Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (627. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil
5 sn
12.836
Cevap
470
Favori
586.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar burada otel rezarvasyon satısı yapiliyormu 28 -02 agustos 2 yetiskin bir cocuk antalya bolgesi yardimci olabilirmisiniz limit 100 bin maximum
  • zehir25 Z kullanıcısına yanıt
    Yapan arkadaşlar var
    jolly ninde
    ets den de arkadaşlar var
  • IC GREEN PALACE dan çıkış yaptık bugün.

Önceki günlerde TUI MASMAVİ hakkında yazmıştım burada. Karşılaştırmalı yorum yapayım dedim.

Öncelikle otelin genel Izlenimi TUI ye göre daha iyi ve kaliteli hissettiriyor ama tabi burada çok konuşulan marka oteller gibi de değil hani. Burada paylaşılan fırsatlar üzerine gittik her ikisine de, teşekkür ederiz tavsiyeleriniz için öncelikle 🙏🏻

IC yi özellikle ısıtmalı havuzları ve Aquapark için tercih ettik ve güzel de oldu. Havalar da iyi gidince çocuklarla her gün suda idik. Hatta kapalı havuza hiç ihtiyaç duymadık.

Otelin ana restaurantı TUI den sonra şık bir restaurant gibi hissettirdi. TUI'de içerisi daha basık ve yemekhane gibi korkuyormuş içerisi meğer 😅 yemek ve tatlılar daha iyi idi ama bazı şeyler çok iyi iken bazıları başarısız idi yine. TUI'de tüm yiyecekler görev icabı yapılmış gibiydi ancak burada gerçekten lezzetli yemekler vardı. Ama tatlılar genel olarak pek iyi değildi yine. Antep fıstık buraya da uğramıyor 😅 Diğer taraftan ızgara parça et olarak en fazla kuzu şiş gördük bir kez, onun dışında tavuk ve hindi ağırlıklı idi.

Odalar ve yataklar daha iyi, banyo daha geniş idi ve küvet vardı sevene.

Alkol kalitesi giriş - orta diyebilirim. Şişe bira gördüm masalarda ilk gün ve barlarda istediğimde yeni bittiğini, yenisi tedarik edilecek mi bilmediklerini söylediler. Sonuç olarak bir daha şişe bira gören olmadı 😅

En büyük eleştirim kahvelerine olacak. KAAVE markası otelin her yerinde kullanılıyordu. Lobbyy bar ve kafede taze demleme tarzı yapılıyordu ama diğer her yerde otomatik makine ile veriliyordu. Daha önce denemediğim bir marka idi ve tadı yüzeysel kaldı her içmişimizde, zevk almadık yani. Hele makinelerinki daha kötü.

Çocuklu aileler için çocuk kulübü gece 12 ye kadar aralar vererek çalışıyor, bu güzel.

Çevre düzenlemesi olarak çalışmalara denk geldik IC 'de ayrıca. İçeride traktör falan geziyordu, çimlerin olduğu alanlar tarlaya dönmüştü 😅 TUI nin yeşil alanları çok bakımlı ve çekici idi.

Genel olarak baktığımda günlük fiyatı TUI'den 1,5k fazlaya değer miydi evet.

Bu arada ETS den yaz fiyatlarına baktım az önce ama bakmaz olaydım. Konsept aynı olursa, yiyecek içecek kalitesi yükselmez ise kesinlikle tercihim olmaz çünkü teklif edilen fiyatlar premium otel seviyesinde temmuz ayında. O kadar da değil IC 😂

