır hep x265 indirdim ve sorun yaşamadan izledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: krizalit17

Ben kodi kullanıyorum genellikle ama tvnin oynatıcısının görüntüsü daha daha güzel... Şimdi şehir dışındayım evde olsam elimdeki 265 kıdemli filmleri tek tek denedim ama zaten son 6 aydır hep x265 indirdim ve sorun yaşamadan izledim.

eyvallah. kodi ile açamadım dosyayı ama dosya ile alakalı bir sorun herhalde. 4k dosyaları nereden çekiyorsunuz?

Ttorrentturk

• quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

bu tv'de wifi ağı nasıl unutturuluyor? kafayı yiyeceğim hiç bir yerde bulamadım ağı unutmayı.

?
  • Kendi oynatıcısında altyazı font büyüklüğünü nasıl ayarlıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mare_nostrum -- 25 Temmuz 2017; 12:17:12 >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.