Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (637. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü4 Mobil
5 sn
12.836
Cevap
470
Favori
586.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam selamlar bende öğretmenim söylediklerinize istinaden seminerlerin online olacağını varsayıp o haftaya tatili kaydıracağım aslında yaz için bakıyorum uzun zamandır ancak temmuz ağustosta bütçemize uygun otel bulamadık maalesef
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam açık ısıtmalı havuzu vardı.
  • Alierik A kullanıcısına yanıt
    Oteli bende aradım bakalım dediler sonra o hafta ara tatil olduğu için bayramın ilk 2 gününü ziyaretle geçirip 3. Günü girmek cazip geldi o yüzden üstelemedim.
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Hocam Büyük ihtimalle düşündüğümüz gibi olur çünkü her defasında seminer olur diye rezervasyon yapmayıp gol yiyoruz
    son ana kalıncada pahalı oluyor.
  • Selam herkese, Cornelia Diamond oteli nasıldır, daha önce kalan var mıdır? Alma arefesindeyim ama sizlerin yorumlarını da merak ediyorum.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam bilgi için teşekkür ederim.

Peki Sueno'nun Belekte'ki oteli için ne diyorsun? Konsept farkı da var tabi fiyat farkı da. Ama Side ile kıyaslanırsa ciddi fark var sanırım.

• Çocuksuz bir aile için Akra Kemer , Akra Fethiye ve Akra Sorgun arasında hangisi en iyisidir acaba aynı tarihler seçileceği düşünülürse

• mertcan78 M kullanıcısına yanıt
    3 otelide çok iyi inceledim kayda değer fark göremedim kemer denizi sorgundan daha berrak duruyor , sorgun peyzajı ve içi daha yeni ve sorgunda adult alanı ayrı yerler çok bu mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 21 Kasım 2024; 15:6:38 >
  • smef S kullanıcısına yanıt
    Hocam sueno geçen seneye göre çok zamlı açan , ve hengâme olan bir otel yemek kaliteside git gide düştü diye düşünüyorum isterseniz forumda sueno yazarak aratıp geçmiş tecrübeleri edinebilirsiniz
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler Hocam.

Sherwood Exclusive kemer veya lara hakkında bilginiz var mı? Fiyatına göre tercih edilebilir mi?

Bu arada 3 yaşında kızım var çocuklara yönelik olması da tercihlerim arasında

Merhaba 100k bütçem olsaydı
    %55 maximum indirimiyle 108k voyage sorun
    Güral premier Tekirova
    Gloria verde
    Acanthus cennet barut collection
    Ali bey resort
    Bu otelleri araştırıp kriterlerime en uygun olanı seçerdim.
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam bilgi için.

• quote:

Orijinalden alıntı: smef

Merhaba Arkadaşlar,

Ağustos başı 5 gecelik otel önerilerinizi rica edebilir miyim?

Bütçe 100k civarı

Sueno Hotel Becah Side için yorumlarınız nedir? Seçtiğim tarihte 3 konser var 6 gece 108 Bin TL

Alkol kalitesi yüksek olsun istiyorum (Bira şişe tercihimdir)

Eşim yemek konusunda hassas yemeklerinin iyi olmasını isterim.

Şimdiden teşekkür ederim.

4 sene önce konaklamıştım o zamanlar fiyat performans açısından çok iyiydi chivas 18 royalsalute 21 belvedere gibi markalar vardı alkol kalitesi voyage titanicten çok öndeydi yemekleri özellikle snack saatlerinde lezzet sokağında seçenek oldukça fazlaydı ve lezeetliydi.son yıllarda aşırı kötü yorumlar var arada takip ediyorum şaşırıyorum nasıl kaliteyi bu kadar düşürdüler.Biz yan tarafında golfte kalmıştık fiyat farkı vermeye gerek duymadık sadece yatmaya gidiyorduk.
    Konserlere gelirsek birşey beklemeyin aşırı kalabalık oluyor ve ön masalar kendilerine ayırıyorlardı biz 2 konsere denk gelmiştik konser olmadığı zamanlarda gece eğlencesi güzeldi.

Yemek konusunda bir hassasiyet varsa sueno beach side tercih dışı olmalı diye düşünüyorum
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Ramazan bayramı 31 Mart - 4 Nisan 2025 ara tatilin içinde kalıyor. Okullar tatil olacak ben de tatilimi bu hafta aldım.

• mertcan78 M kullanıcısına yanıt

Ara tatilde Akra Sorgun da konakladım. Yemekler ve içki kalitesi çok iyiydi. Tüm alakartlardan sınırsız faydalanabiliyorsunuz. Gerçi ana restoranlar o kadar iyiydi ki alacartlara ihtiyaç duymadık. Isıtmalı kapalı ve açık havuzları vardı. Yetişkinler için ayrı havuz ve yemek alanları mevcut.

• genocide G kullanıcısına yanıt

Isıtmalı açık havuzun büyüklüğü nasıldı hocam ramazan bayramı için düşünüyorum bide otel büyüklüğü nasıl denize girilemez yüksek ihtimal otel peyzajı ve alanı yeterli büyüklükte mi 4 gece sıkar mı

Lara’da konaklamıştık. Fiyatlarını bilmediğim için o konuda yorum yapamam ama bardaklarında tabaklarında hijyen sorunu var. Gündüz havuz bölgesinde mika bardaklar kullanılıyordu ve çok kötü yıpranmış pisti çay bardakları aynı şekilde hep lekeli kullandığımız havuz bol kumlu ve yine hijyenik değildi çıkış yapacağımız gün Arap kafilesi gelmişti resmen ortamın tadı kaçmıştı çok çok uygun bir fiyatı yoksa kimseye tavsiye etmem

Sömestir veya Ramazan için bakıyorsanız IC Hoteles Santai Family hem ısıtmalı açık havuz ve ısıtmalı Aqua alanı ile hemde çocuk klübü ile baya ön plana çıkıyor.
    Yine Barut Hemera açık ısıtmalı havuzu ve Barut kalitesi ile öne çıkıyor.
    Ayrıca Kasım tatilinde benim kriterlerime göre iyi olan ama bazı arkadaşlarında eleştirileri oklarına hedef olan Titanik Lara hem açık hem kalanı ısıtması ve çocuk klübü ve eğlence alanı ile önerilebilir.
    Bu önerileri Sherwood Exclusive yazdığınız için belirttim.Benzer fiyat baremindeler.Bütçe değişirse öneriler de değişir.
  • arkadaşlar 31 mart-5 nisan ramazan bayramı dönemi için DİDİM bölgesindeki hangi oteli tavsiye edersiniz
    AQUAPARK önceliğine göre ısıtmalı olup olmadığını bilmiyorum.

1-Aquasis Deluxe Didim
    2-Prive Didim
    3-Maxeria didim
    4-Anadolu Hotels didim
    5-Pine bay otel

hepsi de 40-50 bin arası fiyat çıkıyor
  • 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.