• Kış konseptinde titanic, ıc, tui hepsi sınıfta kaldı.
    Gittik ve aman aman bir kısıt yoktu denilen otel çıkmadı ben ıc hepsinden iyi hizmet verdiyse ilerki rezervasyonlarda dikkate alırız diye düşünüyordum ama son yorumla onuda çıkardım listemden.
    Titanic ten sonra calistayı ziyaret ettim
    Ziyaret için kabul etmeleri personelin yaklaşımı ve otelin görünür kalitesi hoşumuza gitti ısrarla kış konseptinde kısıtlar var mı dedim yok denildi odalardaki bukletler videolardaki gibi yerli yerindeydi.
    Titanic lara da buklet namına pek bir şey yoktu.
    Sadece 7/24 olan Turco restoran kış boyu tadilatta onun yerine ana restoran hizmet veriyor dendi.
    ısıtmalı aquası iyi
    açık ısıtmalı havuz titanic laranın havuzunun yarısı kadar
    Kapalı havuz titanic lara kadardı.
    Voyage sorgunada gitmeyi gözüm almadı asıl oranın kış konseptini merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 18 Kasım 2024; 1:34:25 >
  • Sise bira veren otelleri listeleyen video gordum, kapali kutu soft icecekler icin de bir liste var midir bildiginiz?
    Soft icecekler premix olunca keyif vermiyor acikcasi.
    Cornelia diamond bakıyordum onda bile kutu degil diye yorum vardi.
  • Arkadaşlar Kemerde Akra Kemer oteli hakkında tecrübesi olan var mıdır? 4 gece 1-5 temmuz bütçem 50 bin civarı. Tam olarak o otele denk geliyor. Değer mi? Şu otel varken Akra Kemerde ne işiniz var be hocam diyen var mı mesela :)
  • kaganmit K kullanıcısına yanıt
    Akra Kemer için doğru yerdesin. Burdaki hemen herkesin tavsiye ve tercih ettiği bi oteldir. Bende kurbanda ordayım nasipse :)

Alternatif anlamında bişey öneremem ama akra kemeri gönül rahatlığıyla alabilirsin.
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Kış konseptine gidecek olsam voyage Belek ve Calista ilk tercihim olurdu 👍
  • temmuz ayı için akra kemer mi ya da jiva beach resort' umu tercih edersiniz? Fikri olan varmı acaba ?

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    +1🙋
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Böyle bir bilgiye ihtiyacım vardı.Sömestir için videolarına bakıyordum ve özellikle baklava büfesi acayip zayıf gelmişti bana.Burada Kasım da Titanik Laranın baklava büfesi eleştiri almıştı.Bence IC Otelin en büyük avantajı Aqua alanının ısıtmalı olması.Gönderiye Titanik Lara baklava büfesini ekliyorum
  • Calista Luxury Resort'ten dün itibariyle döndük.

Öncelikle otele girer girmez kalite hissiyatını alıyorsunuz.

Personel, temizlik, tesis genel bakımı, peyzaj, yeme-içme, barlar, havuzlar, sahil ve genel hizmet kalitesi iyi .

Kış konsepti dahilinde dış alanların bir kısmı kapalıydı. Turca Restoran, The Garden Alakart ve gözleme evi gibi alanları kullanamadık. Shiller Cafe, Charm ve Blue Bar açıktı.

Aquapark ve ısıtmalı havuzlar aktif bir şekilde çalışıyor. İskele kapalı.

Cally Kids Club aktif bir şekilde çalışıyor ve yeni restore edilmiş. Çalışanları da son derece özverili. Çocuklarınız için bu çok iyi bir durum, zira hiç sıkılmıyorlar. Sürekli farklı bir aktivite mevcut.

Eğlence hizmetleri ciddi şekilde zayıf. Kış konsepti gereği midir bilemiyorum. 4 günden sonra cidden sıkılırsınız bu açıdan.

Kapalı oyun alanına gidelim dedik. Makinaların yarısından fazlası bozuk. Bowling kişi başı 5 € ücretli.

Yeme içme kalitesi iyi denebilir. Ana restoran Bellum, konsept gereği dış alanlardaki ızgara hizmetini kaldırmış. Hizmetin tamamı içerde. Yemeklerde kullanılan malzemelerin genel kalitesi yüksek. Kırmızı ve beyaz etin birkaç çeşidi her öğünde mevcut. 3-4 çeşit fıstıklı tatlı mevcut öğle ve akşam yemeklerinde. İçeceklerin tamamı masaya hızlı bir şekilde servis ediliyor ve restoran barında bulamayacağınız bir içeçek yok. Tüm soft içecekler cam şişede servis ediliyor. Restoran personeli genelde Orta Asya ülkelerinden ve çok saygılılar. Her siparişiniz dakikalar içinde masanıza geliyor. Sipariş alıp kaçıp giden garson yok.

