Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (636. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 13 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü6 Mobil
5 sn
12.831
Cevap
470
Favori
586.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İmkansız hocam o kadar diyim sana :)

Kendin izin alabiliyosan anca.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Evet hocam aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Ramazan bayramı bitimi ile 2.yarı ara tatili çakışıyor.Bından ötürü özellikle çocuklu aileler planını ona göre yapsın.Belki resmî tatil olmaz ama okullar tatil olacak bilginize.Ramazan bayramı Salı günü bitiyor ama haftanın geri kalanı da okullar tatil.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

Bir süredir grupta aktif değildim. Konusu geçtiyse bilgim yok.

Kıbrıs otelleri
    Grand Yazıcılar
    Orka Lotus
    Labranda otelleri
    XO Cape Arnna (Liberty oteli signanın yanında)
    Büyük Berk
    Akka otelleri
    Arin Resort
    Liberty otelleri
    Hapimag

Otelleri 2025 fiyatlarını açıkladılar. Bilgi vermek istedim

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt
    Eksik yazdım hocam, ben ve eşim öğretmenim. Bizim seminer haftası da bayramdan sonraki hafta. Semimer normalde yüzyüze olacak deniliyor ama bayramdan dolayı online olacaktır. Benim en büyük güvencem bu. Tatilin de 9 gün olacağını düşünüyorum ama. İkisi de olmazsa mecbur iptal edeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seminer online olur hocam
    Kasımda bile diretiyorlardı yapmadılar
    Çarşamba ve sonrası okula gelin demezler ben de buna güvenerek sigortalı aldım f/p düşüneneler için o tarihlerde hizmeti orta seviyede olan
    Numa Bay Exclusive
    4 gece 15k civarı
    Ama otel 1 nisanda açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 21 Kasım 2024; 11:27:6 >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Evet seminer online olacaktır büyük olasılıkla online olacaktır

• Akra Kemer için telefonla aradığımızda sitesindeki iade edilmez olan fiyattan mı yardımcı oluyorlar.

Birde peşin veya 2-3 taksitle almayacağız 6-9 ay gibi taksit lazım son alan arkadaşlardan yorum gelirse süper olur.

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Bu otelin ilginç bir SPA politikası var.Adamlar Hamam ve Saunayı ücretli yaptı.Arayıp,neden öyle bir şey var diye sordum.Telefonda ki kişi de “inanın bizde anlamadık “dedi.Sonuçta Nisan başında SPA kullanılır diye düşünüyorum.Ayrıca 1Nisan da açılıyor olması ayrıca bşr handikap

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    ETS bünyesinde maximuma 9 taksit var iptal edilemez isterseniz tesisin verdiği fiyat üzerinden görüşebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Senior.Planner

Akra Kemer için telefonla aradığımızda sitesindeki iade edilmez olan fiyattan mı yardımcı oluyorlar.

Birde peşin veya 2-3 taksitle almayacağız 6-9 ay gibi taksit lazım son alan arkadaşlardan yorum gelirse süper olur.
    Evet iade edilemez fiyattan. Taksit sayısı 4

• erdemyntrk kullanıcısına yanıt
    Akra iptal edilemez fiyatı iptal edilemez şekilde satmıyor yalnız o fiyat üzerinden 1 hafta kalaya kadar iptal konusunda yardımcı oluyor o sadece isim olarak öyle geçiyor, herkes iptal edilemez fiyattan iptal edilebilir olarak yararlanıyor.

• Alierik A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben otele geçen nisan da sıfır belentiyle gittim fiyat geceliği 3k ya geldi açık ısıtmalı havuz yok denilmişti gittiğimizde orta halli bir açık ısıtmalı olduğunu gördük ve verdiğimiz paraya göre tatmin edici yiyecek içecek hizmeti olduğunu gördük.
    Şansımıza hava güzeldi denize de açık ısıtmalı havuzada bolca girdik.(Buda bizim için bonus oldu.)
    Kapalı havuz ve spa ile ilgili yorumlar kötüymüş hamamın kapalı olduğunu ya da
    Para istendiğini gelince öğrendim ama dediğim gibi oradayken hava iyi olduğu için kullanmaya gitmedik bile.
    Otel in temizliği de iyi olunca fiyatta öğretmen evi seviyesinde olduğundan bu yıl 4 aile orada olacağız.
    İlk açıklandığında %25 ön ödemeye 12 taksit kalanı otele girişten 1 hafta önce 12 taksit ile alınca bütçemizi hiç yormayan bir tesis oldu.
    Bildiğim kadarıyla şu an mng de çoğu karta vade farksız 12 ye bölüyorlar.
    Otel kış sezonunda kapalı olduğu için her yıl 1 nisan da açılıyor bayramdan dolayı tarihi geri çekmediler geçen yıl türk turist sayısı fazla değildi.
    Otelin yabancı ve her yıl gelen müşterileri fazla gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 21 Kasım 2024; 11:47:25 >

