Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim de 12sinde bitiyor. Seçtiğin iş yerine göre değişiyor tarihleri bu sene 27 haziranda giden arkadasım da var :) @daedlus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walker. -- 6 Kasım 2015; 14:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abacus firması hakkında bir fikri olan varmı acaba ?
  • 2016 yazı için kayıt olan arkadaşlara toplamda ne kadara mal oldu?
  • ciee mülakatını geçmişim bende işimi de seçtim maine old orchard beach'a gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

ciee mülakatını geçmişim bende işimi de seçtim maine old orchard beach'a gidiyorum

Hayırlı olsun o kadar kesinleşti mi ki? Ben de eğer işverenin mülakatını geçersem Peking Restaurant'a gideceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese hayırlı olsun
    bana da bugün dönüş yapıldı. mülakatı tamamlamışım.
    büyük ihtimal montanaya gideceğim. şartları çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walker.

Benim de 12sinde bitiyor. Seçtiğin iş yerine göre değişiyor tarihleri bu sene 27 haziranda giden arkadasım da var :) @daedlus

Yani Hocam illaki 3 Ay çalışma zorunluluğu yok.Bu iyi oldu.Önümüzdeki günlerde başvurmayı düşünüyorum.

• daedlus kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi işverene göre değişiyor :)

• furkanavcu kullanıcısına yanıt
    16 Aralıkta işverenle skype üzerinden görüşme var da elemezler orda yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: babacan1910

16 Aralıkta işverenle skype üzerinden görüşme var da elemezler orda yani

Anladım, umarım güzel bir WAT geçiririz bu senekiler olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkanavcu kullanıcısına yanıt
    inşallah
  • Ben de bugün yaptım mülakatımı, bütün kaydolanlara hayırlı olsun
    Sorular şöyleydi
    1-Would do you want to participate in a program that is located in the US?
    2-Where were you born? Tell me something interesting about the place.
    3-What celebrity would you choose to sit next to on your flight home from the US at the end of your program? What do you hope you can tell them about your time in the US?
    4-What are your top 3 job choices in the US? Why are you interested in these job types?
    5-What kind of personality do you work best with and why?
    6-Şimdi varsa yorumlarınızı eklemek için 2 dakikanız var.
  • ARKADAŞLAR YARIN BOŞ VAKTİM VAR VE ÇIKIP BÜTÜN WAT ŞİRKETLERİNİ GEZECEĞİM..3600 DOLAR BİRİKTİRDİM..İSTANBULDAYIM AMA SİZLERİN HANGİ ŞİRKETLERİ ÖNERDİĞİNİ BİLİRSEM ONA GÖRE HAREKET EDECEĞİM..CIEE MÜLAKATLARI NE OLUYOR TAM OLARAK? 1 KERE Mİ OLUYOR YANİ KAÇIRDIKMI?SİZE NE KADARA MAL OLDU?

Arkadaşlar benimde sinir olduğum bi durum büyük harfle yazmak ama yazmak mecburiyetinde kaldım..çünkü malesef ki cevap veren olmuyor, görülmeden arada kaynıyor mesajlar.. en çok merak edilen şeyleri sordum, şimdiden cevaplar için çok teşekkürler hepinize
  • yunus_emre1991 Y kullanıcısına yanıt
    CIEE mülakatları her perşembe oluyor sanırım. Kaçırırsanız veya başarısız olursanız bir kere daha şansınızı deneyebiliyorsunuz.
  • Soğuk Espri kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, sizin önereceğiniz bi wat şirketi varmı peki?
    Ben de tavsiyelere göre bir şirket seçtim, siz de size en iyi geleni seçebilirsiniz. Şimdi burada isim vermem doğru olmaz.
  • Arkadaşlar merhabalar bende United TOWER's ile gideceğim kısmetse. 4 gün içerisinde mülakat olacak.Ankara veya Antalya dan katılan arkadaşlar var mı ?
    kardesm ilk sayfada ben sirket listesi yazmistim bulabildigim. Orayi oku ve ya ofislerie git ya da telefonla iletisim kur. Ama olabildigince hepsiyle konus. Ellerindeki is seceneklerini sor , konaklama GARANTISI iste. Ise gore belli olmasin konaklama , isveren ayarlamiyorsa full program parasi alan sirketin konaklamayi ayarlamak zorunda. Bundan sonraki asamada tekrardan yazarsan konusurz. Ciee mulakatina takilma , Ciee bir sponsordur ve Turkiye de sadece 3 firma ile calsir. Onun disindaki sponsorlarin buyuk cogunlugu on mulakat yapmaz. Kisacasi o 3 firmadn birine kaydolmazsan boyle bir derdin olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 12 Kasım 2015; 18:04:17 >
  • Güzel bir konu olmuş

okul bitince gidemedik bizde

• Bende ön kaydımı oxford a yaptırdım inşallah hayırılsı ile gider geliriz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.