Tarihlerimde müsaitlik gözükmüyor zamlandığını nasıl anlayabiliriz :) |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (640. sayfa)
-
-
Acenteler görebiliyor.
Arkadaş bilgileri istedi bakalım ne olmuş.
Akra da müsaitlik olmamasına rağmen otel ile görüştüğünüzde eğer müsaitlik olsaydı kaçtan vereceklerini iletmişlerdi. Benzer bi durum olabilir.
-
Hocam onu arkası aynı paraydı o şekil olabilir 6-20 Eylül fiyatlar aynıydı -
20-26 eylülü 44 bine almıştım ben 6 gece şeklinde ancak baktığımda eylülde hiç müsaitlik göremedim
-
Şuraya bak 60-80-100 binler konuşuluyor antalyada üç beş gün kalmak için,daha geçen hafta Dubai turuna gittik 5 günlük her şey içinde 30 bin ödedim -
54 olmuş hocam işte 24-30 Eylül aynıydı fiyatı
Hocam Eylül 6sı ile 20si arası 11.065tl / gece olmuş -
Benim tarihlerde böyleyse eğer totalde kılçıksız 7 gece 77K dicekler muhtemelen.
Ben 66K vermiştim. 1 gece kardayım.
Gel de alternatif bak 66K fiyata 7 gece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 22 Kasım 2024; 11:42:22 > -
Selectum colors Bodrum 100k
Selectum family fiyatlarına çekmişler gayet normal bence zamları 😅
Kremlin palacedan ucuz satılması benı işkillendiriyor
Bkz: ets —> selectum otelleri yazın tura bağlı tüm selectum otelleri ile karşılaştırılabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 22 Kasım 2024; 11:46:17 > -
Bundan sonrası artık mecbur yaz sezonunu beklicez. Erken giden arkadaşlardan geri dönüşlere göre iptali düşüncez. Öyle bi şansımız var en azından. Eylüle kadar herşey netleşir.
-
69160 ₺
-
Teşekkürler. O zaman pek bişey artmamış. Ben 66K ya almıştım.
-
Bende sizinle aynı fikirdeyim hocam 4 gece 29,6k ya almıştım şimdi o fiyata bulamayacağım için iptal etmiyorum, eylül olduğu için mayıs-haziran yorumlarına göre hareket etme planım var.
-
Euro hızlı düşüyor bakalım neler olucak.Akra özelinde takip ettiğim kadarıyla euro düşüşünden kaynaklı geri çekilme var -
Euro kur düşüyor ama zam yaparak dengeliyorlar. 1k euro yu kur düşünce 1.1k yapıyolar. Çok bişey çıkmaz. -
Siu collection açılmış
liu ile benzer götürmüşler
27eylül 2 Ekim 49913/9taksit 👍
Başka da çok fırsat göremedim YouTube’da holiday and more incelemesi var 👍 -
Tamamen şans işi rüzgar olursa zorlayabilir denizden çıkınca üşüyebilir
ama yine de dikkat ederiz derseniz deneyimleyin size kalmış
-
Utopia Resort & Residence ile Delphin Deluxe arasında kaldık üstadlar. Beklenti çocuk aqua ve fena olmayan yemek. Deniz ikinci planda. Tavsiyeniz ne olur? Bütçe max. 70k. 2 yetişkin 6 yaşında çocuk. Eylül ilk hafta bakıyoruz. 31 Ağustos - 6 Eylül yada 7 - 13 Eylül arası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ceomhs -- 22 Kasım 2024; 15:20:17 > -
Keşke bütçe gün tarih ve çocuk yaşlarını da yazsaydınız başka fikirlerde çıkabilir -
Hocam utopialar bu sene anormal pahalıydı Delphin daha iyi düşünüyorum -
ekledim üstad.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X