Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.069
Cevap
132
Favori
773.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı problem bende de var.geri vitese takınca aşırı atılma oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birisileri kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Dediğiniz gibi bir araç belli bir süre kullanılmadan artıları eksileri anlaşılmıyor. Sanki Astra ile devam edeceğim gibi 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 150+ hızla seyahat ettiğim zaman kaput altına çokça haşere girip telef oluyor temizlemesi de zor, ön panjur ile kaput arasına fitil koymayı düşünüyorum . Öyle bir kapı kaput fitil uygulaması olan var mı ?
    Ses sistemi kötü, serviste focal hi-fi(Renault servisinde aksesuar olarak geçiyor) diye geçen hoparlör takan var mı ?
    Geri giderken arka park sensörünün geç uyarı verip saçmalası yüzünden otopark duvarına değdim, beton kalıbı birleşim çizgisi değdi 3 hafif çizik oluştu nasıl boyamayı önerirsiniz ? Oje falan kapatmaz tırnak giriyor . Teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 2 Nisan 2023; 23:3:58 >
  • Merhaba arkadaşlar bende 2021 1.3 tce EDC koy paket var. Sonradan park sensörü taktırdım. Orijinali gibi olmuyor. Multimedya ekranı taktirayim diyorum geri görüş kamerası kullanabilmek için ama internette okuduğum kadarıyla bir sürü sorun var. Taktirip memnun olan var mı? Hangi markayı taktirmaliyiz Adana ya da Ankara'da bu işlemi düzgünce yapabilecek firma varmıdır. Servis en son 22 bin lira istiyordu. Bana mantıklı gelmedi

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Benim de aracımda aynı durum vardı. Özellikle paralel parktan çıkarken direksiyon da tam çevriliyse serseri gibi fırlıyordu araba. İlk zamanlarda yoktu, sonra çıktı.

Eco'ya alınca olmuyor dediğiniz gibi. Ama çözümle uğraşmadan sattık.

•  Megane 1.3 edc joy araç için tesla ekran ve geri görüş kamerası güncel servis fiyatını bilen var mı?

• ESER14 kullanıcısına yanıt

bizde olan 1.2 TCE EDC'de bunun gibi bir sorunlar vardı ve garantiden şanzıman değişikliği ile tamamen ortadan kalkmasa da düzelme oldu.

• TDB T kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, güncel link paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler

• Merhaba,

Necvox igo synctool kayboldu yükleme sonrası mağzadan da bulamadım yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

Biraz ayak alışkanlığı ile çözdüm gibi ama yinede dikkat etmezsen sıçrıyor.

Garanti devam ediyor. Servise mi göstersem?

• Megane benzinlilerin hepsi öyle, şanzıman ve motor hangisi bilmiyorum ısınınca düzeliyor . Soğukken araç gaz yiyişi, vites değiştirmesi topal ördek gibi .

• Hocam gönlünüz rahat edecekse güvendiğiniz bir servise gösterin. Hatta usta ile beraber serviste bir tur atın. Bizde öyle yaptık. Servise söyleyince pek ciddiye almıyorlar gibi geliyor. Ama ustaya söyleyip, tur atınca usta gerekeni yazıyor servis kağıdına. Bizim şanzımanla beraber rotlar ve 4 lastikte değişti. Ekstradan 2000 tl verip 2 yıl daha garantiyi uzattık.

@birisileri arkadaşın dediğini denediniz mi? Motor sıcak veya soğuk farkediyor mu?

Bizimki 1.2 TCE EDC 2019 model icon paket. Arabadan memnunuz ama ihtiyacımıza geçen seneye kadar cevap verirken, işler geçen sene hobi bahçesi almamızla değişti. Malum bahçe işleri için bagaj lazım oluyor, bagajı yetersiz geliyor. Bahçe yolları ve işleri için bu araba ideal değil. Bunu satıp ticari Toyota proace city alalım diyoruz ama megane’deki konfor bu araçta yok. Büyük ihtimal konfordan vazgeçip satacağız tabi bayide araç bulabilirsek. 

İlk çalıştırmada motor soğuksa vey 15-20 dk dan fazla stopta beklemişse ilk çalıştırmada 10sn kadar zengin karışım ile 1200dev gibi çalışıyor sonra düzenliyor.

Eğer bu aşamada aracı yürütmeye çalışırsanız araç adeta fren yapıyor gitmek istemiyor. İbre normale dönünce fişekliyor.

Ben motoru veya şanzımanı korumak için özellikle yapılmış diye düşünüyorum. Artık alıştım bekliyorum acelem bile olsa.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

Hocam bu kadar güçlü motorun bu kadar keskin tepki vermesi de birazda normal geliyor bana açıkçası.

Ama ilk aldığımda da böyle miydi net hatırlamıyorum. Son dönemlerde eko'da kullandım ayağım o şekilde alıştı galiba. Bir de saçma gelecek ama iki aydır kalın tabanlı dağlık ayakkabı kullanıyorum gaz pedalını çok hissetmiyorum Belki o yüzden ayarı kaçırıyorum olabilir.

Çevremde aynı araçtan yok şirkette dizel meganlar var Onlar da karşılaştırma için bana doğru bilgi vermez diye düşünüyorum.

• Aklıma gelmişken : Çift kavrama şanzıman araçlarda gaza yavaşça basıp çekmek gerekiyor . Eko moduna alınca size şehir içinde ciddi kolaylık ve konfor sağlar . Yoksa hızlı tepkilerle şanzımandaki plakaların şakırdamasını duyarsınız . Çift kavramaların hepsi öyle .

• Arkadaşlar selam, bu aracın garantisini uzatabiliyor muyuz? 2 ay sonra garanti bitecek? Var mı bilgisi olan oluru var mı varsa fiyat vs hakkında?

• serkaner16 S kullanıcısına yanıt

Maalesef aracı sattığım için dosyaları sildim. Elinde olan bir arkadaş varsa paylacaşaktır.

• Arkadaşlar selamlar. Aracı alalı 1 hafta oldu, şimdilik 2 sorun gördüm.

Yakın zamanda servise bakıma gideceğim , ne derler bilmiyorum ama ,başına gelen varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim.

İlki 130 km üstü hızlarda , kaputtan geldiğini tahmin ettiğim bir rüzgar uğultusu ortaya çıkıyor .Uğultu normal rüzgar sesinden rahatlıkla ayırt edilebiliyor.120-110 gibi hızlara düşünce geçiyor.

İkincisi , direksiyonu çevirdiğimde az yada çok fark etmiyor bir gıcırtı geliyor.Her direksiyon hareketinde gıcırtı devamlı geliyor. Ön takımda bir lastik parça gıcırtısı gibi geliyor bana.

Son olarak EDC 3. vitesten 4. vitese geçişlerde cuff- puuf artık ne dersek bir ses çıkarıyor. bir çok kişi de bu sesi duyduğunu söylüyor. Bana bir sorundan ziyade turbodan gelen blov off sesini çağrıştırıyor. Bu sorunları yaşayan varsa çözüm önerilerini duymak isterim.

Herkese iyi bayramlar.

Merhaba hocam. Bu dediginiz eski kasada mi yoksa makyajlı kasada mi?

2017 model 1.6 joy kullanıyorum, 2023 1.3 touch veya icon pakete geçmek istiyorum. Olumsuz bir tarafı var mıdır?

• fottili kullanıcısına yanıt

Direksiyon gıcırtı sesi için direksiyon altında bir parça değişiyor bende değişti bakımda ses gitti ama şimdi tekrar yavaş yavaş başladı kronik bir sorun sanırım.

• 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.