Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdhakan

arkadaşlar kodiye seyirtürk nasıl yükleniyor birde internete girmek zulum googleda ıleri geri okları yok nasıl yapmalı tecrübesi olan arkadaşlar yardım etsin günlerdir uğraş uğraş karıştır kanal bulmayı çözdüm cep telf ekranı ve laptop ekranını göndermeyi buldun kodiye seyirtürk ekleyemedim chromede uygulamada yok apk yükleme işine henüz girmedim onuda ögreneceğim lütfen biraz yardım

mouse klavye takılması lazım yoksa kendi tarayıcısını kullanmak sıkıntılı.
  • abdhakan A kullanıcısına yanıt
    bu linkte seyirturk yukleme var.

Mouse kullanman lazım chrome rahat kullanabilmek icin scroll çıkması icin. Logitech kablosuz klavye mouse ozellikli klavye kullaniyorum memnunum linkteki videoda var klavye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mause var üstad fakat google sıkıntılı ileri geri ok yok sayfaya geri dönmek istesen kumanda arıyorum kumanda mause telefon smart uygulaması güçlerini birleştirip internette geziniyorum

• arkadaşlar bu tv de droidmote kullanan var mı? ben tablet remoteyi denedim. klavye haricinde çalışıyor. fakat klavye bölümü işlemiyor. ya da bu iki pro haricinde alternatif pro ( cepten tv yi kontrol eden uygulama) önerebilir misiniz?

Teamviewer yazmayın. benim cep tel'de teamviewer (uygulama durdu) hatası veriyor.
  • Bi arkadaş konu başındaki google sayfasını lutfen anlatsın chrom ekledim gene yön tuşları yok saat 2.30 olmuş uğraşıyorum

• Merhaba,

Chrome 59.0.3071.125 surumu yuklu.

Bir onceki sayfaya geri donmek icin geri butonu yada geri oku yok, kumandadaki geri tusu ile yada telefona yukleyeceginiz Google Android Tv Remote uygulamasindaki geri tusu ile bir onceki sayfaya gelebilirsiniz.

(Ekranda sag ust kosedeki uc nokta ile acilan menude ileri oku mevcut.)

• üstadım bu google çıkabiliyorsa bu tv de biz neden elimize ekstradan kumanda smart uygulama için telefon alalım geri tuşu olmayınca mausla geri gitmek varken elimize neden telf kumanda arayalım çok ugraşıyorum olmuyor
  • Google dan kastiniz TV de yuklu gelen internet tarayici ise onunla internette gezinmek cok zor.

Ben TV aldigimda;

1) Onyuklu gelen uygulamalari kaldirdim (Cnn,Fanatik...vs)

2) ES dosya yoneticisini GooglePlay den kurdum

3) ES dosya yoneticisini android telefonuma da kurdum

4) Telefonuma chrome apk dosyasini indirip ES dosya yoneticisi ile TV ye kopyaladim (apk bilgisayara indirip TV ye usb ile de kopyalanabilir)

5) TV ye chrome kurdum. Internette chrome ile gezinmek cok rahat, geri tusunun eksikligini cok hissetmezsiniz, ama yinede malesef geri donmek sikinti olmaya devam edecek.

Bu arada TV de yabanci film/dizi izlemek icin stremio uygulamasini kullaniyorum.(apk ile kuruluyor)

Iphone yansitmak icin AirScreen uygulamasini kullaniyorum.

Bunlardan baska bir uygulamada suan yuklu degil.

• abdhakan A kullanıcısına yanıt
    Chrome apk olarak yükledin sanirim.philips chrome desteklemiyor playstoreda yok bu nedenle geri seçeneği olmayabilir chromeda .Kablosuz mouse ozellikli klavye alsan logitech 400 var klavyeden geri gidebiliyorsun

• argural A kullanıcısına yanıt
    Ön yüklü uygulamalari cnn turk... falan nasıl kaldırdınız bize anlatırmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

Ön yüklü uygulamalari cnn turk... falan nasıl kaldırdınız bize anlatırmısınız

kaldırılınca tv kapatıp açınca tekrar geliyor. boşuna uğraşmayın. belki rootlanıp öyle kaldırılabilinir de onu da garanti bitmeden kimse göze almaz.
  • Üstad bu işin sırrı konuyu açan ayko arkadaşta şayet bilgisayar ekranını değilse ekrandaki o google sayfası çok işimize yarayacak

• Ayrı bir konu olarak seyirturk uygulamasını chorome dan kurdum fragman ve çizgi filim kanalları ıyi çok eski filimler açılıyor doğru düzgün filim veren site yok stremio birde onu kurayım

• Merhaba,

Onyuklu uygulamalar normalde kaldirildiginda geri yuklenmiyordu. Son guncellemelerden sonra kaldirsaniz da geri yuklenir hale gelmisti.

