Şimdi Ara

2023'e kadar zam yapmayacağını söyleyen TurkNet zam yaptı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Size şurada bir soru sordum cevaplar mısınız??

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153392052

• turuncu_ kullanıcısına yanıt

TurkNet Cem Çelebiler DH'de soruları cevaplayacakmış, soruları şu anda DH Twitter adresinden alıyorlar. Benim sorum;

"Sabit Fiyat 1 Mart - 1 Mayıs tarihleri arasında geçerliydi."

Sabit fiyat garantisi sözünü verdiğiniz zaman 1 Mart-1 Mayıs arası abone olanlara geçerli diye bir ibare var mıydı? Var ise bu ibare nerede gösterir misiniz? Eğer o ibare yoksa verdiğiniz söz bütün aboneleri kapsar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile İnternet Kutusu'na evrakları gönderdim WhatsApp üzerinden. Güle güle TurkNet, size sansür konusunda başarılar(!) dilerim(!).

İnşAllah İnternet Kutusu'da bozmaz, hiç umudum yok ama...

@TurkNetDestek

• BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

Bu soruyu soracaklarını sanmıyorum :) Mazallah sonra sponsor paraları gider falan.

• turuncu_ kullanıcısına yanıt

Dediklerinize tamamen katılıyorum, hatta attığım Tweet'i bile silebilirler diye düşündüm.

Neyse evrakları gönderim İnternet Kutusuna, TurkNet GigaFiber aboneleri ile kendi çalıp kendi oynasın.

• Taahhütlü internet arar olduk zamlar yüzünden

• alcholick kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiyat değişiklikleri genel olarak bizim de hiç sevmediğimiz bir konu ve asla yapmak istemeyiz. Dünyada ve ülkemizde yaşanan mevcut ekonomik koşullar çok değişken. Bu durum bizim sektörümüzü de etkiliyor. Ancak Biz TurkNet’lilerin özgür internete her zaman en rahat şekilde sahip olması için seçenekler arıyor, her koşulda size destek olacak ve koruyacak çözümleri düşünüyoruz.
    Bizim kontrolümüz dışında gelişen bu mevcut koşullardan sizi korumak için 139,90 TL’lik fiyatınız hiç değişmeden 10 aylık faturanızı peşin ya da 3 taksit seçeneği ile ödeyebilirsiniz. Üstelik dilediğiniz zaman iptal ederek kalan tutarı da iade alabilirsiniz.
  • Hayırlı olsun 249.99

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Böyle saçmalık mı olur? O dönem abone olan kullanıcılar zamsız faydalanacak da biz eski kullanıcılar neden zamdan etkileniyoruz.

• Turknet'in günde 10 kere 10 aylık sabit fatura mesajı spamlamasından belliydi fahiş zam yapacağı. :)

• Fahiş zam bir yana artık arıza tespiti için haraç gibi 300 TL istiyorlar. 1 haftadır sorunsuz çalışan vdsl2 hattım altyapı yenileme çalışmaları sonucu hepten kesildi. 1 hafta internet kesintisi yıl 2023. Yahu Kütahya merkez TTNet binası 100 metre çarşı içi saha dolabj balkondan 15 metre işhanı ve apartmanlar var. Türknet harici diğerlerinde internet 3 gün önce gelmiş. Türknet abonesine internet yok. Arıza kayıtları haraç ister gibi 300 TL istiyor müşteri hizmetleri. Hattimda sorun yok türktekekom dan ekip sorun turknetde diyor bunlar para peşinde 300 TL çik. Kalanlara sabırlar diliyoruz artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2311asd 2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size yardımcı olabilmem için destek kayıt numaranızı iletmenizi rica ederim.
  • Sorun çözümsüz. 1 işhanı ve 1 apartman internet olmayan 1 abone. Hatta sorun yok sorun 300 TL vermemem. Eminim çünkü çalışan hattım saha dolabı değişince çalışmaz oldu. Ekip sinyal kontrolü yaptı evden sorun yok diyor. Sorun sizde ama hala çözüm yok. Çok zor değil beni bulmanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2311asd 2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşmanızı rica ederim. Size ait hizmeti bulup yardımcı olmaya çalışacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.