Bildirim
2016 Philips 49 Pus 6501 (96. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam nedense bende çıkmıyor. Garip.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tv için air mouse kullanan yada deneyen oldu mu? önerebileceğiniz bir ürün var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Aktug2016
Bu tv için air mouse kullanan yada deneyen oldu mu? önerebileceğiniz bir ürün var mı?
Ben Rii 8 kullanıyorum, Kodi ile uğraşırken işe yarıyor, onda da sistem zorlanınca donmalar yaşandığı için tam randıman alamıyorum. -
Touchpad şeklinde olan değilde hareketle kontrol sağlayan birşey düşünüyorum aslında... bunun gibi mesela
http://urun.n11.com/diger/dark-kam02-air-mouse-turkce-q-klavye-dk-ac-kam02-P15373619
yorumlarda birisi androidde sıkıntı yaşadım demiş... ondan kararsız kaldım. -
Arkadaşlar altyazı boyutunu nasıl büyütebiliriz? -
büyütemessin cunku yok. harici player yuklemen lazim vlcplayer veya mxplayer gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu tv ye bilgisayar ekranını kablosuz yansıtmanın bir yolu yok mu ek bir aparat kullanmadan, chrome a sağ tıklayınca yayınla diyorum ve tv ye yayınlıyorum ama sadece chrome u, masa üstünü nasıl yansıtabilir
ayrıca bilmeyenler varsa chrome da bu gayet iyi bir özellik, birde sony xperia x telefonumu google cast ile yansıt dediğimde direk tv ye yansıtıyor buda çok hoşuma gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 26 Ağustos 2017; 21:33:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
arkadaşlar bu tv ye bilgisayar ekranını kablosuz yansıtmanın bir yolu yok mu ek bir aparat kullanmadan, chrome a sağ tıklayınca yayınla diyorum ve tv ye yayınlıyorum ama sadece chrome u, masa üstünü nasıl yansıtabilir
ayrıca bilmeyenler varsa chrome da bu gayet iyi bir özellik, birde sony xperia x telefonumu google cast ile yansıt dediğimde direk tv ye yansıtıyor buda çok hoşuma gitti
maalesef yok pc masaüstü veya cep telefonu olduğu gibi yansıtamıyorsun bu tv de. -
Arkadaşlar her yerde bu tv nin banding sorunu olduğundan söz edilmiş.
Ambilight özelliği ve hue ışık sevdalısı olarak almak istiyorum evlilik öncesi.
Yeni üretimlerde banding sorunu halledildi mi yoksa tamamem şans işi mi ? Yeni üretim yapıyor mu acaba pilipis ?
Teşekkür iyi seyirler.
quote:
Orijinalden alıntı: gonulbas
quote:
maalesef yok pc masaüstü veya cep telefonu olduğu gibi yansıtamıyorsun bu tv de.
Telefonu yansıtabiliyorum çok kolay bir şekilde, bilgisayarımdaki chromuda kansıtabiliyorum hatta burdan film açıp tvden izliyorumda, ama masa üstü olmuyor çok ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet aynı şeyden bahsediyoruz. tv nin homecast, chromecast özelliği mevcut. bununlada sadece video görüntüsü aktarabiliyorsun. başka bir işe yaramıyor. -
quote:
evet aynı şeyden bahsediyoruz. tv nin homecast, chromecast özelliği mevcut. bununlada sadece video görüntüsü aktarabiliyorsun. başka bir işe yaramıyor.
video değil sadece bilgisayardaki chrome ekranı komple aktarabiliyorum, İnternet sayfasını yani, telefonu da aynen aktarabiliyorum ana ekranı ve telefonda yaptığım her şeyi oyunlarda dahil, bunları yaparken masa üstü görüntüsü aktarılamıyor olması bana garip geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Ağustos 2017; 13:37:36 > -
Şans işi
quote:
quote:
evet aynı şeyden bahsediyoruz. tv nin homecast, chromecast özelliği mevcut. bununlada sadece video görüntüsü aktarabiliyorsun. başka bir işe yaramıyor.
video değil sadece bilgisayardaki chrome ekranı komple aktarabiliyorum, İnternet sayfasını yani, telefonu da aynen aktarabiliyorum ana ekranı ve telefonda yaptığım her şeyi oyunlarda dahil, bunları yaparken masa üstü görüntüsü aktarılamıyor olması bana garip geliyor
bunu yani teli nasil yapiyorsunuz? bende sadece videolari cast ile yansitabiliyorum.
quote:
quote:
quote:
bunu yani teli nasil yapiyorsunuz? bende sadece videolari cast ile yansitabiliyorum.
ben sony xperia x de ayarlar cihaz bağlantısına giriyorum burda yayınlama var oana basınca tv yi buluyor tabi ortak wifi ile bağlanırken basıyorum direk yansıtıyor telefonu
iphone da ise yapmak ,için reflector 2 diye bir uygulama kurdum tv ye apk ile onu çalıştırınca iphonu air yansıtma özelliği ile tv yi bulup yansıtabiliyorum
-
cihaza bagli o halde. asus zenfoni 5 ve asus zenfoni 3 max ile böyle bir ayar yok. google home ile ancak video yayinlayabiliyorum. eyv.
quote:
cihaza bagli o halde. asus zenfoni 5 ve asus zenfoni 3 max ile böyle bir ayar yok. google home ile ancak video yayinlayabiliyorum. eyv.
google heme ile ben bütün telefonu yansıtabiliyorum onunlada denedim ama zenfonide denemedim tabi, bunlar için genel bir konuda açtım
https://forum.donanimhaber.com/philips-android-tv-lerde-kablosuz-aparatsiz-goruntu-aktarimi-pc-android-ios-tumunde--128635042#128635042
PC nin masa üstü ekran görüntüsününde yansıtmayı başardım
-
55 PUS 6401 kullanıyorum, konu olmadığı için burayı baz alarak bilgi edindiğim noktalar oldu.
Bilmeyen varsa ben de paylaşmak isterim, Philips uygulama mağazasında SS IPTV uygulaması var, bildiğim kadarıyla daha önceden böyle bir uygulama yoktu. M3U listesi ekleyerek IPTV kanallarını harika bir şekilde oynatıyor. Kullanımı da basit. Şuan malum spor kanalını uydu yayını kalitesinde takip ediyorum. -
Güzel paylaşım yarın deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X