Şimdi Ara

206 satıp Getz alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

tip kötü dersiniz...

yakıt sorunu olur dersiniz...

hyundai kalitesi işçiliği kötü dersiniz...

hepsine tamam...

ama şu getze çürük demeniz yok mu... ulan araba 1,2 ton... neresi nasıl çürük?

soruyolar bazen araba kaç kilo? tahmin et diyorum 800- 900 filan diyolar genlede... 1.200 kilo diyince hepsi şaşıp kalıyo...

hadi dizel biraz daha ağır... ama benzinlisi de 1100 kilo nerdeyse

şu getze çürük demeyin artık beyler bayanlar!
  • ulask arkadaşım, arabanın karoserini tam olarak bilmediğim için bir şey diyemem de şunu bil her şey ağırlık değil.. 911'ler 1400kg civarı mesela, arabada 1gr karbonfiber yok.. Ama yapıyolar işte teknoloji, gayet de sağlam araba, Nissan 350Z 1700kg mesela, çok sağlam olduğu anlamına gelmez hatta çok eleştiri aldı ağır olduğu için
  • Janjan boşver ya kusmuk geldi artık Getz den ...
    İster güvenli olsun ister dandik olsun
    Allah sahibine kazasız belasız kullanmak nasib etsin...
    Ne arabaymış be...
    Millet BMW sini bu kadar övmüyor...
    Sanki fahri Getz savunucuları, Hyundai avukat tutmuş foruma
  • S80 kullanıcılarının çekindiği tek araç işte ne güzel:) T6'ymış 272bg'miş hikaye bunlar
  • yavv, konu bağlığı getz....

başlık yani konu getz üzerine...

girmezsin getz yazan topiklere olur biter...

konuşulacak konu balşıkta yazıyo: getz ve 206
    bu kadar basit

getz yazan topiklere yazma bu kadar basit...

bunu ötesi yok ki...

lada niva yazan topikte o konuşulur...

2 zamanlı motorlar bölümünde o konu...

getz yazanda getz.... girme, okuma, konuşma...
  • Ben yeni tartışma başlamasın diye demiştim çok ta meraklı değilim doğrusu hem de ayrıca Janjana rica ettim yani başkasına değil ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ben yeni tartışma başlamasın diye demiştim çok ta meraklı değilim doğrusu hem de ayrıca Janjana rica ettim yani başkasına değil ki

hoca sana dediğim astrayı da bulamadım ya.. Adam 3 gündür arazi modunda Fıstık gibi aletti halbuki
  • 206 yı satıp getz alanın aklına şaşarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

quote:

Ben yeni tartışma başlamasın diye demiştim çok ta meraklı değilim doğrusu hem de ayrıca Janjana rica ettim yani başkasına değil ki

hoca sana dediğim astrayı da bulamadım ya.. Adam 3 gündür arazi modunda Fıstık gibi aletti halbuki

olsun ya canın sağolsun görünce çekersin
  • benzinli 206 satılıp, dizel getz alınabilir... ama benzinli getz alanın aklına bende şaşarım!
  • aklına şaşayım diyosunda her ay 450 YTL benzin parasını sen vermiyosun. Resmen benzin istasyonlarına çalışır oldum , dizele geçmek benim masrafımı yarı yarıya azaltacak , ha getz olur punto olur ya da başka biri ama artık dizele kesin geçme kararı aldım. Benim bütçeme uyan 0 km dizel araçlar da Getz ve Punto. Gerçi şu an Punto üzerine yoğunlaştım .
  • 0 oalrak donanım açısından fiyat açısından performans açısından her yönden en uygun araç Punto...
    Yalnız yeni kasası gelebilir...
    Sen temiz bir 2005 punto bulmaya bak bari seneye yenisi gelirse dersin bari 2. el aldım...
    Ama dersenki ben 1 sene kullandıktan sonra ohooo, o km. yi yaptıktan sonra varsın yenisi gelsin, zaten benim için yeni kasa filan önemli değil benim işimi görsün rahat olsun, donanımlı olsun, şekilli olsun az yaksın o zaman 25 milyara seni bekliyor Fİatta ...

AMa genede bir Opel ve Ford bayiine uğramadan geçme diyeceğim sana...Corsa ve Fiestayı da bir incele karar vermeden önce...
  • 2004 model 1.2 corsa kullandım ve gerçekten çok memnun kaldım , bu sınıfta kullandığım en iyi araba olarak görüyordum . Ta ki corsa ve opel ile ilgili şikayetleri ve spekülasyonları duyana kadar , şimdi gerçekten opel derken düşünmeye başladım. Fiesta fiyat olarak sanırım benim bütçemi aşıyor o yüzden incelemedim . Punto lar 2. bir indirim daha yaptılar bildiğim kadarıyla , arabamı bir an önce satmaya bakıyorum fırsatı kaçırmamak için , tercihim punto olacak gibi.
  • Corsa da sorun yok...

Ben çok araştırdım sen sikayetvar.com a bakma...

Öyle olsa ben firkimi değiştirirdim hepsini okudum çoğu anlamıyor etmiyor arabadan hemde servis şikayetleri...

Corsa da tek sorun var kronik direksiyon kutusu arızası, direksiyondan ses geliyor, o da garantiden değişiyor... Hem hepsinde yok sonuçta olmayanlar var, adamın servisini ararsın plakayı verirsin neyi değişti herşeyi söylerler sonuçta...

