Şimdi Ara

2018 WORK AND TRAVEL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
9
Favori
26.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019 yazı için düşünen arkadaşlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    ............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EF8F31CE3 -- 25 Şubat 2021; 13:3:58 >
  • Takeshi Kovacs kullanıcısına yanıt
    ben düşünüyorum hocam :) aslında her şey hazır okullar açılınca kaydımı yaptıracağım, düşünmekten ziyade kesin gidiyorum
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Nereyle anlaştınız ve fiyat nedir?

• Yeni sezon icin ankarada gitmeyi dusunen varsa bana ulasabilir mi ben de bu sene basvurmak istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Takeshi Kovacs

2019 yazı için düşünen arkadaşlar var mı?
    Bu dolar kuruyla hayal olma ihtimali var ama şimdilik ben düşünüyorum
    Eğer 8tl falan olmazsa ekimde self placement başvurusu yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 17 Ağustos 2018; 15:9:33 >
  • 20-25 k yı buldu wat
  • 2019 yaz ayında Wat düşünen var mı ben şirketlerden mail bekliyorum fiyat soran araştıranlar paylaşsa herkes fayda sağlar

• Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın üniversitem 1 sene uzadı bu gidişle. Work and travel'ı uzattığım sene yapabilir miyim?

• emre1270393 E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam. Az çok anlaşılacağı üzere tecrübelisiniz WAT hakkında. Size sorularım var baya hatta bir konu açtım yaklaşık 5-6 dakika önce bakıp cevapta atabilirsiniz bu programı merak edenler olup takip edebilirler konumu :). Cevap ya da PM atarsanız size sorularımı düzgün bir şekilde aktarıcam şimdiden teşekkür ederim, kendinize iyi bakın.
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Ben de mutfak işinden çok işin biraz daha hizmet kısmına girmeyi düşünüyorum ve ben hazırlığı yeni bitirdim Akademik olarak reading ve writing alanında c1 fakat speaking kısmında b1-b2 arasındayım eğer gidersem önümde zaman var ama başvuruda vs nasıl öğrenicez kesin bir şey sunuyorlar mı ''şu şu şu olabilirsin seç'' gibisinden?
  • 2018de giden arkadaşlar nerelere gittiniz? Hangi firmayla gittiniz memnun kaldınız mı? Mesaj atarsanız sevinirim

• bartenderlar çok kazanıyor bahşiş çok yüksek oluyor ama zor iş el çabukluğu vs. yapan türkler varmış.
  • 2019 için ben de düşünüyorum.
  • Batıda travel düşünen var mı?

• Arkadaşlar 2019 için bende ankaradan başvurmayı düşünüyorum düşünen arkadaşlar varsa eğer gelin bi whatsapp grubu kuralım daha rahat bilgi paylaşımı yaparız

• AllTaken kullanıcısına yanıt
    +1
    hangi şirket düşünüyorsunuz hocam? ben ankaradan başvurumu yaptım, yarın yatıracağım kısmetse parayı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • despinaleaxo kullanıcısına yanıt
    Aklımda campus,westline,studyzone var çok detaylı araştırmadım şuanlık aklımdan geçenler bunlar siz hangisiyle anlaştınız ve kaç liraya hocam

Studyzone ile anlaştım ben, 2000 dolar şirkete vereceğim. Yaklaşık 1500 dolar ise diğer şeyler için gerekiyor. (cep harçlığı, vize, uçak bileti vs)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.