Şimdi Ara

2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 TSi DSG olacağına geç gelsin 1.5 TSi 8 ileri tam otomatik olsun ABD'deki Jetta gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika olmuş be :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

skoda octavia ağır dandik plastik malzemelerin kullanıldığı leş ötesi bir araba. nerede oktavya kullanan görsem kendini passat kullanıyor sanıyor leş bir otomobil
    Ben de octavia sahibiyim ancak hiçte kendimi öyle passat kullanıyor gibi görmüyorum. Malzeme ve genel araç kalitesine gelirsek de hiç de öyle dandik değil. Ya kedi ulaşamadığı ciğere mundar der durumu var ya da bu tarz arabalardan çok daha iyisini kullanıyorsunuz. Leş otomobilmiş, peh!
  • Fiyat uygun olursa c sedan segmentini sallarrr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayret “Arka farlar egea moruq”cular gelmemiş daha.

• C sedanda çok güzel seçenek olmuş. Ebat olarak passat a yakın sanırım. Ben beğendim. Mantıklı fiyatlandırılırsa alırımda. Vag grubu golf 'ten sonra güzel bir tasarımla geldi

• Ne zaman satışı çıkar?

• Hybrid versiyonu alınır.

• Arka tasarım oldukça iyi hatta skodada şu zamana kadarki en iyi arka tasarım olabilir bence. İç mekan vw nin yeni ön konsol tasarımından izler mevcut malzeme kalitesi de göründüğü gibiyse oldukça tatminkar bir araç olmuş. Şunu da unutmamak lazım kalite ne kadar artarsa fiyata da o kadar yansıyacaktır, bir skoda kullanıcısı olarak vw ile aynı parayı ödemek istemem skodaya. Bu arada direksiyon w222 s class gibi olmuş çok beğendim
  • nikony kullanıcısına yanıt
    Doğruysa büyük rezillik. 2 litre dizel motordan 116 beygir nedir
  • Bazıları 2.0 tdi 116 hp motora takmış. O motor Avrupa’da genelde taksi ve filo araçları için. Eğer kesmeme durumu varsa buyrun 150 ve 200 hp da var onu alın diyor adamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 12 Kasım 2019; 20:22:46 >
  • onatba O kullanıcısına yanıt
    tamam.

• Bizim ülkede 1.6 motor üzeri fahiş mtv demek. 2.0 motor bizim ülkeye uymayacak. Bu arada 1.0 ve 1.5 lerin otomatik vitesli versiyonu da olmayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 12 Kasım 2019; 23:12:40 >
  • Bizim ülkede 1.6 motor üzeri fahiş mtv demek. 2.0 motor bizim ülkeye uymayacak. Bu arada 1.0 ve 1.5 lerin otomatik vitesli versiyonu da lmayacak mı?

• zed Z kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bende bu yorumu yapacaktım. Önce davranmışsın. A4 miş gibi dıştan. Fakat yanıltmasın alacakları zira audi de görünmeyen noktalarda da kaliteden feragat edilmez. Ekonomik olması için tasarruda taa sac dan başlanır.

• zed Z kullanıcısına yanıt
    Aynen. Bende bu yorumu yapacaktım. Önce davranmışsın. A4 miş gibi dıştan. Fakat yanıltmasın alacakları zira audi de görünmeyen noktalarda da kaliteden feragat edilmez. Ekonomik olması için tasarruda taa sac dan başlanır.

• Benim dikkatimi çeken şey; her yeni modelde arabaların orasının burasının büyümesi. Her yeni çıkan kasada "selefine göre bilmemkaç cm daha geniş" gibi ifadeler yer alıyor. 90lardan kalma arabaları gördüğünüzde ne kadar ufak olduğuna dikkatinizi verin. Her yıl daha büyük arabalar piyasaya çıkıyor, sonra da ne ara sokaklara ne de trafiğe sığıyorlar. Hele ki SUV tarzı arabalarda iyice ölçek dışına çıkıldı. Trafikte yanımdan kamyon kadar range rover geçiyor.
    Bu kadar büyük araçların bu kadar kısıtlı alanda (hele ki her gün daha fazla kişi araba sahibi oluyorken)bulunması çok saçma geliyor bana.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.