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    İptal edilemez fiyat 4 taksit %3 zamlı hali 6 %8 zamlı hali 9 taksit

İptal edilemez fiyatı iptal edebilir satıyorlar, 50k civarında 5000 maxipuan nedenli ets mantıklı oluyordu

Evet hizmet ve temizlik olarak çok beğenildiğini biliyorum.Tam bir F/P olarak duruyor.Ben hamamdan ziyade otelin açılış tarihini sorun ettim.Hatta birkaç gün öne çekip bayramda açsanız daha iyi olur demiştim ama değişen bir şey olmadı.

• Merhaba Arkadaşlar,

Ağustos başı 5 gecelik otel önerilerinizi rica edebilir miyim?

Bütçe 100k civarı

Sueno Hotel Becah Side için yorumlarınız nedir? Seçtiğim tarihte 3 konser var 6 gece 108 Bin TL

Alkol kalitesi yüksek olsun istiyorum (Bira şişe tercihimdir)

Eşim yemek konusunda hassas yemeklerinin iyi olmasını isterim.

Şimdiden teşekkür ederim.

• 29 Mart-2 Nisan Akra Sorgun kendi sitesinde 24.163 TL, Liu Resorts %5 maximum indirimli 9 Taksit 25.000 TL hangisi daha mantıklı olur sizce akra sanırım 4 taksit

Çok güzel fiyatmış. Isıtmalı havuzu da vardı diye hatırlıyorum yine siz bilgi vermiştiniz sanırım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smef S kullanıcısına yanıt
    Hocam suenolarda çocuk ücreti fiyata yedirildiği için fiyatı öyle kalite ile benzer değil , konserlerdeki kalabalığı düşünemiyorum , s

6 gece sueno yerine

5gece voyage sorgun , rixos premium Tekirova , acanthus cennet, titanic mardan selectum lux gibi tercihlerim olur bunlar otellerin vakkosu iken sueno side Waikiki gibi kalır

• Arkadaslar akra kemer kasim ara tatiliyle ilgili nacizane biraz daha yorum yapmak istiyorum, uzun olursa kusura bakmayin okumadan gecebilirsiniz.

Sabah 8de otele giris yaptik. 9da musteri iliskileri bolumu acildiginda henuz odalarimiz verilmemisken bile a la carte rezervasyonu yapilabilecegini oncelikle ogrendigimde sasirdim. Sistemden muhakkak oda numaramiz belli olunca rez yapmaya alistigimiz icin, misafir iliskilerinin yardimci olabildigini bilmiyordum henuz oda almadan. Rez sistemi halen gece 12de aciliyor ve 3 gunluk aciliyor. 1 ve 2. Gecemiz icin yer yoktu ancak 3. Gecemiz icin 1 ailemize Oceanda ve 2 ailemize safranda rez yaptirabildik. Hemen soyleyim safranin menusu yenilenmis 2 halini de gormus olduk bu halini cok begendik. 4. Gecemiz icin ise 1. Gecemizde 23.59a alarm kurdum ve sistem 00.05te acilinca olive icin 3 aile ayri ayri rez yaptik. Misafir iliskileri farkli saatlerdeki rezlerimizi birlestirdi.

Kahvaltiya gectigimizde pogacalari plate'e almislar sicak ve yumusakti cok begendim ancak su boregi ve kol boregi yapan usta degismis sanirim hem benzetemedim ustayi hem de iki borekte hic guzel degildi. Kahvaltida avakadolu somon fume li minik ekmekler vs. Ithal peynirler felan her zaman ki gibi muthisti.

Odalarimizi sanirim 12.00ye hazir edebildiler ancak her zamanki gibi biz talep etmeden otelde full olmasina ragmen nasil yaptilar bilmiyorum bizim odamizi kara manzarali genis odadan ara kapili aile odasina upgrade ettiler. 2 balkonlu 2 lavabolu cok genis bir odaydi, giyinme bolumu vs vardi. Odayi o kadar begendik ki nerdeyse farkini verip bundan sonra ara kapili aile odasi almayi dusunebiliriz sadece ara kapili kucucuk 2 odadan olusmuyor yani.

