Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.306
Cevap
140
Favori
221.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sizin aracınız hangi paket?Benim aracım prestige paket fakat direksiyon arkasındaki dijital ekranı bu şekilde değiştiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cakkabo C kullanıcısına yanıt
    Benimde prestij bende değiştiremedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cakkabo C kullanıcısına yanıt
    Cool temel paket. Temayı diyorsanız değiştirmedim o şekilde geldi. Değiştirme seçeneği de yok bildiğim kadarıyla. Kullanım kılavuzunda da farklı tip ekranlar olarak belirtiyor.

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selamlar sportage mild hibrit benzinli prestige 1510 k olmuş.Zam gelmiş.Geçen ay 1440 dı yanlış hatırlamıyorsam.

• Gazın tepkiselliğinden memnun değilim. Yokuşlarda veya dururken kalkışlarda yavaşça gaz versem de sanki lag varmış gibi biraz bekleyip aniden gaz veriyor ve sarsıyor, kademe kademe hızlanmıyor. Bu durum özellikle dik yokuşlarda güven vermiyor gaza güçlü basarsam da patinaj çekerek veya zorlanırmış gibi bağırarak çıkıyor. ECO modundaki çekişle falan alakası olabilir mi diye Normal mod deniyorum arada biraz daha iyi olsa da aşağı yukarı benzer durum. Başka bir ayarla ilgisi olabilir mi? Sizde de böyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 1 Nisan 2023; 15:40:24 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Ben de anlattığınız gibi bir durum yok.

Autohold kapalı iken aracın bu ilk kalkıştaki karakteristiğinde bir değişiklik oluyor mu? Bir de bu tespitleriniz ile ilgili durumlardan sanki kullanma kılavuzunda bahsedilmiş. Yavaş kalkış falan…

• Merhaba, benim araç da bir süredir seyir moduna girmiyor, ayağımı gazdan çektiğim de sürekli şarj oluyor bilgisi çıkıyor.

• aateshh A kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Aracı belli bir süre kullanmadıysanız (1 hafta) veya çok soğuk havalarda (-5 ) bataryanın durumuna göre seyir moduna geçmeyebiliyor. Bende de benzer durum oldu. Tam servise gidecekken, tekrar kullanmaya başladığım 2. veya 3. gün tekrar seyir moduna geçmeye başladı. Galiba batarya belli bir % nin yüzdenin altına düşünce devreye girmiyor....

• free men F kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi aracı son zamanlarda seyrek ve şehir içi kısa mesafelerde kullanıyorum. Batarya tam şarja ulaşmıyor gibi. Bir kaç gün peşpeşe kullanayım, bakalım herhangi bir değişiklik olacak mı? Teşekkür ederim yanıt için.

• Car Lover C kullanıcısına yanıt

Dediğim dik yokuş olayı auto hold aktif değilken de oluyor ama yine de denemekte fayda var. Evet attığınız resimde benzer şeylerden bahsediyor, şanzımandan dolayı bunlar normal dese bile beğenmediğim düşüncesini değiştirmez maalesef, zira güven vermiyor araç dik yokuş çıkarken sarsıntılardan dolayı.

Normalde birçok firma kullanma kılavuzlarında aracın neleri yapamadığından pek bahsetmez. Bence burada Kia firması açık sözlü davranmış. Sanki yukarıda bir başka kullanıcı da benzer sıkıntıların hiçbirisini yaşamadığını söylüyordu. Sizin aracın kavramasına has bir sıkıntı olabilir. Kuru kavramaların dayanıklılık seviyesi artık herkes tarafından bilinen bir gerçek. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.

• kia sportage cool paketini sıfır bulma şansımız var mı bayilerle görüşen var mı ne zaman gelir acaba

• Dün bazı bayilerin kotaları belli oldu. Tüm bayileri en geç bu hafta aramanız sizin faydanıza. Sıra yazmayan bayilerden belki bulabilirsiniz.

• Yeni kia sportage almayı düşünüyorum. Yıllık 20.000 km civari yol yaparım. Benzinlimi yoksa dizelmi tavsiye edersiniz. Bide standart ses sistemi nasıl.
    Harman Kardon çok fark ediyormu

• dellxps2 D kullanıcısına yanıt
    Şahsi önerim benzinli olması ortalama 7 lt yakıyor dizel aracın yıllık 35 40.000 km olunca karlı olduğunu düşünüyorum bir de kullanırken kısa mesafe günlük kullanım ise benzinli daha mantıklı mild hibrit de faydası var harman kordon benim araç düz olanı dinlemedim yorum yapamam

Selamlar; benim tavsiyem benzinli mild hibrit harman kardon.

• mguldenn kullanıcısına yanıt

hocam ben hyundai aldım. aksesuara 27 bin tl ödedim fakat 16 bin tl lik bir fatura göndermişler. arac faturası da ödediğimden düşük

Kesinlikle benzinli tercih edin. Benim aracım benzinli+harman kardon var. Bence harman kardon için o kadar para vermeye hiç gerek yok. Yüksek sesli dinlemediğiniz taktirde farkı çok anlayamıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.