|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (637. sayfa)
-
-
Evet hocam açık ısıtmalı havuzu vardı. -
Oteli bende aradım bakalım dediler sonra o hafta ara tatil olduğu için bayramın ilk 2 gününü ziyaretle geçirip 3. Günü girmek cazip geldi o yüzden üstelemedim. -
Hocam Büyük ihtimalle düşündüğümüz gibi olur çünkü her defasında seminer olur diye rezervasyon yapmayıp gol yiyoruz
son ana kalıncada pahalı oluyor. -
Selam herkese, Cornelia Diamond oteli nasıldır, daha önce kalan var mıdır? Alma arefesindeyim ama sizlerin yorumlarını da merak ediyorum.
-
Hocam bilgi için teşekkür ederim.
Peki Sueno'nun Belekte'ki oteli için ne diyorsun? Konsept farkı da var tabi fiyat farkı da. Ama Side ile kıyaslanırsa ciddi fark var sanırım.
-
Çocuksuz bir aile için Akra Kemer , Akra Fethiye ve Akra Sorgun arasında hangisi en iyisidir acaba aynı tarihler seçileceği düşünülürse
-
3 otelide çok iyi inceledim kayda değer fark göremedim kemer denizi sorgundan daha berrak duruyor , sorgun peyzajı ve içi daha yeni ve sorgunda adult alanı ayrı yerler çok bu mantıklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 21 Kasım 2024; 15:6:38 > -
Hocam sueno geçen seneye göre çok zamlı açan , ve hengâme olan bir otel yemek kaliteside git gide düştü diye düşünüyorum isterseniz forumda sueno yazarak aratıp geçmiş tecrübeleri edinebilirsiniz -
Teşekkürler Hocam.
Sherwood Exclusive kemer veya lara hakkında bilginiz var mı? Fiyatına göre tercih edilebilir mi?
Bu arada 3 yaşında kızım var çocuklara yönelik olması da tercihlerim arasında
-
Merhaba 100k bütçem olsaydı
%55 maximum indirimiyle 108k voyage sorun
Güral premier Tekirova
Gloria verde
Acanthus cennet barut collection
Ali bey resort
Bu otelleri araştırıp kriterlerime en uygun olanı seçerdim. -
Teşekkür ederim hocam bilgi için.
-
4 sene önce konaklamıştım o zamanlar fiyat performans açısından çok iyiydi chivas 18 royalsalute 21 belvedere gibi markalar vardı alkol kalitesi voyage titanicten çok öndeydi yemekleri özellikle snack saatlerinde lezzet sokağında seçenek oldukça fazlaydı ve lezeetliydi.son yıllarda aşırı kötü yorumlar var arada takip ediyorum şaşırıyorum nasıl kaliteyi bu kadar düşürdüler.Biz yan tarafında golfte kalmıştık fiyat farkı vermeye gerek duymadık sadece yatmaya gidiyorduk.quote:
Orijinalden alıntı: smefMerhaba Arkadaşlar,
Ağustos başı 5 gecelik otel önerilerinizi rica edebilir miyim?
Bütçe 100k civarı
Sueno Hotel Becah Side için yorumlarınız nedir? Seçtiğim tarihte 3 konser var 6 gece 108 Bin TL
Alkol kalitesi yüksek olsun istiyorum (Bira şişe tercihimdir)
Eşim yemek konusunda hassas yemeklerinin iyi olmasını isterim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Konserlere gelirsek birşey beklemeyin aşırı kalabalık oluyor ve ön masalar kendilerine ayırıyorlardı biz 2 konsere denk gelmiştik konser olmadığı zamanlarda gece eğlencesi güzeldi.
-
Yemek konusunda bir hassasiyet varsa sueno beach side tercih dışı olmalı diye düşünüyorum -
Ramazan bayramı 31 Mart - 4 Nisan 2025 ara tatilin içinde kalıyor. Okullar tatil olacak ben de tatilimi bu hafta aldım.
-
Ara tatilde Akra Sorgun da konakladım. Yemekler ve içki kalitesi çok iyiydi. Tüm alakartlardan sınırsız faydalanabiliyorsunuz. Gerçi ana restoranlar o kadar iyiydi ki alacartlara ihtiyaç duymadık. Isıtmalı kapalı ve açık havuzları vardı. Yetişkinler için ayrı havuz ve yemek alanları mevcut.
-
Isıtmalı açık havuzun büyüklüğü nasıldı hocam ramazan bayramı için düşünüyorum bide otel büyüklüğü nasıl denize girilemez yüksek ihtimal otel peyzajı ve alanı yeterli büyüklükte mi 4 gece sıkar mı
-
Lara’da konaklamıştık. Fiyatlarını bilmediğim için o konuda yorum yapamam ama bardaklarında tabaklarında hijyen sorunu var. Gündüz havuz bölgesinde mika bardaklar kullanılıyordu ve çok kötü yıpranmış pisti çay bardakları aynı şekilde hep lekeli kullandığımız havuz bol kumlu ve yine hijyenik değildi çıkış yapacağımız gün Arap kafilesi gelmişti resmen ortamın tadı kaçmıştı çok çok uygun bir fiyatı yoksa kimseye tavsiye etmem
-
Sömestir veya Ramazan için bakıyorsanız IC Hoteles Santai Family hem ısıtmalı açık havuz ve ısıtmalı Aqua alanı ile hemde çocuk klübü ile baya ön plana çıkıyor.
Yine Barut Hemera açık ısıtmalı havuzu ve Barut kalitesi ile öne çıkıyor.
Ayrıca Kasım tatilinde benim kriterlerime göre iyi olan ama bazı arkadaşlarında eleştirileri oklarına hedef olan Titanik Lara hem açık hem kalanı ısıtması ve çocuk klübü ve eğlence alanı ile önerilebilir.
Bu önerileri Sherwood Exclusive yazdığınız için belirttim.Benzer fiyat baremindeler.Bütçe değişirse öneriler de değişir. -
arkadaşlar 31 mart-5 nisan ramazan bayramı dönemi için DİDİM bölgesindeki hangi oteli tavsiye edersiniz
AQUAPARK önceliğine göre ısıtmalı olup olmadığını bilmiyorum.
1-Aquasis Deluxe Didim
2-Prive Didim
3-Maxeria didim
4-Anadolu Hotels didim
5-Pine bay otel
hepsi de 40-50 bin arası fiyat çıkıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X