Şimdi Ara

2016 Philips 49 Pus 6501 (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.730
Cevap
44
Favori
166.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gonulbas

internet belleğini sil diye bir bölüm var. onu denedin mi? belki wifi ağını o sekil unutturabilirsin.

denedim evet, işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 9 Eylül 2017; 13:33:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

internet belleğini sil diye bir bölüm var. onu denedin mi? belki wifi ağını o sekil unutturabilirsin.

denedim evet, işe yaramıyor.

Bu durumda unutmasını istediğiniz ağın ağda gözüken ismini değiştirmeniz işinize yarayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç biri..

Peki gerçekten bu çok basit sorunun çok basit bir cevabı varsa...

Neyse ki bir bok bilmiyoruz

• Herkese iyi günler. Severek kullandığımız 49pus7101 imizin ekranı kırıldı Tamiri mümkün mü? Mümkünse yaptırmak mantıklı mı? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_ir

Herkese iyi günler. Severek kullandığımız 49pus7101 imizin ekranı kırıldı Tamiri mümkün mü? Mümkünse yaptırmak mantıklı mı? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
    o mal kelimesini üstüme alsam hafif bir cevap yerine bambaşka yazılarla karşılaşırdın. " ne kadar zekice bir... " diyerek sana yardımcı olmak isteyen birine yazmak edebinde varsa. neyse başka bir konuda karşılaşmadan bloklayayım. ne faydam, ne de zararım olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 10 Eylül 2017; 13:14:12 >
  • x_ir kullanıcısına yanıt
    Genellikle panel fiyatları çok pahalı oluyor ama tv daha yeni bence servisi arayıp yeni panel fiyatını bir sorun.. Eğer bin lira civarı bir fiyat verirlerse yaptırmak mantıklı olabilir ancak daha yüksek fiyatlar için yeni bir tv bakmak gerek diye düşünüyorum...

• arkadaşlar youtube sorununa çözüm buldum. play storeden youtubeyi bulun ve güncellemeleri kaldırın diyin. Eski sürüme dönüyor, çözünürlüğü değiştirebiliyoruz iyi forumlar..
  • Bu kadar saçma güncelleme görmedim.. Bu arada Google play ayarlarından otomatik güncellemeyi kapatın durmadan güncelliyor...

• Arkadaşlar 5 aylık Vatan'dan alınma 43PUS6501. Dün ekranda yatay ve dikey olarak boydan boya + şeklinde çizgi çıktı. Ne dersiniz tv değişimi yaparlar mı? Yoksa sadece panel mi değişir?

İyi günler dilerim...

• autotech1 kullanıcısına yanıt
    hocam servise bir sorun bence
  • Servis bugün tvyi söküp götürdü. Ana merkeze yollayacaklarmış. Ben komple değişim talep ettim. Yalnız sadece panel de değişebilirmiş. Gelişme oldukça buraya yazarım. İyi günler...

• Arkadaşlar kodi 17.4 kullanıyorum turkvod ve seyirturk 1 hafta oncesine kadar sorunsuzdu ancak şuan çalışmıyor güncelleme diyor fakat guncellemiyor destek pls

• dtceko D kullanıcısına yanıt
    Seyirtürk de sıkıntı var malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: dtceko

Arkadaşlar kodi 17.4 kullanıyorum turkvod ve seyirturk 1 hafta oncesine kadar sorunsuzdu ancak şuan çalışmıyor güncelleme diyor fakat guncellemiyor destek pls

Turkvod otomatik güncelleme yok bildiğim kadarıyla yeni sürümü sitesinden indirip flashla usb den yüklemelisiniz.
  • arkadaşlar kodiyi bende kullanıyodum artık adam akıllı çalışan eklentiler bulmak zorlaştı turkvoddan başka varmı bildiğiniz sade güzel? şuan UKPlaylistle devam ediyorum
  • Yazdığım şeyler kaldırılmış, ya da telefondan göremiyorum. Neyse demekki okuyan okumuş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

arkadaşlar kodiyi bende kullanıyodum artık adam akıllı çalışan eklentiler bulmak zorlaştı turkvoddan başka varmı bildiğiniz sade güzel? şuan UKPlaylistle devam ediyorum

Ben sadece Exodus kullanıyorum. Önceden Turkvod kullanıyordum fakat Exodusu keşfettikten sonra diğer tüm eklentileri sildim. Film ve diziler için mükemmel.
  • Arkadaşlar az önce mail geldi dogus digitalden. 2 ay öncesinde mail atmıştım philips televizyonlarına 1 kere puhu tv gözüktü bidaha gözükmedi diye. Cevap geldi şimdi puhu tv android tvlerde yayında bildiriminiz için teşekkürler diye. Markete baktım hakkaten gelmiş :D sonunda 1080 p izlicez dizilerii

• Şimdilik çözünürlük yok daha betasındaymıs ileri zamanlarda gelir

• LENASSO kullanıcısına yanıt
    bir bakayım exodusu kullanmışmıydım hatırlamıyorum teşekkürler:)
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.