Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (638. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil1 Android
5 sn
12.836
Cevap
470
Favori
586.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Yol sorun değilse Güney e inin
    Antalya hatta Alanya tercih edinki güneşli olursa denize girme ihtimali yüksek olur.
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    yarın maxeriaya giriş yapacağım hocam yazarım yorumumu. fakat nisan ayı için fiyat bana yüksek geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minmax -- 21 Kasım 2024; 17:52:32 >
  • Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    hocam izmirdeyiz araç yok antalya uzak kalıyor🙏
  • Rai Premium Tekirova kendi sitesinde Euro cinsinden fiyat vermeye başlamış. Eylülde 6 gece şartı var 3 k Euro bandında fiyatlar.
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Sueno delux personel kalitesiyle beni cok ama cok memnun eden bir oteldi helede asansörlü aquasina bayılmıştım ama yillar gectikce herseyde geriye gitti inanılır gibi değil.
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle 5-6 sene önce efsaneviymiş sanırım 🙂
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Haketmez gibi düşünüyorum hocam üzdü acıkcası
    Efsaneydi hele 15 sene önce bir golf efsanesi vardı tadı damağımızdan çıkmıyor.

Edit: Sibel Can'ın Sibel Can olduğu zamandı. Masalar arası gezerek şarkı söylüyordu. Biz neler görmüşüz nasıl bu hale gelmişiz ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 21 Kasım 2024; 19:17:25 >

Bu fiyata çok pahalı hocam. Bakalım ETSde kaça açar

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcan78

Çocuksuz bir aile için Akra Kemer , Akra Fethiye ve Akra Sorgun arasında hangisi en iyisidir acaba aynı tarihler seçileceği düşünülürse

kıyaslama yapabilecek arkadaşlar varmı acaba

• Ela ex açmış fiyatlar çok çok pahalı, uygun beklemiyordum ama off sezonda alınabılır belkı dıye dusunmustum ama 20.000 altına hıc ınmıyor.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

hocam rai inceledim muhtemelen bu fiyatlar ile açacak

nirvana dolce, güral tekirova , rixos premium tekiorva ile paralel fiyat çalışmışlar ama maalesef bu listede en dipteler.

• Mayis 19 dan sonra side tarafinda hava nasil olur. Özellikle bebek için çocuk havuzuna giremeyecek gibi soğuk olur mu. Deneyimleyen yorumlayabilir mi
  • t3ksas kullanıcısına yanıt
    2023 - 24
    2024 - 26 ortalama.

Eğer ısıtmalı değilse biraz soğuk olabilir bebek için.
  • t3ksas kullanıcısına yanıt

hocam öncelikle mayıs sonu deneyimim yok,

accuweatherdan son 2 seneye baktım ozellıkle 2024 yazı cok hızlı ve cok sıcak geçsede mayıs sonu gece sıcaklıkları 17-16'lara dusuyor havuz suyu soguyacaktır, ki havuzlar bazı otellerde gölgede ağaç altında ya da kuzeyde kalabılıyor.

mayıs 19'dan sonra ısıtma havuz acacak tesis pek sanmıyorum, yağmur riskide cabası maalesef. Aşağıda altta olan 2024 usttekı 2023

klasık termodinamık dusunuyorum atmosfer hava sıcaklıgı 26 -28'leri zor görüyor , yüzey sıcaklıgından ısınsa desem güneş açısı yeterınce dık gelmeyecek ve zemın kontrast bır renk olacak mı 2025 Otel Fırsatları / Yorumlar 

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar

19 mayis girisli 6 gece voyage sorgun almistim 64 bine on odemeli. Evlat 2 yasina yaklasacak o tarihte havuz isteyecektir diye düşünüyorum. Bu nedenle acaba soguk olur mu havuz ve hava diye endise geldi

• 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.