Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (625. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü7 Mobil
5 sn
12.829
Cevap
470
Favori
586.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ütopik bir fark olmaz gibi hocam aylım ortama kemer 27.4 iken bodrumda 25.6 👍
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    2.5 yaşındaki çocuk eklenince 5bin lira arttı fiyat :) hiç tahmin etmemiştim böyle birşeyi açıkcası. Ben de mylome'a niyetlenmiştim baya ama bu durumda beni kaybederler :)

Olursa bu fiyatlara öneriniz memnuniyetle değerlendiririm.
  • iburak23 İ kullanıcısına yanıt
    Deniz

My > liu

Alkol

Benzer

Şovlar

Liu> my

Yemek

Benzer olsa da Mylomeda lezzet sorunu konuşuluyor

İç mekan dizayn

Pinterest havası olan liu >

Fiyat

%25 ön ödeme ile Mylome öne geçebilir
  • Gökhan Aksoy FYANH G kullanıcısına yanıt
    Fiyatları çok yüksek rakiplerine nazaran
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Belek Side lara civarı otel önerileriniz var mı 80 bin civarı 5 gün temmuz ayı için

Yemekler çeşit olarak yeterli ve lezzetli her öğünde muhakkak et vardı. Tatlıları bence biraz zayıftı mesela fıstıklı tatlıları çeşit olarak azdı. Bence eski bir otel değil. Başka hatırladıklarım; mesela orda yediğim döner ve tantuninin lezzetini hala hatırlarım. Sadece öğle yemekleri bana biraz zayıf gelmişti kapalı dondurma yoktu aquaparkı yeterliydi ve havuzları büyük ve temiz, akşamları çocuklar için festival yapılıyordu, odalar geniş ve temizdi otel iki katlı binalardan oluşuyor ve peyzajı güzel , denizi klasik belek denizi dalgalı ve kum alkol kullanmadığım için o konuda bilgim yok

Başka sormak istediğiniz olursa cevaplayabilirim

Çocuk ve yaşlar nedir hocam beklentiler bir de
    Çocuk 1 tane 4 yaş biraz kalite istiyoruz açıkçası voyage belek, ethno Belek tarzı otel istiyorum ilk açılış fiyatları bana yakındı onların ama Şuan baya yükselmiş 100 civarıydı her ikiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan Aksoy FYANH -- 16 Kasım 2024; 21:32:53 >
    Hocam bu kalibrede oteller maalesef artık zor , temmuzda başlangıç sezon başı geçiyor belki 4 gece düşüp voyage Belek alıp azıcık tatilim ağrımaz başım yapabilirsiniz

Ama şöyle liste yapayım ne olduğu belirsiz gıdalar içermeyen kuzusu, pastırması, iyi peynirleri, Antep baklavası ,düzgün tatlıları, margarinsiz ürünleri ve düzgün alkolleri olan otelleri yazayım

Ön liste yapayım ben 30haziran 5 Temmuz

Gloria verde 70
    Miramare beach 64
    Nirvana cosmo 78 (ön ödeme ve tatilciden indirim alma ihtimali )
    Delphin imperial ve Delphin be grand 72-73
    Akra kemer ( küçük tesis )
    Arum barut 73

Çok kafa yormadan eskide olsa sağlam tesis Gloria verde alır gün içinde Gloria golfe çocuğu götürüp eğlendirir döner sürekli iyi pişmiş kuzu pirzola ile günümü geçirirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 16 Kasım 2024; 21:50:4 >
  • Ulusoy Kemer açılmış nasıl bir otel pek bilmiyorum

16-21 haziran 43600
    26-31 Mayıs 35300

22-27 Eylül 47800
    27eylül -2 Ekim 45700
    Delphin imperial yada bi basamak çıkarak ethno belek alayım diyorum ama delphin uygun geldi Şuan çok kararsız kaldım voyage çok yükselmiş alınacak gibi değil
  • Akra nın black friday kampanyasından ses yok sanrıım baktım ama gören oldu mu ?
  • Radyoloji28 R kullanıcısına yanıt
    Euro dusunce otomatik yerliye yuzde 5 kampanya yapmis saymislardir:)
    Onbellekte bu bilgi var ama icerik sonradan kaldirilmis.

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
    Dün ben Ets tur Ankamall ankara şubesine gittim. Orada haziran ayında 51111 liralık kara manzaralı bir oda talep ettik. Ama red verdi. Kesinlikle oda açılmayacak dendi. Alamadık malesef 😔
    Arkadaşım geçenlerde çok övdü.
    Ben yapının eski olduğu için hiç ilgilenmediğimi söyleyince yiyecek kalitesinin ve hizmetinin iyi olduğunu söyledi sabırsızlıkla bekliyoruz açılmasını dedi.
  • salih efe S kullanıcısına yanıt
    Black için mi yoksa normal şartlarda mı
    Normal şartlar içindi
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Benim iş yattı desene hocam 😊
  • tsunami0108 T kullanıcısına yanıt
    Canlıdan görüştüm az önce black friday kampanyasının olup olmayacağı belli değil diyorlar. İlk başta duyuru yaptılar, sonra sadece duyuruyu kaldırdık 17 sinde kampanya olacak dediler şimdide belli değil diyorlar. Tahminim büyük ihtimalle de öyle bi kampanya falan olmayacak, olacaksa da çok sınırlı oda tiplerinde ufak indirim oranlarıyla olur
  • 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.