Palmiye ana restorana ogle yemeklerinde sadece fistikli baklava icin gittik bi kac kez. Ogle menulerinde fistikli baklava cesitleri bi kac tepsi ile sinirli iken aksam zaten anlatmaya gerek yok bildiginiz gibi :) ve hicbir ogunde hicbir konuda bitti yenilenmedi gibi bir durum elbette hic yok. Sira hic yok. Bos masa bulamamak diye birsey yok bu acilardan her zamanki gibiydi.

Daha once poolbar cevresindeki snack alanlarini deneyimleyememistik. Kumsal snackte et donere denk gelemedik ancak dana sizzling, antrikot vs guzeldi, kalamar guzel degildi. Pizzeria tarafinda kuzu guveci lahmacunu pizzayi cok begendik. Kumpir ve pide cesitleri eh iste.

Aksam yemegi palmiye ana restoranda her zamankilerden bile daha guzeldi ctesi asya gecesi vardi ve guzeldi ancak pazar italyan gecesi vardi ve sanki turk gecesi gibi muthisti. Dana but, tirit ve kuzu karski cok basariliydi.

Safran ala carte da kuzu incik ve kuzu pirzola artik menude yeraliyor ve cok basariliydi. Enginar ve imambayildi degisik bir tarzda onumuze geldi, begendik. Oceanda kaya levregi cok iyiymis. Olive yine cok iyiydi.

Olivedeki yemegimizde buyuk oglum icin surpriz dogumgunu kutlamak istedik. Misafir iliskileri ucret talep etmeden organize etti sagolsunlar. Birden tum lambalar kapanip garson arkadaslar pastayi alip gelince elbette cocugum icin hos bir ani oldu.

Personelle ilgili bir iki cumle etmek istiyorum. Diger tum otellerin tersine burada sanki yazin personel kistan kotu. Soyle ki: yaz icin yetisemediklerinden ekstra personel almislar ancak alisik oldugumuz klasik barut/akra personeli olmadiklari cok asikar. Sanki yeterli egitim verilmeden sahaya surulmusler gibi. Ornegin eski personel her zamanki gibi ne isteseniz "memnuniyetle" derken, yeni personel hic soylemiyor. Zaten sezon bitmek uzere bir hafta sonra zaten beni isten cikaracaklar der gibi davraniyorlar. Ancak yine de hepten kotu degiller. Sadece eskiler kadar mukemmel degiller.

Gece yemegi bu sefer denendi, begenilmedi. Sanki aksamdan kalan yiyecekler gibi dedik. Yalnizca pazarlari sunulan 11.00.14.30 arasi bruncha saati bize uymadigi icin katilamadik.

Etkinliklere gelecek olursak okaliptollu gibi nefes acici buhar odasi, sauna ve hamam yine cok guzeldi. Bu sefer bir arkadas elinde dosyayla birnevi masaj satmaya calisiyordu hic hoslanmam. Kapali isitmaliyi kullanmadik acik isitmalida kayip bolca guneslendik.

Mini cluba toplam 10 kisilik ekibimizin sadece en kucuk uyesi katildi 5 yasinda kizimiz. Son 2 gun korsan ve kizilderili kostumlu etkinlikleri vardi. Mini clubta baya kaldi. Begendi. Havali tufek dart ve masa tenisine daha buyuk cocuklarimiz ilgi gosterdi.

Gelelim luna teras bara, cok begendik, manzara muthis. Icecekler kokteyller ozenli. Aksam 17.30dan itibaren gece 12ye kadar hizmet veriyor. Aksamlari biraz soguk oldugundan sal veriyorlar. Yani hava sogudu diye kapatmamislar sagolsunlar.

Aksam gosterileri dogal olarak balroom kapali alandaydi ve 2 gece kuba havana ve salsa gosterileri vardi ancak cok gereksiz acik sacik kostumlerden ve gosteriyi begenmedigimizden dolayi terk ettik.

Bir gece yine balroomda jazz konseri dinletisi vardi. Ekip cok guzel ses sistemi sahane ama ambiyans yok. Al o ekibi luna jazz bara super olur ama ayni anda jazz barda canli muzik mr erinc vardi bir de ismini hatirlamadigim baska bir muzisyen sirayla her gece luna jazz bardalardi.

Siyahi 2 hanimefendinin jazz grubu vardi cok iyiydi bu sefer maalesef denk gelemedik. Lobby barda yine piyano violin devam ediyordu ve yine uyutuyorlardi milleti :)

bu aklima gelenleri de nacizane paylasmak istedim belki birilerine bir faydam olursa diye. Herkese iyi tatiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan3338 -- 21 Kasım 2024; 13:29:22 >

• 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.