Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (639. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zerathull , Zerathull Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.845
Cevap
470
Favori
586.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tam emin olamadım hocam gün icinde 1-2 dalar çıkar gunun en sıcak saatlerinde ama emın degılım

• t3ksas kullanıcısına yanıt
    Tamamen şans olmakla birlikte bu konunun cevabı 2023 19-23 Mayısta Belekte idik, bazı günler ısıtmalı havuz kullanılıyordu, son günlerde hava iyice ısınmıştı çocuk havuzu da doluydu. Şans ama mümkün,
    Bu yıl 10-14 Nisanda Kemerdeydik 13 ve 14 Nisanda yine hava iyice ısınmıştı çocuk havuzunu çocuklar kullanıyordu.

Sorgunda ısıtmalı havuz yoktu sanırsam

• 3yuq kullanıcısına yanıt
    Sorgun'da ısıtmalı havuz yok, sadece dışarıda bir havuzu ısıtma olmaksızın aktif tutacaklarını söylemişlerdi.
  • smef S kullanıcısına yanıt

Sueno side almayın aldırmayın. Yemekler, konserler, temizlik, müşteriler hepsi çok kötü. Sakın konserlere aldanmayın. İyi yerden almak imkansız. Eskiden side sokağı iyiydi o da kötü olmuş. Size şunu söyleyim çerez olarak sarı leblebi var sadece :)

• mertcan78 M kullanıcısına yanıt

Hocam en iyisi diye bisey yok. Sizin ne talep ettiginiz cok onemli. Ama genel olarak 3 asagi 5 yukari 3 otelde cok guzel. Sizin icin neler oncelikli ise ona gore yorumlayabiliriz. Iyi tatiller..

2 yaşında hala bebek oluyo hocam

biz de bu sene 1 yaşında bebekle gideceğiz

temmuz ilk haftasına aldık

Mayıs ayında İnşallah hasta olmaz

daha sıcak tarihlerde alabiliyorsanız bence tarih değiştirin yoksa zaten yapacak bişey yok

nasip işi

ama üşür mü üşür titrer mi titrer

bu sefer siz de tedirgin olursunuz, üşüyo diye havuza denize sokamazsınız.

• Euro 36.17 oldu düşük taksitle alanlar yüksek Euro ile maliyetlendi

kur sabit giderken 6 taksit alıp maxipuan almakta çok mantıklı olmadı kur bu denli iken yüksek Euro taksitleri ödeniyor
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    Ben dedim size sezon basinda bu dovizi baskilamaya devam diye,euro abd ye ekstra dayak yedi ama oteller nafile zam yapiyor antalya otelleri bi nebze baglantilarindan oturu turisti tutar elinde ama mugla yoresi erken rezervasyon fiyatlarinda sezonda turist arar.

2019 Temmuz ayında Sueno Belekte konakladık. Havuz veya plaja içecek servisi yoktu. Qr kod uygulaması zaten yoktu. Alakart öğle yemeği yoktu. 6 gece konaklamada bile ücretsiz alakart yoktu. Otelde sorun yaşasanız sorunu çözecek yetkili yoktu. Müşteri profili düşüktü. Tek olumlu tarafı alkol kalitesi ve aqua parkıydı.

Bu yaz Anda Barut'ta konaklamıştık. Otelden ayrılırken 2025 yılı için rezervasyon yaptırmak istedim. O gün Euro kuru 37.50 olmasına rağmen 10 ay sonrasında Temmuz ortası için Euro kurunu 38.37'ye sabitleyebileceklerini söylemişlerdi.

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt

Bu sene ekim basinda gittik gayet guzeldi bebek denizden cikmak istemedi. Yine ekime aldim. Yuzde 25 on odeme varken bir de mayisa aliyim diye dusundum. Sonrasında kararsiz kaldim hata mi ettik tarih secimininde diye.

• The norm zam yemiş sanırım
  • _trapzone_ kullanıcısına yanıt
    Eylül 3.hafta %22 zamlanmıs

Odaları bitirdiler benim tarihte göremiyoruzda pozisyonumuzu :)

Ama zam yemesi iyiye işaret :)

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Tam tarih ve kişi sayınızı iletin şu an ne kadar fiyat olduğunu söyleyeyim

Konuya hakim olmayanlar zamlıda alır.
    Hizmet kalitesini deneyimlemeden almak riskli bence.
    Otel ets deyken sattı tabi çoğu odasını selectum a geçişi sonradan duyurdular.
  • Numa Bay Exclusive’e 4 gece için 39 bin lira ödedim temmuz ayına. Rezervasyonu Mng üzerinden yaptırdım 12 taksit. %25 ön ödeme seçeneği de var ama taksit yapmıyorlar.
    2025’in ikinci tatilini ise yurt dışına yapacağım muhtemelen. Bu sene iki tatilimde Port Nature + Mısır’a gitmiş ve çok memnun kalmıştım.
  • erdemyntrk kullanıcısına yanıt

6-13 eylül 2Y + 1Ç

Bungalow Standart

• 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.