Google Market ayarlarindan otomatik guncellemeleri devre disi biraktim.

Ek olarak Leanback Customizer uygulamasinin (uygulama ayarlarindan) guncellemelerin yuklemesini kaldirdim ve bildirimleri kapadim.

Gercek sebep bunlar mi emin olmamakla birlikte artik TV acip kapatinca kaldirdigim onyuklu uygulamalar geri gelmiyor.

Uygulamalari yonet menusune girip, bir uygulama secip uygulamanin uzerine tiklayinca sag tarafta acilan menuden uygulama kaldirma islemi gerceklestirilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argural -- 29 Temmuz 2017; 13:19:39 >
  • Leanback Customizer i nasıl açtınız? google play guncellemeler kapalı. fabrika ayarli tv. hiç güncelleme yapmadım. bahsettiginiz uygulamayi tıklayınca " durmaya zorla " yazıyor. aç bölümü yok. bunun launcher simge olanı da aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 29 Temmuz 2017; 14:45:6 >
  • Arkadaşlar , son gelen güncellemeyi bugün TV üzerinden indirip kurdum. Size sorum B.tooth üzerinden hoparlör bağladığım zaman aldığım ses kalitesi çok düşük bariz şekilde volume de oldukça düşük seviyede iki farklı hoparlör denedim sonuç ikisinde de sonuç aynı acaba bu sorunun sebebi nedir ? ( TV hoparlörler kapalı ve kulaklık sesi maksimumda)

Bu arada TV nin ön yüklü görüntü ayarlarını kullanıyorum tavsiye ettiğiniz bir ayar var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Televizyonda konsol kullanan veya pc bağlayıp (steam link vs) oyun oynayan varsa hangi ayarları kullanıyor ?. Direk oyun modunu mu seçiyorsunuz yoksa ?.

Xbox bağlıyorum HDMi kablosu ile ve direkt oyun modunu seçiyorum renk ve kontrast oldukça canlı yani film izlerken ki performansından çok daha başarılı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

Leanback Customizer i nasıl açtınız? google play guncellemeler kapalı. fabrika ayarli tv. hiç güncelleme yapmadım. bahsettiginiz uygulamayi tıklayınca " durmaya zorla " yazıyor. aç bölümü yok. bunun launcher simge olanı da aynı.

Ayarlarda yer alan "Uygulamalari Yonet" menusunun icinde, sistem uygulamalari satirinda leanback customizer tikladigimda yanda acilan menuden hem bildirimleri kapali halr getirdim hem de uygulamanin guncellemelerini kaldirabildim.

"

• Arkadaslar tv nin kendi diskindeki videoyu ortam sunucusu açmiyor. es dosya ile acmaya calisiyorum. ortam seciyorum fakat dosyo yolu bulunamadi diyor.

ortam sunucusu sadece flashı goruyor. kendi diskindeki videoyu kendi olayeri ile nasıl oynatacagız?

NOT ayni videoyu flashla aciyor ortam sunucusu.

• Ulen arkadaş elli takla açtırıyor bu philips firması yahu.

Amacım Philips'in kendi media playeri olan Ortam Sunucusu ile ağdaki 5 tb lık hdd film arşivine sahip bilgisayarıma erişerek istediğim dosyaları izlemek.

1. Ortam sunucusu ile açmak istiyorum. Zira Es file ile mxplayer ve Vlc player aracılığı ile ağdaki pc den izlediğim videoların hiç tadı çıkmıyor. Kendi playeri gibi akıcı oynatmıyor. İlla ki aralarda takılma yapıyor.

Dedik kendi playerini kurcalayalım. Ağdan izleyeceğimiz filmi kendi diskine kopyalayıp izleyeyim dedim. Kendi diskini de ortam sunucusu açmıyor. Bunun üzerine usb'i taktığımızda kendi menüsünde flashın hemen altında simplyshare (orjinal adı twonky media server ) kurcalayayım dedim. pc ye ilgili programı kurduk. Haydi bu da 30 günlük trial kullanım veriyor. Ulen tv yi alanlara serial verir diye bir ümit anasayfasına baktık. Ortada 30 dolar diyor. Hadi bir şekilde cracklisini buluruz ümidiyle ayarlara bakalım dedik.

İlgili ayarları yaptık. Cihaz simplyshare bölümünde dosyaları gördü. Birini açıp oynatalım dedik. Hadi buyur altyazıyı görmüyor. Vay a. böyle işin de gücünde. Bu ne lan elli takla attık gene boş gene boş. :(

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.