Bildirim
2020 YKS MASKEYLE GİRİLMESİ MUHTEMEL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben nefes alamıyorum lan maskeyle -
N95le gidinde görun ebenizinkini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Of böyle maske takacaksak ertelenmez
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
maske + 1 sınıfta 8-10 kişi olması . bu açıdan iyi çünkü ses yapan olmaz arada mesafe bol. arka sırada kimse yok. -
benim gibi gözlüklü insanlar ve solunum sıkıntısı çekenler ne yapacak la -
maskeyle barajı bile geçemem -
normal şartlarda sınav yapılırken bile okul kontenjanları yetmiyor üniversiteleri de kullanıyorlar bide sosyal mesafe olacaksa nasıl kontenjan yetecek ?
dışarıdaki velilerin sosyal mesafeyi yok etmesini hayal bile edemiyorum zaten.
onu geçtim sınav anında bir hapşırsa,aksırsa ne bok yiyeceğiz sınavın tüm ciddiyeti yok olacak.O andan sonra geri sınava nasıl konsantre olabileceğiz ?
eğer böyle bir ihtimal gerçekleşirse ben sınava girdikten sonra geri eve dönmem okulun kapısında yatarım hiçbir akrabama ve yakınıma veya herhangi bir insana bulaştırmak istemem,sınavdan sonra da kendimi izole ederim 15 gün
O ambiyansta hiçbir arkadaşın girmek isteyeceğini düşünmüyorum,en sağlıklısı üniversiteler eğitimi tamamlarken eş zamanlı olarak bizim de sınava girmemiz olur.Şunu da söyleyeyim zamanında gerçekleşirse formalite bir sınav olur çok kaliteli şeyler beklemeyin. -
Awk 1 gün maske takarak dışarı çıkayım dedim 10 dk dayandım sınavın işkenceden farkı olmaz
Ki tyt anında 2-3 soru çözemedin , stres ve süre sıkıntısı yaşadın diyelim o maskede boğulursun zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 24 Nisan 2020; 15:46:20 > -
Market icin disari ciktigimda 10dk mesafe gozluklerim resmen tipide olan araba camina benziyor bir de ustune bu maskeyle 3 saat sinava girecegim he sinavdayken assagi indiririm vallahi oyle bisey olursa solunum sıkıntisina hic girmiyorum bile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O yaz sıcağında tüm camlar, kapılar açıkken ve kimse yüz yüze değilken neden buna ihtiyaç duyulsun. -
kankam sen ne diyorsun ertelenir miquote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655
Bu mesaj silindi. -
Bina kapılarına ateş ölçer koyarlarsa ve temmuz sıcağı+heyecandan ateşi yükselenler şüpheli duruma geçer. Asıl film o zaman başlar işte.
Öte yandan ateş ölçmezlerse de büyük risk. -
bu seneki paketlerde anlaşılan o ki maske de olacak şekerin yanında -
quote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmi
Bina kapılarına ateş ölçer koyarlarsa ve temmuz sıcağı+heyecandan ateşi yükselenler şüpheli duruma geçer. Asıl film o zaman başlar işte.
Öte yandan ateş ölçmezlerse de büyük risk. -
Sanırım sınava girerek corona kapma açısından büyük risk alacağız üstte arkadaşlar söylemiş zaten ateş ölçseler ayrı dert maske ile girsek ayrı dert biri öksürse hapşırsa o damlacıklar 3 saat boyunca bütün sınıfa çoktan geçer :) yani demem o ki işimiz şansa kaldı :) -
Polis kontrol ederken aramızda cm bile kalmıyor adam her yerime bakıyor ve o polis bütün okulu kontrol edecek :)
normal şartlarda sınav yapılırken bile okul kontenjanları yetmiyor üniversiteleri de kullanıyorlar bide sosyal mesafe olacaksa nasıl kontenjan yetecek ?
dışarıdaki velilerin sosyal mesafeyi yok etmesini hayal bile edemiyorum zaten. onu geçtim sınav anında bir hapşırsa,aksırsa ne bok yiyeceğiz sınavın tüm ciddiyeti yok olacak.O andan sonra geri sınava nasıl konsantre olabileceğiz ? eğer böyle bir ihtimal gerçekleşirse ben sınava girdikten sonra geri eve dönmem okulun kapısında yatarım hiçbir akrabama ve yakınıma veya herhangi bir insana bulaştırmak istemem,sınavdan sonra da kendimi izole ederim 15 gün O ambiyansta hiçbir arkadaşın girmek isteyeceğini düşünmüyorum,en sağlıklısı üniversiteler eğitimi tamamlarken eş zamanlı olarak bizim de sınava girmemiz olur.Şunu da söyleyeyim zamanında gerçekleşirse formalite bir sınav olur çok kaliteli şeyler beklemeyin. |
Awk 1 gün maske takarak dışarı çıkayım dedim 10 dk dayandım sınavın işkenceden farkı olmaz
Ki tyt anında 2-3 soru çözemedin , stres ve süre sıkıntısı yaşadın diyelim o maskede boğulursun zaten |
benim gibi gözlüklü insanlar ve solunum sıkıntısı çekenler ne yapacak la
|
Öte yandan ateş ölçmezlerse de büyük risk. |
bu seneki paketlerde anlaşılan o ki maske de olacak şekerin yanında
|
N95le gidinde görun ebenizinkini.
|
Boş insan.
|
Benzer içerikler
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- sahibinden ritalin
- medikinet kullananlar yorumları
- altuğ güneş kaç yaşında
- havelsan maaşları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X