Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah hocam :)
  • 2014 yazında çalıştığım San Antonio'ya tekrar gidiyorum, mülakatı da geçtim şimdi vizeye gitmeyi bekliyorum. San Antonio'ya veya Texas'ta başka bir yere gidecek kimse var mı forumdan?
  • Bende WonderWorks Myrtle Beach e gidiyorum nasipse arkadaşlar. İşimi seçmiş bulunmaktayım. Darısı sizlerin başına
  • Texas ta yasam nasil acaba sikintili bir yer mi buyuk ihtimal pleasure pier a gidecegim de
    Edit: bir whatsapp grubu kurulursa herkes rahat eder galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLoser1 -- 26 Kasım 2015; 20:26:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıl yazın wat yapmayı düşünüyorum ama yapan arkadaşlardan tavsiye istiyorum. Hangi şirketle anlaşmak daha doğru olur ve hangi eyalet daha güvenli teşekkürler :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Bende WonderWorks Myrtle Beach e gidiyorum nasipse arkadaşlar. İşimi seçmiş bulunmaktayım. Darısı sizlerin başına

Sevindim kardeşim diğer konunu da okumuştum senin için iyi bir değişiklik olur kendini toparlarsın . Uçak biletleri hariç sana maliyeti ne kadar oldu WAT ın ?
  • Ben bu sene üniversiteden mezun oluyorum. Herhangi bir üniversitenin dandik bir bölümüne kayıt olup hazırlığında kalsam bu gitmeme engel olur mu ? İlle de ortalama istiyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLoser1

Texas ta yasam nasil acaba sikintili bir yer mi buyuk ihtimal pleasure pier a gidecegim de
    Edit: bir whatsapp grubu kurulursa herkes rahat eder galiba

Texas eyalet olarak ucuz bir yer. Hem maaşımızdan az vergi kesiliyor hem yeme içme, diğer para harcanan şeyler diğer eyaletlere göre daha ucuz. Texas'ta 5.9 dolara aldığım winston sigarası DC'de 8, New York'ta 11 dolar gibi bir paraydı. 70'lik Yeni Rakı 19 dolar, dışarıda ortalama bir mekanda 12-13 dolara tıka basa rahatlıkla doyuyordum. Meksikalılar da bize yakın bir millet olduğu için fazla zorluk çekmezsin yemek konusunda.
  • Kassady kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam benim çok teşekkür ederim daha hocam net bir rakam yok ama her şey dahil 10 bin bulacak gbi
  • İstanbuldan gidecek olan arkadaşlar hangi firmayı tercih ettiklerini ve ne kadar para istediklerini yazabilir mi ?
  • Gencler fiyat petformans olarak ankarada en guvenilir firma hangisi soylermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Minnesota lake te daha önce tecrubesı olan veya hakkında bılgısı olan varmı ? iç bölgelerde calısmak daha sıkı ılıskıler kurmak acısından yararlı olurmu ?
  • sebo38 S kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 1 Aralık 2015; 17:13:44 >
  • Arkadaşlar merhaba ben de bu yaz wat programına katılmayı düşünüyorum. Uzun bir süredir Armada ile görüşüyorum çok memnunum yaklaşık beş firmayla görüştüm en memnun kaldığım Armada oldu fakat CIEE sponsor mülakatı olayı beni biraz düşündüyor şuan bir kursa gidiyorum pre ınt seviyesindeyim mayısa kadar int bitmiş olacak ama mülakatı geçebilir miyim bilemiyorum bu yüzden Just English ile görüştüm bir yandan onlar mülakatı kendileri yapıyorlar pre int için kursa devam ettiğim için daha rahat olabilecekmiş gibi geldi ama bilemiyorum.

Ayrıca İstanbuldan tek başıma gideceğim. İstanbulda başka şirketlerle görüşenler, yahut kayıt olmuş mülakata girmiş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Özellikle ciee mülakatı nasıldı? :)

• ciee de burda paylaşılanlardan farklı soruyla karsısalasan oldu mu arkadaslar
  • Bayağı araştırdım sorulari ciee'in yaklaşık 30-35 farklı sorusu var bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzenim work and travel ile new yorka gitti bu yaz dedigine göre bazen günde 10-11 saat çalıştıkları oluyormus
  • Old Orchard Beach'e gidecek olan varsa haberleşelim...
  • CIEE mülakatını geçmişim.Haftaya cumartesi işveren ile görüşeceğim.Virginia Beach'e giden varsa haberleşelim.
  • Arkadaşlar merhabalar herkese ben de programa katılmak için üç şirketle görüştüm.United Towers,Armada Grandee ve İdealsas.Benim merak ettiğim bir konu var gittiğim her şirkette danışmanlara sordum burda da dile getirmek istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim niyetin Amerika'nın kuzeybatı(Pacific Northwest) kısmına gitmek. Gerçekten çok istiyorum bunu,her ne kadar koca ABD de bir sürü güzel şehir bulunsa da benim için oraya gidebilmek çok önemli.Tabii ki çalışma sonrası gezmeye vakit oluyor ancak direk Washington veya Oregon gibi eyaletlerde çalışıp konaklamayı isterim.Kısacası oraya takmış durumdayım :)

Bunun mümkün olup olmadığını sorduğum zaman Idealsas ile olan görüşmem de olumsuz cevap aldım ve kapıdan çıkar çıkmaz hemen yandaki binaya girip Armada ile görüştüm.(Taksim'de ki şirketlerin şubeleri aynı yerde biliyorsunuzdur). Maalesef orada da Batı kıyısındaki işlerin çok kısıtlı olduğu cevabını aldım.Pes etmedim internetten araştırdım ve United Towers'ın o bölgede 1-2 işi olduğunu öğrendim.Hemen onlarla görüştüm bugün tekrar gelip bu konuyu diğer danışmanla konuşmam tavsiye edildi.

Aranızda California ve civarında çalışmış gezmiş olan var mı acaba? Bu konuda tavsiyeleriniz neler, Washington ve Oregon eyaletlerinde şansımı zorlamış olur muyum? Bir de istediğim bölgeye gidemezsem en yakın yerleri tercih etmeye çalışıcam,muhtemelen Montana belki Nevada eyaleti,buralar hakkında da bilgi verebilirseniz sevinirim.

Son olarak, Milli parklar da çok ciddi miktarda iş var,özellikle housekeeper olarak. Milli parkta çalışmak açıkçası kulağa güzel geliyor ama çalışan arkadaşlar varsa zorluklardan ve imkanlardan bahsedebilir misiniz, özellikle housekeeper işi için.Bir de yemek yapmakla çok alakası olan biri değilim mutfak işlerinde intermediate ingilizce ile idare edebilir miyim ? Şimdiden çok teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın bu konuya ilk kez yazıyorum hepsini sormak istedim :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.