Şimdi Ara

207 mi punto mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iş yerinde arkadaşlarla birlikte daha avantajlı olur düşüncesiyle sıfır araba almayakarar verdik(4 kişi) ancak içimize sinen bi model yok genede iki modele kadar indirdik.

1. peugeot 2007 1,4 dizel
    2. grand punto 1,3 75 hp dizel

ben GP daha iyi olur düşüncesindeyim hem daha ekonomik.Sizce bu sınıfda hangi araç alınır.

düşüncelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngaturk -- 18 Nisan 2009; 18:27:59 >

• bu iki molde arsından PUNTO derim

servi ağı, 1.3 motorun cimriliği vs. vs. vs.
  • punto sebep 1,3 multijet
  • sağlamlık bakımından tabiki peugeot ama yakıt açısından punto. eğer punto alırsanız daha yüksek bi motor alın uçun
  • herşey tamamda neden maıl adresini konu başlıgı yaptın anlayamadım
  • sağlamlık açısından pejo mu nasıl yani.daha 1-1,5 senede iç plastiklerinin hepsinin insanın elinde kalmaya başladığı pejolarmı bu bahsettikleriniz.birde yakıt konusunda cimrilik derseniz kesinlikle multijet derim.donanım açısındanda gp.bu durumda ikisi arasında alıncak araç gp dir.vergi avantajı ve servis parça maliyeti açısındanda kesinlikle gp.artı birde pejolar önden açık ağızlı ördek gibi duruyor.arkadanda zaten hiçbirşeye benzemiyor.son olarakta siz sanırım 75 hp baz model almayı düşünüyorsunuz yada ben öyle düşündüm.eğer öyle değilse birde gp ye esp paketi aldınızmı gelen artı donanımlarla araç mükemmel olur.207 de galiba esp yi istesende alamıyorsun.
  • punto
  • peugot
  • Tabiki 207
  • Sağlamlık açısından Peugeot fikrine kesinlikle katılmıyorum..Piyasadaki en sorunlu araçlardan biridir peugeot..Gerek iç mekan genişliği gerek sürüş dinamikleri açısından Punto multijet veya punto starjet diyorum..
  • enim abim peugeot servisinde yıllardır çalışıyor. ve kesinlikle tavsiye etmiyor. inanılmaz sorunlu araçlarmış peugeot lar. kesinlikle punto derim ben
  • italyan arabalarinin sekli guzel bir de ic tasarimi guzel onun disinda dandik bir araba
  • arabalar bir iç ve birde dıştan oluşuyor zaten arkadaşım.ha geriye birde motor kalıyor onuda zaten en iyi yapanlar italyanlar.ne alman nede fransız motor teknolojisi italyan motorların yanından bile geçemiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmir_selçuk

arabalar bir iç ve birde dıştan oluşuyor zaten arkadaşım.ha geriye birde motor kalıyor onuda zaten en iyi yapanlar italyanlar.ne alman nede fransız motor teknolojisi italyan motorların yanından bile geçemiyor.

Emin misin ? ÖR: TDI volksvagen motoru.Fiat ın multijet moturu gm moturu zaten arkadasım.
  • Tasarım olarak Peugeot 207'yi, başarılı motoru ve yaygın servis ağı GP diyor. Bence zor seçim...
  • Abicim al tek kapı bir 207 sole alev kırmızısı deiştir tamponları tak jantlarını çek filmini gör ozaman havayı ben fiatcıyım ama puntoyla kötü anılarım war tavsiye etmem... Kesin ve net PEUGEOT 207

207 mi punto mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

enim abim peugeot servisinde yıllardır çalışıyor. ve kesinlikle tavsiye etmiyor. inanılmaz sorunlu araçlarmış peugeot lar. kesinlikle punto derim ben

Birde fiat servisine sormak lazm acaba nekadar sorunsuz araçlar??? Bu iş şans işi arkadasım dünya devi markaların araçları bile çok büyük problemler çıkartabiliyor Abimde 307 war çok geniş konforlu atik ve bir gün (MAŞALLAH) servise bakım dışında gittiğini görmedim!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dhci16

quote:

Orjinalden alıntı: izmir_selçuk

arabalar bir iç ve birde dıştan oluşuyor zaten arkadaşım.ha geriye birde motor kalıyor onuda zaten en iyi yapanlar italyanlar.ne alman nede fransız motor teknolojisi italyan motorların yanından bile geçemiyor.

Emin misin ? ÖR: TDI volksvagen motoru.Fiat ın multijet moturu gm moturu zaten arkadasım.

ben eminimde sende istersen biraz araştır ve öğren kim kimin motorunu kullanıyor diye.
    ilk olarak ben söyliyim sana opel in kullandığı cdti fiat ın üretimi olan multijet.
    motor yapmadaki başarı konusuna gelincede vw tdi motor yapmıyor demedim fiat daha düşük hacimden daha fazla hp ve tork üretiyor başarıda bu zaten.yoksa motor üretmek ama nasıl olursa olsun farketmez önemli olan üretmek olsa git sanayide iyi birkaç usta bul sana motor yapsın sıfırdan ama kaç cc motordan kaç hp alırsın o muamma.

• bu iki aracın fiyatları aynı mı.... ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.