Pastane kısmı çok zayıf. Acil iyileştirilmeli burası. Shiller Cafe, bu boşluğu dolduruyor neyse ki. Açık alanda kahve, pasta ve dondurma çeşitlerini bulabiliyorsunuz burada.

Charm Bar, sahil kenarında, aktif bir dinlenme imkanı sunuyor güzel havalarda. Kaliteli ve geniş bir bar. Her türlü içeceğe erişebiliyorsunuz burada da. Barlarda fındık, antep fıstığı veya bademi ayrı ayrı isteyebiliyorsunuz. İsterseniz karışık çerez ve ruffles ve doritos cipsler de mevcut.

Genel alkol kalitesi orta-üst seviyede. Chivas 18+, Royal Salute, Macallan, Lagavulin, Blue Label, Talisker, Hibiki tarzı premium viskiler, Belvedere ve Grey Goose votka ve Corona bira ücretli.

Rezervasyonumuz bahçe manzaralı standart oda olmasına rağmen odamızı ana bina yandan deniz manzaralı odaya yükselttiler. Oda kalitesi gittiğim birçok otelden iyiydi. Son derece teknolojik, ferah ve geniş oturumlu odalarda, Molton Brown marka kaliteli buklet ürünleri mevcut. Minibar dolu dolu. Odaya girişte 1 adet Kavaklıdere şarap ikramı mevcut.

Kış konsepti dahilinde genel bilgiler bu yöndeydi. Aklınıza takılan bir sorunuz olursa yanıtlayabilirim.

Calista Luxury Resort, Belek bölgesinde ilk 5'te sayılabilecek bir otel olmasına rağmen Voyage Belek'in üstüne kesinlikle çıkamadı benim nazarımda. Eğer hali hazırda bir rezervasyonunuz varsa hayallerinizi ona göre yükseltiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickael Pote -- 18 Kasım 2024; 14:11:12 >

• Herkese merhaba donanım forumu biliyordum ama otel konusunu yeni keşfettim malesef...bende erken rezervasyon yaptırdım ama uygun mu aldım pahalı mı kafam karıştı Ağustos ta kış dönemi Voyage Belek 2y2c 24/29 Kasım 5 gece 40 bin aldım haftaya gidiyoruz nasipse .Voyage Sorgun da 2025 12/17 Ekim 5 gece 51 bin. birde 20/25 Nisan 5 gece mukarnas 21 bin e aldım sizce nasıl??
  • pazarama tatilden ocak 2025 için tatil rezervasyonu yapmıştık. şimdi iptal etmek istiyoruz. iptal sigortası yok. daha iki ay var. bu şekilde iki ay olan rezervasyonu iptal güvencesi yoksa iptal edemiyor muyuz? pazarama tatil i aradım. sağlık raporu istediler. iki ay sonraki tatil için nasıl rapor alınıyor??

• Maliye84 M kullanıcısına yanıt

Mukarnas'ı aradan çekip yükseltebilirseniz gayet güzel tercihler. Voyage kalitesini tattıktan sonra 5 gece Mukarnas bünyenize sıkıntı verebilir.

• huzyin67 kullanıcısına yanıt

Normalde böyle bişey yok. 1 ay kalana kadar turizm acentaları direk iptal ediyor. Pazarama'nın farkı nedir bilmiyorum ama muhtemelen olayı bilmeyen bir Müşteri Temsilcisine denk gelmişsiniz.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Sağlık raporu istediler. Şimdi sitesine girdim. İptal talebi gönder butonu kalkmış.
  • Mickael Pote M kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler mukarnas i da aslında uygun fiyatli olduğu için denemek istedik çocuklar için fazlaca aktivite var gibi umarım f/p olarak düşündüğümüzde memnun kalırız

• Maliye84 M kullanıcısına yanıt
    Voyage’lara yapacak yorum yok,
    20-25 Nisan Mukarnas yerine 23-27 Nisan aralığına kadar 4 gece 24 küsür civarına Akra Fethiye ya da Akra Kemer tercih ederek tüm yaz planlarınızı kaliteli seçimlerle tamamlamanızı öneririm :)
  • senayakbas kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim Şenay hanım dediğiniz otelleri araştıracağım 😊 ancak ben Voyage lari acaba yüksek fiyattan mi aldım sizce onu merak ediyorum 🙃

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.