Şimdi Ara

2016 WORK AND TRAVEL [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
26
Favori
31.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben de Bozeman a gideceğim. Vize evraklarını bekliyorum. 1 haftadir bilet araştırıyorum. Türkiyebiletten alacağım sanırım. Iptal icin totalde 30$ kesinti olacak eğer vize alamazsam. Bence hicbirsey değil. Bana uygun geldi. Ve donus tarihi kesin değil su an. Rezervasyon u eylül 23 olarak yaptırdım ancak aynı firma içinde tarih değişikliği yaparsam extra ücret olmayacakmis. Dedikleri gibi olursa gerçekten iyi olacak. Yarin alacağım sanırım bileti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nekatronik N kullanıcısına yanıt
    fiyat ne kadar? ayrica ben turkiyebilete sordugumda bilet iptali durumunda 15 dolar kesilir dediler bana. danismaninizla gorusup bir fiyat aldiniz mi benim danismanimin sundugu bilet turkiyebiletinkinden daha uygun bende bugun aliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle klm sirketinden biletimi almis bulunmqktayim ataturkten amsterdam-ny-charleston ordan da sehirler arasi ulasimla mount pleasant kismet olursa donus ny-amsterdam-ataturk

• Arkadaşlar selam. Herkese işi hayırlı olsun. Umarım vizede de sıkıntı çıkmaz ve hepimiz güzel bir program geçiririz.
    Benim iş aralık sonu gibi belli olmuştu. Şu an uçak biletlerini de hallettim. Zorlu ve bir o kadar aktarmalı yolculuk beni bekliyor.
    Montana 320 Guest Ranch'te çalışacağım. Oraya gidecek arkadaş varsa irtibat kurup şimdiden yardımlaşabiliriz.
  • buralar cok sessiz bu aralar nerde bu millet ya

• quote:

Orijinalden alıntı: gzkrn

fiyat ne kadar? ayrica ben turkiyebilete sordugumda bilet iptali durumunda 15 dolar kesilir dediler bana. danismaninizla gorusup bir fiyat aldiniz mi benim danismanimin sundugu bilet turkiyebiletinkinden daha uygun bende bugun aliyorum

Kardeşim bozeman gidiş, New York dönüş olarak fiyat 760 dolar su an. Bozeman gidiş - dönüş ise 930 dolar. Sen ne kadara buldun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, geçen yazki work and travel maceramı ( montana - yellowstone national partk - mammoth da yapmıştım, ) şimdi tekrar aynı eyalete fakat farklı bölgesine ( old faithfull ) gidiyorum :) 7 martta vize görüşmem var, son sınıf öğrencisiyim bakalım ne olacak :)

Edit : Bu arada Almanya'dan geleceğim 5 günlüğüne vize için, şu an erasmus yapıyorum, yorucu ve koşuşturmalı olacak bayağı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 27 Şubat 2016; 19:53:36 >
  • nekatronik N kullanıcısına yanıt
    benim charleston gidis newyork donus 588 dolara aldim turkiyebilete sordugumda 650 dolar demislerdi sirket daha uygun fiyata buldu anlayacagin

• Serzeni$te kullanıcısına yanıt
    yelloestone national parki bana da teklif etmislerdi cok sakin bir yer diye kabul etmemistim iyi mi ettim kotu mu ettim bilmiyorum

• gzkrn kullanıcısına yanıt
    çok sakin bir yer doğru, benim gittiğim yerde yaklaşık 30 wat öğrencisi vardı, şimdide aynı yere gidiyorum fakat old faithfull buralardan daha büyük ve geniş, 2 iş bulabileceğim bir yer, en az 400 500 wat öğrencisi var. Sakin olmasının bir avantajı olarakta, insanlar birbiriyle iletişim kurmak zorunda kalıyor, bundan dolayı iyi arkadaşlıklar edinebiliyorsun, bende arkadaşımla gidiyorum, geçen sene beraberdik tekrar gitmeye karar verdik, vize alabilirsek bakalım.. saati ne kadara hangi pozisyonu ve nereyi seçtin?
  • Serzeni$te kullanıcısına yanıt
    saati 9 dolar housekeeper mount pleasant sc yi sectim daha canli bi yer ikinci is bulma sansi da yuksek sadece benim calisacagim otelde 16 ogrenci olacak

• Daha once prep cook olan varmı? Is hakkında bilgi verebilirmisiniz?

• 15 Mart'ta vize görüşmesi için randevu aldım.Hayırlısı olsun
  • Arkadaşlar wisconsin de rowleys bay resorta giden varmı ? yada buralar hakkında bilgisi olan varmı ? ikinci iş bulabilirmiyim burada ?
  • ds2019 belgemiz de tamam sira geldi vize randevusu almaya

• Arkadaşlar her şeyi tamamladım ve bi aksilik olmazsa valleyfair eğlence parkına gidiyorum. Bu sene giden ya da geçen yıllarda orada wat yapmış olan var mı aramızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gzkrn

ds2019 belgemiz de tamam sira geldi vize randevusu almaya

Erken halletmişsiniz , bizde gerekli belgeleri daha yeni göndereceğiz ay sonuna anca gelir herhalde
  • LadyAmerica kullanıcısına yanıt
    yok ya o kadar gecikmez bi hafta on gune gelir sizin de. en azindan numarasi belli olur. ondan sonra vize basvurusu yaparsiniz zaten

• Az once vize gorusmesinden ciktim.
    Vizeyi aldim gidiyorum 😊

Yer : istanbul abd konsoloslugu

Darisi basiniza

• South Carolina Charleston civarina gidecek varsa bolge hakkinda bilgi verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.