0 alacaksan eğer 1.2 twinport Corsa lar 150 bin yakıyor, hatta daha da az kullanımına göre... Fabrikasyon değerleri karma yakıt 130 bin...
  • git punto al .. serviside daha ucuz o arabanın ...

Fiat düşmanı olarak tavsiyem... Getzden daha iyidir...
  • Bence Punto alacaksan 2004-2005 1.4 FULL , sunrooflu Cruise controllü ABS+EBD+ASR+ESP+HBA+MSR+Hill Holder lı olanından al....

Oha ya donanımlara bak MErcedes te bile bu kadar donanım var...

Millet yokuş yukarı amuda kalkıp cambazlık yaparken sen sallana sallana ayanı frenden çekip gaza basarsın araba kaymıyor Hİll HOlder var...
  • 25.000 / 26.000 YTL civarı 0 km dizel araç istiyorum , Bütçem o kadar . O yüzden benzinlilerle ilgilenmiyorum Bu arada benim 206 ya 18.000 YTL ye satabilmeyi umut ediyorum , üstünüde kredi ile tamalama düşüncesindeyim.
  • Felsefe yapmak ne demek öğrenmelisin öncelikle,,
    Beni ciddiye alman bende bir sorun olduğuna işarettir. Hayata senin gibi bakan insanların beni insan yerine koymaması benim için büyük iltidattır. Beyaz şahin krolarıyla ne demek istediğini açıklada getz kullananları aydınlat. kendi başına herkes biliyor diye atıp tutman ne derece tatmin edici.
    Beyaz şahin kroları ne demek. ,,, açıkla ve bu krolar artık getze biniyor ne demek
    gelirle alakası yoksa neyle alakalı aydınlat bizi.
    millete ucuz diye önermedik , fiyat performans donanım gibi unsurları oranladığımızda en mantıklı seçenek dedik.
    yeri gelmişken diye belirttiğin alıntın kendini çok güzel ifade etmiş , gerçekten bizim midemizi bulkandırıyorsun , ama midesiz olduğundan sen hala farkında değilsin konuştuklarının vardığı yerde doğan tepkinin ,

" Hemde artık beyaz Şahin alan adamlar Getz almaya başladı. O tiplerle aynı araca bineceksin... Baya bir sınıf atlarsın 206 dan sonra " bu cümleyi kurup sonra asenalık yapmak yerine ladının arkasında dur. bu laf kimi neyle suçluyor bi daha oku ,,

Getz kullanan insanlar ondan memnun ve araçlarını övüyorlar, bu insanlar mantıklı ve tutarlı insanlar ne marka sevdalıları , nede senin gibi züppe tüketimine aşık, nede kadınalrı meta üzerinden tavlamaya meğilli.
    bu ülkeyi beyaz şahindekiler yönetmedi , son 60 yılın politikalarınıda onlar oluşturmadı .. burada politika yapan , laf kalabalığı yapan , getze olur olmadık bok atan kişi sensin . getz sınıfının en kötü aracıymış , yok kusmuk gelmiş , sıkılmış beyfendi getz lafından.. beyfendi sıkıldıysanız buyrun punto formuna , getzi temelli sebepler dolayısıyla övenlere , arka nahiyenizden doğan saçmalıklarla sataşıp polemik yaratmayın.

Senle saygı sınırları ve dolaylarında konuşulmayacağını bilerek , uzlaşı gibi bir seçeneği hedefleyerek konuşmuyorum. yaptığım şey açıkça saçmalamaların , desteksiz lafların ve saldırıların karşısında doğruyu ortaya koyarak , yoz kafanı silip süpürmek

yinede belirtmeliyim ki bir özür borçlusun bu forumu okumuş ve okuyacak insanlardan ,,,
    özürün ne önemi var ,, şu noktada önemli
    insanlar , insanlarla insanların tartıştığını sanarak okusun
    quote:

Felsefe yapıyorsun ...
    Seni ciddiye alsaydım belki yazdıkların bana koyardı ama nasıl biri olduğun takma adından belli oluyor

Beyaz şahin krolarıyla neyi kastettiğimi herkes biliyor.

Gelirle yakından uzaktan alakası yok...

İşte saçmaladığın burada ortaya çıkıyor. Millete ucuz diye önerdiğiniz araba 27.5 milyar.
    Bugün Punto nun en üst modeli de o para...
    İşte burada sana ban geliyor

Bu arada şöyle bir özlü söz var bende bunu da söyleyeyim yeri gelmişken:
    "Midesizlerin midesi kalkmaz"

• Sana ne diyeceğim biliyor musun?

Sana bir tavsiyede bulunayım bir daha benim mesajlarıma cevap yazma

İkincisi sen nesin biliyor musun?

Sen tam bir DÜTTÜRÜLEYLA sın...

Daha fazla söze gerek var mı?
  • abi ankarada en ucuz 23.800 e kurçayırlıdan al (badrol dahil)
    istanbulda 23 e kadar yolu var demişti forumdaki arkadaşlar...
    git getz dizel al... kafanı yorma
    saygılar...

1.900 devir 5. viteste yokuş çıkıyor araba... bugün ilk defa uzun yola çıktım...

kalan paranla da bol bol gezersin!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.